Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se

Anmäl intresse

Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.

Bogvägen-10, Sandhamn, NYNÄSHAMN

utgångspris: 1 750 000kr

 • Antal Rum: 4 rum
 • Hustyp Radhus
 • Boarea: 103
 • Månadsavgift 7 034 kr Inkl. värme, VA, garage, renhållning/sopor & bostadsrättstillägg på försäkringen. Exkl. kallvatten.
 • AVGIFT Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.
 • Antal Rum 4 rum
 • Hustyp Radhus
 • Boarea 103kvm
 • Månadsavgift 7 034 kr Inkl. värme, VA, garage, renhållning/sopor & bostadsrättstillägg på försäkringen. Exkl. kallvatten.

Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.

 • 4 rum
 • 103 kvm
 • 1 750 000 kr
Fakta om bostaden
Hustyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Bogvägen-10
Förening
Hsb Brf Sandskogen I Nynäshamn
Lägenhetsnummer
45-2222-1-79-7
Postnummer
14935
Ort
NYNÄSHAMN
Månadsavgift
7 034 kr Inkl. värme, VA, garage, renhållning/sopor & bostadsrättstillägg på försäkringen. Exkl. kallvatten.
Byggnad
Byggnadsår
1985
Byggnadstyp
2-plans bostadsrättsradhus
Boarea
103 kvm
Antal rum
4
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Mekanisk
Övriga byggnader
Två utvändiga förråd på tomten.
Driftkostnader
El
9 860 kr
Vatten och avlopp
7 800 kr
Försäkring
3 804 kr
Övriga kostnader
1 860 kr
Total driftkostnad
ca 23 324 kr/år
Antal i hushållet
4
Kommentar
VA: Kallvatten som inte ingår i avgiften. Försäkring: Hemförsäkring, då bostadsrättstillägget ingår i avgiften till föreningen. Övrigt: TV/bredband/telefoni med det nya avtalet som föreningen tecknar per den 2020-03-01.
Energideklaration
Utförd
Genomförd
Datum
08 Juli 2009
Energiklass
None
ALLA BILDER
Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.
Karta
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.