Sara Oxelmark
Ansvarig Fastighetsmäklare

Sara Oxelmark

Mobil 0704-562516

E-post sara@hushemsodertorn.se

Robin Agerstig
Fastighetsmäklare

Robin Agerstig

Mobil 072-253 72 32

E-post robin@hushemsodertorn.se

Visningar

Bostadsbeskrivning

Beskrivning

Havet, lugnet och läget! Villan med pool, insynsskyddat västerläge, garage m.m.

Ta ditt badlakan under armen och gå ner till havet via den lilla stigen precis utanför, eller hoppa i poolen hemma i det perfekta västerläget - här i en ostörd och harmonisk oas där solen alltid skiner och stressen rinner av direkt. Läget, läget, läget! Kan det bli bättre? Varmt välkomna till Sälgstigen 4, det perfekta hemmet för den stora familjen som bara vill kunna flytta in direkt och njuta av lyx, utan att behöva renovera själv. Detta boende är topprenoverat med sobra materialval och stilsäkra lösningar. Magiskt kök från 2018 med stora skjutpartier mot den trädäckade altanen, delvis under tak, och delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Påkostad RELAX med dusch, bubbelbadkar och WC i kombinations med tvättstuga renoverat 2021. Kamin från 2018 som ger Er den extra mysfaktorn när familjen samlas kring brasan. Garageplats i länga med laddstation för elbil.

Interiörbeskrivning


Välkomnande hall med marockanskt klinkergolv, golvvärme (el) och plats för klädförvaring och möblemang. Stort sovrum direkt till höger med fasta garderober med skjutdörrar, två stora fönsterpartier vacker mönstrad tapet och vitmålad bröstpanel. Detta sovrum har rejäla furugolv, medan resten av alla rum i huset har påkostade askträgolv - Oyster Oak från Kährs.

Drömmigt stor walk-in-closet med potential till ytterligare sovrum (utan fönster). Kontorsdel under trappen, samt även i det stora sällskapsrummet som ligger i suterräng med litet fönster mot baksidan och stort fönster med Luxaflex gardin samt altandörr i helglas som leder Er ut till den stenlagda uteplatsen på framsidan. Stor garderob med skjutpartier, samt ingång till litet förråd/teknikrum.

Lyxig RELAX med bubbelbadkar, vacker inbyggd dusch, WC, rund spegel och handfat, samt plats för loungemöbler. Njut av din egen stund och egentid i en oas av lugn och stillhet, här med sobra materialval och ljuskällor från infällda spotlights och litet fönster. Kombinerat utrymme med tvättstugan som är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, överskåp och arbetsbänk. Vackert marockanskt klinkergolv med golvvärme (el), vitmålade väggar med vita stora kakelplattor vit våtutrymmena och två nischer för snygg display.

Övre plan rymmer tre fina sovrum varav ena har fönster mot baksidan och två av dem vetter ut mot husets entrésida – här med havsutsikt från master bedroom. Vakna upp med en havsbris in genom sovrumsfönstret, ta handduken under armen och promenera ca 2min ner till bryggan vid allmänningen. Master bedroom har fönster med inbyggt myggnät och Luxaflex gardiner.
Badrum med WC, kommod och duschkabin. Två vädringsfönster mot baksidan med inbyggda myggnät.

Fantastiskt ljusinsläpp och öppen planlösning möts ni av när ni når de gemensamma utrymmena på detta plan med kök, matplats och vardagsrum med braskamin som värmer Er extra gott en kall vinterkväll. Kök från Ballingslöv i smakfull stil med påkostade materialval och genomtänkta lösningar. Diskmaskin och delad kyl/frys i rostfritt stål, inbyggd mikro och ugns, nedfälld spishäll och ho. Gott om förvaring och en given plats för Er kaffehörna.

Lyxigt med plats för stort matbord, litet förråd (kanske ett framtida matskafferi?) och ett generöst ljusinsläpp från altandörr samt de stora skjutbara glaspartier som leder Er ut till den trädäckade altanen, här delvis under tak och med ett optimalt västerläge.
Med denna magiska atmosfär som Ni hittar här infinner sig snabbt ett lugn, och någon anledning att uppsöka ett SPA för retreat är helt överflödig. En oas i ett insynsskyddat läge omgiven av natur det porlande vattenfallet vid poolen, något som sannerligen inbringar Er frid. Vackra glasväggar gör att naturen känns inpå knuten när badkläderna åker på. Altanen viker sig på ett praktiskt sätt för en grillhörna samt lekhörna med liten sandlåda till barnen. Mysig kuperad tomt med lekstuga.

Fakta

Fakta

  • Antal rum 6 rum varav sovrum 4 - 5
  • Hustyp 1-familjs friliggande villa
  • Boarea/Biarea 183kvm / 18kvm
  • Tomtarea 487 kvm

Fakta om bostaden

Hustyp
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Viggen 24
Adress
Sälgstigen 4
Postnummer
14950
Ort
Nynäshamn

Byggnad

Byggnadsår
1971
Byggnadstyp
1-plansvilla med suterrängvåning
Boarea
183 kvm
Biarea
18 kvm
Antal sovrum
4 - 5
Antal rum
6
Fasad
Tegel & träpanel
Fönster
3-glas (alla utom ett)
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Utv. plåtarbete
Plåt
Tak
Plåt
Grund
Betongplatta
Uppvärmning
Direkt El, luftvärmepump och eldstad
Ventilation
Mekanisk ventilation, FTX
Övriga byggnader
Förråd och lekstuga.
Areakälla
taxeringsinformation

Fastighet

Tomtarea
487 kvm
Tomttyp
Trädgårds och naturtomt
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Plan
Stadsplan Tomtindelning
Rättigheter
Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Viggen GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering

Taxering

Taxeringsår
2021
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
2 291 000 kr
Markvärde
1 232 000 kr
Värdeår
1971
Totalt
3 523 000 kr
Skatt/Avgift
8874

Driftkostnader

El
29 593 kr
Vatten och avlopp
10 000 kr
Sotning
344 kr
Väg/samfällighetsavgift
4 000 kr
Renhållning
1 960 kr
Försäkring
10 105 kr
Total driftkostnad
ca 56 002 kr/år
Antal i hushållet
5
Årlig elförbrukning
24 286 kwh

Inteckningar/pantbrev

Totalt
3 532 150 kr

Energideklaration

Energideklaration
Genomförd, 27 April 2022
Energiklass
D
Energiprestanda Primärenergital
111 kwh/kvm och år

BILDER

Havet, lugnet och läget! Villan med pool, insynsskyddat västerläge, garage m.m.Havet, lugnet och läget! Villan med pool, insynsskyddat västerläge, garage m.m.Havet, lugnet och läget! Villan med pool, insynsskyddat västerläge, garage m.m.Havet, lugnet och läget! Villan med pool, insynsskyddat västerläge, garage m.m.Havet, lugnet och läget! Villan med pool, insynsskyddat västerläge, garage m.m.Havet, lugnet och läget! Villan med pool, insynsskyddat västerläge, garage m.m.Havet, lugnet och läget! Villan med pool, insynsskyddat västerläge, garage m.m.Havet, lugnet och läget! Villan med pool, insynsskyddat västerläge, garage m.m.Havet, lugnet och läget! Villan med pool, insynsskyddat västerläge, garage m.m.

VÄLKOMMEN HEM TILL OSS

    Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

    info@hushemsodertorn.se 08 520 271 50