Sara Oxelmark
Ansvarig Fastighetsmäklare

Sara Oxelmark

Mobil 0704-562516

E-post sara@hushemsodertorn.se

Robin Oxelmark
Fastighetsmäklare

Robin Oxelmark

Mobil 072-253 72 32

E-post robin@hushemsodertorn.se

Visningar

Bostadsbeskrivning

Beskrivning

Familjär 2-plansvilla i suterräng med fint naturnära läge i lugnt villaområde. Altan i söder, garage

Varmt välkommen till denna familjära 2-plansvilla i suterräng med fint naturnära läge i lugnt villaområde. Stor trädäckad altan i ett rakt söderläge. garage och uppfart för 2-3 bilar. Närmaste förskola är Solrosen med gångavstånd men det finns även förskolor I Segersäng och Fagervik och i Sunnerby finns Kyrkskolan F-2 och Sunnerbyskolan 3-6. Det är inte långt till de mysiga badsjöarna, Grindsjön och Fagersjön. Det är ca 5 km till Segersängs pendeltågsstation som tar dig till Stockholm. Bussförbindelse finns till stationen samt även till Västerhaninge och Nynäshamn. Kontakta ansvarig mäklare för visning!

Interiörbeskrivning

Hall med hatthylla och vacker fototapet, luft/luft-värmepump. En halvtrappa upp till övre plan möts ni direkt av det härliga ljusinsläppet och utsikten mot grönskan vid köket. Via altandörren kommer Ni ut på en trädäckad altan i ett rakt söderläge, här med ett naturnära och lugnt läge. Här sitter ni fridfullt och avnjuter fikastunden till fågelkvitter och varma solstrålar.

Gediget kök med gott om förvaring och arbetsytor. Vita luckor och bänkskiva i massiv ek. Spis med häll, fläkt, diskmaskin samt stor kyl och frys. Gott om plats för det stora matbordet och vidare genomgång till biblioteket, ett sovrum som är skapat av ett tidigare öppen utrymme mellan kök och vardagsrum. Från hallen nås, via en vacker glasdörr, det trivsamma vardagsrummet. Stora fönsterpartier med vyer ut mot trädgården och det blommande äppelträdet.

Övre plan rymmer för övrigt tre fina sovrum, alla med inbyggd förvaring och det större med utgång till altanen. Kaklat äldre badrum med badkar, WC, handfat och förvaring. Stort insynsskyddat vädringsfönster.

Två halvtrappor ner finner Ni det mysiga sällskapsrummet, en given plats för långfilmer och musikintressen. Gediget innertak i massivt trä, stora fönster och altandörr ut till tomten. Flertalet förråd, två mindre och två stora. Sovrum med litet ljusinsläpp. Tvättstuga med litet fönster, tvättpelare, lång arbetsbänk och tvättho. Kaklat duschrum med dusch, litet fönster, kommod, badrumsskåp och WC, samt ingång till en tidigare bastu (nu ur funktion).

Fakta

Fakta

  • Antal rum 7 rum varav sovrum 4 - 5
  • Hustyp 1-familjs friliggande villa
  • Boarea/Biarea 111kvm / 76kvm
  • Tomtarea 1095 kvm

Fakta om bostaden

Hustyp
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Trollsta 1:25
Adress
Stanganvägen 29
Postnummer
14896
Ort
Sorunda

Byggnad

Byggnadsår
1975
Byggnadstyp
2-plansvilla i suterräng
Boarea
111 kvm
Biarea
76 kvm
Antal sovrum
4 - 5
Antal rum
7
Fasad
Tegel & träpanel
Fönster
2-glas, några bytta till 3-glas
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Utv. plåtarbete
Plåt
Tak
Betongpannor (fr 2020)
Grund
Betongplatta/källare
Uppvärmning
Direkt El och luft/luft-värmepump
Areakälla
taxeringsinformation

Fastighet

Tomtarea
1095 kvm
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Plan
Byggnadsplan Vattenskyddsområde Vattenskyddsområde
Rättigheter
Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Grödby GA:1 ändamål: Vägar, Grönområden

Taxering

Taxeringsår
2021
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
1 172 000 kr
Markvärde
649 000 kr
Värdeår
1975
Totalt
1 821 000 kr
Skatt/Avgift
9287

Driftkostnader

El
31 800 kr
Vatten och avlopp
6 600 kr
Väg/samfällighetsavgift
2 500 kr
Renhållning
2 240 kr
Försäkring
4 320 kr
Total driftkostnad
ca 47 460 kr/år
Antal i hushållet
2
Årlig elförbrukning
16 994 kwh

Inteckningar/pantbrev

Totalt
1 568 000 kr

Energideklaration

Energideklaration
Genomförd, 11 Maj 2022
Energiklass
D
Energiprestanda Primärenergital
108 kwh/kvm och år

BILDER

Familjär 2-plansvilla i suterräng med fint naturnära läge i lugnt villaområde. Altan i söder, garageFamiljär 2-plansvilla i suterräng med fint naturnära läge i lugnt villaområde. Altan i söder, garageFamiljär 2-plansvilla i suterräng med fint naturnära läge i lugnt villaområde. Altan i söder, garageFamiljär 2-plansvilla i suterräng med fint naturnära läge i lugnt villaområde. Altan i söder, garageFamiljär 2-plansvilla i suterräng med fint naturnära läge i lugnt villaområde. Altan i söder, garageFamiljär 2-plansvilla i suterräng med fint naturnära läge i lugnt villaområde. Altan i söder, garageFamiljär 2-plansvilla i suterräng med fint naturnära läge i lugnt villaområde. Altan i söder, garageFamiljär 2-plansvilla i suterräng med fint naturnära läge i lugnt villaområde. Altan i söder, garageFamiljär 2-plansvilla i suterräng med fint naturnära läge i lugnt villaområde. Altan i söder, garage

VÄLKOMMEN HEM TILL OSS

    info@hushemsodertorn.se 08 520 271 50