Beskrivning

Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!

Varmt välkomna till vackra Muskö och Hammarvägen 35.
Fint belägen, längst in på en återvändsgata med välkomnande uppfart och plats för flera bilar, finner Ni här en villa i svårslaget naturnära läge. Härlig utsikt utöver trädtopparna med sol från morgon till kväll. Värm upp poolen till en behaglig temperatur och njut av lugnet tillsammans med nära och kära, eller varför inte ta ett kalldopp och avsluta med en avkopplande stund i bastun. En väl tilltagen altan, ett fristående uterum med infravärme, en vinterbonad gäststuga med indragen el, indraget fiber till huvudbyggnaden samt nära gångavstånd till havet och Muskö Sjökrog, restaurang och pizzeria, det är några av de härliga fördelar som finns med denna fastighet. Här bor ni även i nära anslutning till Hyttavägen och därmed raka vägen till lanthandeln Sandells livs för de mest nödvändiga livsmedlen, och för att inte glömma inför det viktiga fredagsmyset. Mer information kommer inom kort men kontakta gärna ansvarig mäklare redan idag och anmäl ditt intresse!

Allmänt om området

Med ca 50 min bilresa från Stockholm finner Ni vackra Muskö, här njuter ni av vacker natur, ett sprudlande friluftsliv, flera sevärdheter och spännande historia. Kika in på Ludvigsbergs herrgård från 1700-talet för en fika eller en god bit mat, eller härliga Arbottna säteri och Arbottna horse show. Listan kan bli lång och ni kan hitta mer information om sedvärheter, restauranger, badplatser och händelser mm på bl.a. www.musko.nu

Närservice

Skola: Muskö skola F-6 ( Arbottnavägen 1) Sport & fritid: Muskö IF (Arbottnavägen) Muskö Sjökrog (Mickrum) 08-500 450 80 Pizza-Bryggan (Mickrum) 076-401 93 92 Muskö, Sandells Livs (Matbutik) (Hyttavägen) 08-500 460 46

Kommunikation

Buss 849 tar er mellan Muskö och Ösmo-station där byte kan ske till pendeltåg eller annan busslinje.

Interiörbeskrivning

Entré/hall:
En väl tilltagen hall med klinker och golvvärme samt målad strukturtapet. Platsbyggd garderob med spegelskjutdörrar. Bra ljusinsläpp från fönster och entrédörr i två väderstreck. När man lät bygga ut för entrén/hallen behöll man öppningen från ett tidigare fönster för att få en ljus och luftig känsla.

Vidare från hallen, till vänster via genomgångshallen med tapetserade väggar och plastmatta, finner Ni husets största sovrum. Tapetserade väggar och plastmatta i harmoniska kulörer samt golvvärme. Garderober direkt till vänster och till höger. Rummet gör sig väl som tonårsrum, gästrum eller master bedroom. Här ryms plats för dubbelsäng, nattduksbord samt diverse möblemang.

Från sovrummet har Ni två stora klädkammare/förråd på väster sida. Garderober och hyllor för god förvaring.

Härnäst följer allrummet, ljust och öppet med tapetserade väggar och laminatgolv. Perfekt att inreda som lounge, bibliotek för bokälskaren eller en egen plats att ”hänga” för de äldre barnen.

Fån allrummet nås sovrum nummer två som idag har använts som kontor med fönster som vetter mot öster. Tapetserade väggar och laminatgolv.

Badrummet med kaklade väggar och plastmatta. WC, handfat, väggfast badrumsskåp, spegel med underliggande hylla. Rymlig dusch med skjutdörr. Stor bastu med plats för flera personer.

Övre plan:
Badrum med kakel och klinker samt golvvärme. Duschhörna med regndusch och glasdörrar, handdukstork, WC, kommod, badrumsskåp med spegeldörrar samt infällda spotlights, tvättmaskin, varmvattenberedare. Härligt ljusinsläpp från stort fönster i väst.

Master bedroom med tapetserade väggar och laminatgolv. Platsbyggd garderob med spegelskjutdörrar. Plats för dubbelsäng och nattduksbord. Fönster i öst.

Ljust och fint kök med över- och underskåp i vitt, kaklad vägg ovan bänkskiva i sten. Diskho i rostfritt stål, ugn och spisfläkt i borstat stål, spishäll. Kyl och frys samt diskmaskin i vitt. Plats till matbord för fyra till sex personer. Fint laminatgolv och tapetserade väggar i ljus kulör löper vidare genom allrum matrum samt vardagsrum. Fönster i två väderstreck.

Stort allrum i anslutning till kök och öppen planlösning mot matrum och vardagsrum. Fantastiskt ljusinsläpp och luftig atmosfär. En lättmöblerad yta given för härliga stunder framför en sprakande brasa ur braskaminen.

Matrummet med plats att duka för det större sällskapet. Här med utgång till den stora balkongen i sydost, en solklar plats att avnjuta en god frukost under härliga vår- och sommarmorgnar.

Vardagsrummet bjuder in till vacker utsikt i tre väderstreck. Ett välplanerat rum att inreda som just vardagsrum, göra om till sovrum eller varför inte placera ett biljardbord att aktiveras med familj och vänner? Vidare når ni ut till altanen och poolområde i ett omfamnande solläge i sydväst.

Avnjut varma dagar och kvällar på den stora altanen, här med vacker belysning som leder Er ner till poolen som med ett skjutbart tak och värmeaggregat ger Er möjligheten till bad även svala och regniga dagar.

Fristående uterum med klinkergolv som sträcker sig en bit ut till att bli en uteplats. Infravärme, belysning samt skjutpartier runt om ger chans att avnjuta dess charm in på höstkanten.

Vid husets entrésida finner Ni möjligheterna till att utöva diverse aktiviteter på den plana gräsmattan. Längre in på tomten har ni den vinterbonade gäststugan med indragen el, en ved/redskapsbod samt en gjuten trappa som ger en genväg ner mot Hyttavägen och ett kort gångavstånd till havet och Muskö Sjökrog.


Kortfakta:

- Bod/uthuset är byggt på 50-talet
- Gäststuga (vinterbonad med indragen el 1987)
- Brunnsborrning 1991
- Pool år 1995
- Tillbyggnad huvudbyggnad år 1997
- Kök och badrum övre plan ombyggt år 2001 (inredning, klinker och golvvärme badrum)
- Gjutning och klinker utanför uterummet år 2002.
- Målning och tapetsering övre plan år 2006
- Målning och tapetsering entréplan år 2007
- Installation av luftvärmepump 2007
- Byte av duschväggar och blandare i badrum på övre plan år 2007
- Byte av diskmaskin, kyl och frys år 2007
- Byte av trallvirke (altan) år 2009 (*)
- Målning av hus, gästhus och uterum år 2010-2013 (*)
- Installation av köksfläkt (spiskåpa) inkl. kakel och separation av fläkt för våtutrymmen år 2013.
- Lackning av köksluckor samt nya handtag år 2013
- Nytt parkettgolv övre plan år 2015
- Ombyggnation av avloppsrör övre plan 2015
- Installation av värmepump till pool år 2016
- Byte av tak på gäststuga år 2016
- Målning av gäststuga år 2016
- Byte expansionskärl 2016
- Byte varmvattenberedare 2016
- Fiber installerat år 2016
- Tak bod bytt år 2017
- Ny tvättmaskin år 2020

(*) = Eget utfört arbete, övrigt är genomfört av fackman.

Nuvarande ägare flyttade in år 2014, all information i kortfakta ovan som är från tidigare år än 2014 är uppgifter som nuvarande ägare mottagit från tidigare ägare.

Fakta om bostaden

Hustyp
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Mickrum 7:8
Adress
Hammarvägen 35
Postnummer
14895
Ort
Muskö

Byggnad

Byggnadsår
1992, Ombyggt 1997
Byggnadstyp
2-plansvilla i suterräng
Boarea
178 kvm
Antal sovrum
3 - 4
Antal rum
7
Fasad
Puts och träpanel
Fönster
Fönster är från byggåret, isolerglasfönster
Stomme
Övervåning Trästomme, undervåning i murad sten
Tak
Tegelpannor
Grund
Betongplatta på mark
Uppvärmning
Direktverkande El & Luft/luftvärmepump samt braskamin
Ventilation
Självdrag

Fastighet

Tomtarea
3105 kvm
Vatten och avlopp
Enskilt vatten året om: Egenborrad brunn om ca 72m. Enskilt avlopp: Slamavskiljare för 2 kammarbrunn samt septiktank (tre m3)
Plan
Avstyckningsplan
Rättigheter
Gemensamhetsanläggning: Haninge Utlida GA:3 ändamål: Vägar Last: Officialservitut Elledning, 01-IM8-43/6079.1

Taxering

Taxeringsår
2018
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
1 879 000 kr
Markvärde
808 000 kr
Värdeår
1995
Totalt
2 687 000 kr
Skatt/Avgift
8524

Driftkostnader

El
21 911 kr
Väg/samfällighetsavgift
1 500 kr
Renhållning
8 612 kr
Försäkring
7 944 kr
Total driftkostnad
ca 39 967 kr/år
Antal i hushållet
2
Årlig elförbrukning
27 271 kwh
Kommentar
EL: Uppvärmning medräknat här. Renhållning avser slamtömning samt sophämtning. (SRV) Kostnad för sotning tillkommer om ca 500kr per tillfälle. Kostnad för snöröjning tillkommer om ca 500 kr.

Pantbrev

Totalt
1 500 075 kr

Energideklaration

Utförd
Beställd
Energiprestanda Primärenergital
155 kwh/kvm och år
Fakta
  • Antal rum 7 rum varav sovrum 3 - 4
  • Hustyp 1-familjs friliggande villa
  • Boarea 178kvm
  • Tomtarea 3105 kvm
  • Byggnadsår 1992, Ombyggt 1997
ALLA BILDER
Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!Villa i ogenerat läge med utsikt utöver trädtopparna och pool!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Robin Agerstig

Robin Agerstig

Fastighetsmäklare

072-253 72 32

robin@hushemsodertorn.se

Extra kontakt
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se