Beskrivning

Renoverat och fint radhus i en bra förening, belägen i norra delen av Nynäshamn!

Närservice

Willys finns vid Malmtorget samt ett flertal restauranger. Shell, OKQ8, ingo finns vid norra gamla infarten.

Kommunikation

I norra delen av Nynäshamn finns "Nynäsgård" pendeltågsstation som tar dig till Stockholm på lite drygt 50 min.

Övrigt

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Interiörbeskrivning

Välkommen in!
Trappa till plan 1, under trappan finns ett bra utrymme till förvaring av bl.a ytterkläder.
Plan 1
Hall öppet mot kök och vardagsrum, i hall och kök finns ett marmorerat schackrutigt golv från Forbo. Köket som renoverades 2018 har bruna släta skåpsluckor , lådor med belysning, bänkskiva i marmorliknande laminat. Integrerad kyl och frys samt diskmaskin, inbyggd ugn och micro, induktionshäll och spisfläkt. Maskinparken är från 2018. Utgång till balkongen med sol från middag till kväll. Markis finns vid köksfönstret. I hallen finns vanliga garderober samt garderober med skjutdörrar ,trappa till plan 2. Separat WC med handfat, klinkergolv. Stort luftigt vardagsrum med parkettgolv, fint ljusinsläpp tack vare gavelläget med fönster i två väderstreck.
Plan 2
På plan två finns idag tre renoverade sovrum, ett av sovrummen har ljust laminatgolv och en garderob, ett sovrum med parkettgolv samt ett sovrum med grått laminatgolv. Hallen som är öppen och luftig har idag arbets/kontorsplats, spiraltrappa till den inredda vinden. Badrum totalrenoverat 2018, grått klinkergolv med golvvärme, vita liggande stora kakelplattor på väggen, två vädringsfönster, spotlights i taket. Badkar/dusch med duschvägg, vägghängd WC, handfat, handdukstork, Tvättmaskin -20, Torktumlare- 15, varmvattenberedare (föreningens) -18.
Inredd vind
Vinden som inreddes 2018 är perfekt för tonåringen, golvet som är i två nivåer har dels en grå heltäckningsmatta samt ett ljust laminatgolv. Vitmålad panel i tak. Fönster. Stor klädkammare samt ett kallförråd.

Övrigt:
Luftvärmepumpen som installerades 2016 har två enheter som finns på plan 1 och plan 2 kan användas även som A/C.
Inredd vind 2018 med bygglov och slutbesked.
Våtrumsintyg finns till badrummet som renoverades 2018.
Stort källarförråd med ingång vid gaveln på huset.
Parkeringsplats ingår.

Fakta om bostaden

Hustyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Torggatan 4 F
Förening
Brf Renen 9
Lägenhetsnummer
21
Postnummer
14940
Ort
Nynäshamn
Månadsavgift
4 401 kr Ink v/a, bredband,kabel-tv, bilplats, bostadsrättstillägg

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Brf Renen 9
Antal lägenheter
36
Varav hyresrätter
0
TV och bredband
Com hem.
Renoveringar utförda och planerade
Föreningen har nyligen bytt fönster och tak.
Parkering
Till lägenheterna hör en parkeringsplats

Byggnad

Byggnadsår
1980
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
156 kvm
Antal rum
6
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Direkt El, luftvärmepump
Övriga byggnader
Källarförråd om ca 5 kvm, Förråd vid entrén.
Gemrnsamt cykelförråd, två soprum/grovsopor.

Våning/Hiss

Hiss
Nej

Driftkostnader

El
18 000 kr
Försäkring
1 500 kr
Total driftkostnad
ca 19 500 kr/år
Antal i hushållet
5

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
27 Januari 2019
Energiförbrukning
99 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
F
Fakta
  • Antal rum 6 rum
  • Hustyp Radhus
  • Boarea 156kvm
  • Månadsavgift 4 401 kr Ink v/a, bredband,kabel-tv, bilplats, bostadsrättstillägg
ALLA BILDER
Renoverat och fint radhus i en bra förening, belägen i norra delen av Nynäshamn!Renoverat och fint radhus i en bra förening, belägen i norra delen av Nynäshamn!Renoverat och fint radhus i en bra förening, belägen i norra delen av Nynäshamn!Renoverat och fint radhus i en bra förening, belägen i norra delen av Nynäshamn!Renoverat och fint radhus i en bra förening, belägen i norra delen av Nynäshamn!Renoverat och fint radhus i en bra förening, belägen i norra delen av Nynäshamn!Renoverat och fint radhus i en bra förening, belägen i norra delen av Nynäshamn!Renoverat och fint radhus i en bra förening, belägen i norra delen av Nynäshamn!Renoverat och fint radhus i en bra förening, belägen i norra delen av Nynäshamn!Renoverat och fint radhus i en bra förening, belägen i norra delen av Nynäshamn!Renoverat och fint radhus i en bra förening, belägen i norra delen av Nynäshamn!Renoverat och fint radhus i en bra förening, belägen i norra delen av Nynäshamn!Renoverat och fint radhus i en bra förening, belägen i norra delen av Nynäshamn!Renoverat och fint radhus i en bra förening, belägen i norra delen av Nynäshamn!Renoverat och fint radhus i en bra förening, belägen i norra delen av Nynäshamn!Renoverat och fint radhus i en bra förening, belägen i norra delen av Nynäshamn!Renoverat och fint radhus i en bra förening, belägen i norra delen av Nynäshamn!Renoverat och fint radhus i en bra förening, belägen i norra delen av Nynäshamn!Renoverat och fint radhus i en bra förening, belägen i norra delen av Nynäshamn!Renoverat och fint radhus i en bra förening, belägen i norra delen av Nynäshamn!Renoverat och fint radhus i en bra förening, belägen i norra delen av Nynäshamn!Renoverat och fint radhus i en bra förening, belägen i norra delen av Nynäshamn!Renoverat och fint radhus i en bra förening, belägen i norra delen av Nynäshamn!Renoverat och fint radhus i en bra förening, belägen i norra delen av Nynäshamn!Renoverat och fint radhus i en bra förening, belägen i norra delen av Nynäshamn!Renoverat och fint radhus i en bra förening, belägen i norra delen av Nynäshamn!Renoverat och fint radhus i en bra förening, belägen i norra delen av Nynäshamn!Renoverat och fint radhus i en bra förening, belägen i norra delen av Nynäshamn!Renoverat och fint radhus i en bra förening, belägen i norra delen av Nynäshamn!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Peter Åstrand

Peter Åstrand

Fastighetsmäklare

0708-174204

peter@hushemsodertorn.se