Beskrivning

Välskött radhus med havsutsikt, garage i länga samt P-plats med elstolpe.

Varmt välkommen till ett mycket välskött radhus med bra läge på eftertraktade Strömstigen. Ett lugnt och trivsamt område för barnfamiljen med närhet till busshållplats, lekplats, vackra Lövhagen och badplatser vid Hamnvik nedanför. Ta på Er badrocken och gå ner till den fina badplatsen med sandstrand och brygga, eller välj ett ogenerat klippbad när ni ska njuta av dopp i det salta havet.
Fint kök med matplats, tvättstuga, badrum och två sovrum på övre plan. Ena sovrummet har utgång till balkongen i ett härligt sydvästläge med ett perfekt solläge och utsikt ut över trädkronorna och havsviken nedanför. Stort vardagsrum med braskamin och stavparkettgolv i suterrängplan. Utgång till trädäckad altan i sydväst och en uppvuxen trädgård. Längst ner på tomten finner Ni en egen P-plats med el-stolpe, och till huset hör även en garageplats i länga. Badrum, klädkammare och stort utrymme under trappen med plats för kontorsdel eller förvaring. Rymligt sovrum med litet fönster samt verkstad/förråd. Luft-luft/värmepump, taket bytt 1995 och fönster från 2015-2018 (ett fönster från byggår).

Allmänt om området

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Kommunikation

Stadsbuss trafikerar i området. Närmaste pendeltågsstation, en kort promenad till Gröndalsviken.

Interiörbeskrivning


Välkomnande entré med liten stenlagd uteplats och stort förråd med vidbyggt cykelskjul. Hall med fyra fasta garderober och plats för hatthylla. Fint klinkergolv som möter upp med ett träliknande laminatgolv. Kök med platsplats och ljusinsläpp får stora fönsterpartier mot framsidan. Här finns gott om arbetsyta och förvaring, samt plats för ett stort matbord. Ljusa materialval såsom köksluckor och kakel, plastmatta på golvet liknande klinkers. Spis, fläkt, stor kyl/frys och skafferi. Rostfri diskbänk med dubbelho.

Två fina sovrum, varav det större idag används som ett kombinerat kontor/gästrum. Laminatgolv, tapet och fin utsikt ut över trädtopparna och hamnvik. Sovrum nr 2 har plastmatta och en liknande ljusgul tapet med board. Balkongdörr ut till den generöst tilltagna balkongen med rogivande atmosfär och havsutsikt. Gott om plats för matbord och loungemöbler. Njut av kvällssens sista solstrålar och lugnet med den omgivande naturen.

Badrum med klinkergolv och våtrumstapet. Kommod, WC och dusch med skjutdörrar. Takfönster som ger ett fint ljusinsläpp. Vägg i vägg finner ni tvättstugan med tvättmaskin, torkskåp, tvättho och varmvattenberedare.

En trappa ner i suterräng finner ni en stor hall med plats för kontorsdel eller mer förvaring. Klädkammare med bra förvaringsmöjligheter och badrum med WC, handfat och badkar, beklätt med plastmatta och våtrumstapet. Sovrum/allrum med litet fönster som idag agerar TV-rum. Intill detta utrymme finns en verkstad.

Dubbeldörrar i glas leder Er till det väl tilltagna vardagsrummet. Ett mycket trivsamt rum med vackert stavparkettgolv, eldstad och luft/luft-värmepump. Stora fönster och plats för både matsalsmöbler och soffgrupp. Altandörr leder er ut på den trädäckade altanen i sydväst med en romantisk trädgård i två etapper och nedanför muren en egen P-plats med nerdragen el. Badrocksavstånd ner till barnvänlig badplats vi hamnvik och vackra promenadstråk ut i naturen. Gångavstånd till kommunikationer, matbutik och restauranger.

Fakta om bostaden

Hustyp
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Näcken 39
Adress
Strömstigen 14
Postnummer
14951
Ort
Nynäshamn

Byggnad

Byggnadsår
1971
Byggnadstyp
2-plans radhus med suterrängvåning
Boarea
98 kvm
Biarea
20 kvm
Antal sovrum
3 - 4
Antal rum
5
Fasad
Puts/fasadskivor
Fönster
Fönster med isolerglaskassetter (2015-2018)
Stomme
Lättbetong
Bjälklag
Lättbetong
Utv. plåtarbete
Plåt
Tak
Papp (1995)
Grund
Krypgrund
Uppvärmning
Direkt El, luftvärmepump och eldstad

Fastighet

Tomtarea
246 kvm
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Plan
Tomtindelning Stadsplan
Rättigheter
Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Näcken GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Näcken GA:2 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering

Taxering

Taxeringsår
2018
Typkod
220
Byggnadsvärde
1 166 000 kr
Markvärde
747 000 kr
Värdeår
1971
Totalt
1 913 000 kr
Skatt/Avgift
8349

Driftkostnader

El
7 500 kr
Vatten och avlopp
6 100 kr
Sotning
300 kr
Väg/samfällighetsavgift
5 175 kr
Renhållning
1 530 kr
Försäkring
4 216 kr
Total driftkostnad
ca 24 821 kr/år
Antal i hushållet
1
Årlig elförbrukning
8 177 kwh
Kommentar
Kostnad gällande elförbrukning på garaget tillkommer.
Sotning sker vartannat år.

Pantbrev

Totalt
334 700 kr

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
12 Oktober 2020
Energiklass
D
Energiprestanda Primärenergital
114 kwh/kvm och år
Fakta
  • Antal rum 5 rum varav sovrum 3 - 4
  • Hustyp 1-familjs friliggande villa
  • Boarea/Biarea 98kvm / 20kvm
  • Tomtarea 246 kvm
ALLA BILDER
Välskött radhus med havsutsikt, garage i länga samt P-plats med elstolpe.Välskött radhus med havsutsikt, garage i länga samt P-plats med elstolpe.Välskött radhus med havsutsikt, garage i länga samt P-plats med elstolpe.Välskött radhus med havsutsikt, garage i länga samt P-plats med elstolpe.Välskött radhus med havsutsikt, garage i länga samt P-plats med elstolpe.Välskött radhus med havsutsikt, garage i länga samt P-plats med elstolpe.Välskött radhus med havsutsikt, garage i länga samt P-plats med elstolpe.Välskött radhus med havsutsikt, garage i länga samt P-plats med elstolpe.Välskött radhus med havsutsikt, garage i länga samt P-plats med elstolpe.Välskött radhus med havsutsikt, garage i länga samt P-plats med elstolpe.Välskött radhus med havsutsikt, garage i länga samt P-plats med elstolpe.Välskött radhus med havsutsikt, garage i länga samt P-plats med elstolpe.Välskött radhus med havsutsikt, garage i länga samt P-plats med elstolpe.Välskött radhus med havsutsikt, garage i länga samt P-plats med elstolpe.Välskött radhus med havsutsikt, garage i länga samt P-plats med elstolpe.Välskött radhus med havsutsikt, garage i länga samt P-plats med elstolpe.Välskött radhus med havsutsikt, garage i länga samt P-plats med elstolpe.Välskött radhus med havsutsikt, garage i länga samt P-plats med elstolpe.Välskött radhus med havsutsikt, garage i länga samt P-plats med elstolpe.Välskött radhus med havsutsikt, garage i länga samt P-plats med elstolpe.Välskött radhus med havsutsikt, garage i länga samt P-plats med elstolpe.Välskött radhus med havsutsikt, garage i länga samt P-plats med elstolpe.Välskött radhus med havsutsikt, garage i länga samt P-plats med elstolpe.Välskött radhus med havsutsikt, garage i länga samt P-plats med elstolpe.Välskött radhus med havsutsikt, garage i länga samt P-plats med elstolpe.Välskött radhus med havsutsikt, garage i länga samt P-plats med elstolpe.Välskött radhus med havsutsikt, garage i länga samt P-plats med elstolpe.Välskött radhus med havsutsikt, garage i länga samt P-plats med elstolpe.Välskött radhus med havsutsikt, garage i länga samt P-plats med elstolpe.Välskött radhus med havsutsikt, garage i länga samt P-plats med elstolpe.Välskött radhus med havsutsikt, garage i länga samt P-plats med elstolpe.Välskött radhus med havsutsikt, garage i länga samt P-plats med elstolpe.Välskött radhus med havsutsikt, garage i länga samt P-plats med elstolpe.Välskött radhus med havsutsikt, garage i länga samt P-plats med elstolpe.Välskött radhus med havsutsikt, garage i länga samt P-plats med elstolpe.Välskött radhus med havsutsikt, garage i länga samt P-plats med elstolpe.
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se

Extra kontakt
Robin Agerstig

Robin Agerstig

Fastighetsmäklare

072-253 72 32

robin@hushemsodertorn.se