Beskrivning

Magnifik fastighet med egenskaper av en gård, optimalt läge & ytterst välskött!

Magnifik fastighet med egenskaper av en gård, ett optimalt läge och ytterst välskött. Fin villa med 4-6 sovrum samt två stora allrum. Smakfullt renoverat badrum från 2017 och trivsamt kök från 2012 med plats för stort matbord. Bergvärme installerad 2006 och fiber installerat 2021. Stor trädäckad altan med jacuzzi och glasräcke. Här kan ni sitta helt ostört och njuta av den vackra utsikten ut över den egna ängen och skogen.

Fristående dubbelgarage med förråd samt trivsamt vidbyggt uterum, här med öppningsbara glaspartier, öppen spis och bardisk med kylskåp.
Stall byggt 1996 med tre boxar, spolplats och stort rum för hö. Kennelbyggnad med flertalet hundboxar samt kök, tvättstuga och inredda rum i egenskap av kontor eller kanske övernattning. Inhägnad rastgård på baksidan mot skogen. Carport och separat garage/verkstad.
Kattkennel i separat byggnad med flera kattboxar, vissa med kattlucka och inhägnad balkong. Gäststuga om ca 16kvm med delvis inglasad balkong/farstu samt indragen el.

Listan kan göras lång med vad just denna fastighet har att erbjuda! Potentialen är stor att använda den som en gård med hänsyn till fastighetens egenskaper, men då bör man undersöka möjligheten att taxera om fastigheten från småhusenhet till lantbruksenhet.

Mer info kommer snart, men tveka inte att anmäla Ert intresse via hemsidan redan idag!

Fakta om bostaden

Hustyp
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Lundby 1:116
Adress
Rensättravägen 1
Postnummer
13794
Ort
Norra Sorunda

Byggnad

Byggnadsår
1978
Byggnadstyp
1½-plansvilla med källare
Boarea
124 kvm
Biarea
124 kvm
Antal sovrum
4 - 6
Antal rum
8
Uppvärmning
Bergvärme

Fastighet

Tomtarea
30862 kvm
Vatten och avlopp
Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp
Plan
Fornlämning (1 st)
Rättigheter
Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Lundby GA:7 ändamål: Vägar

Taxering

Taxeringsår
2018
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
2 122 000 kr
Markvärde
900 000 kr
Värdeår
1978
Totalt
3 022 000 kr
Skatt/Avgift
8524

Pantbrev

Totalt
402 700 kr
Fakta
  • Antal rum 8 rum varav sovrum 4 - 6
  • Hustyp 1-familjs friliggande villa
  • Boarea/Biarea 124kvm / 124kvm
  • Tomtarea 30862 kvm
ALLA BILDER
Magnifik fastighet med egenskaper av en gård, optimalt läge & ytterst välskött!Magnifik fastighet med egenskaper av en gård, optimalt läge & ytterst välskött!Magnifik fastighet med egenskaper av en gård, optimalt läge & ytterst välskött!Magnifik fastighet med egenskaper av en gård, optimalt läge & ytterst välskött!Magnifik fastighet med egenskaper av en gård, optimalt läge & ytterst välskött!Magnifik fastighet med egenskaper av en gård, optimalt läge & ytterst välskött!Magnifik fastighet med egenskaper av en gård, optimalt läge & ytterst välskött!Magnifik fastighet med egenskaper av en gård, optimalt läge & ytterst välskött!Magnifik fastighet med egenskaper av en gård, optimalt läge & ytterst välskött!Magnifik fastighet med egenskaper av en gård, optimalt läge & ytterst välskött!Magnifik fastighet med egenskaper av en gård, optimalt läge & ytterst välskött!Magnifik fastighet med egenskaper av en gård, optimalt läge & ytterst välskött!Magnifik fastighet med egenskaper av en gård, optimalt läge & ytterst välskött!Magnifik fastighet med egenskaper av en gård, optimalt läge & ytterst välskött!Magnifik fastighet med egenskaper av en gård, optimalt läge & ytterst välskött!Magnifik fastighet med egenskaper av en gård, optimalt läge & ytterst välskött!Magnifik fastighet med egenskaper av en gård, optimalt läge & ytterst välskött!Magnifik fastighet med egenskaper av en gård, optimalt läge & ytterst välskött!Magnifik fastighet med egenskaper av en gård, optimalt läge & ytterst välskött!Magnifik fastighet med egenskaper av en gård, optimalt läge & ytterst välskött!Magnifik fastighet med egenskaper av en gård, optimalt läge & ytterst välskött!Magnifik fastighet med egenskaper av en gård, optimalt läge & ytterst välskött!Magnifik fastighet med egenskaper av en gård, optimalt läge & ytterst välskött!Magnifik fastighet med egenskaper av en gård, optimalt läge & ytterst välskött!Magnifik fastighet med egenskaper av en gård, optimalt läge & ytterst välskött!Magnifik fastighet med egenskaper av en gård, optimalt läge & ytterst välskött!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se

Extra kontakt
Robin Agerstig

Robin Agerstig

Fastighetsmäklare

072-253 72 32

robin@hushemsodertorn.se