Beskrivning

Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!

Missa inte denna generösa villa med gott om plats för den stora familjen. Ett högt och trivsamt läge på en attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn! Stora sällskapsytor och oändligt med förvaring, verkstad samt garage. Plats på uppfarten för 2-3bilar. Terrass, delvis under tak, och stenläggning i sydost, med liten havsglimt ner mot vackra Hamnviks salta bad med både sandstrand och brygga. Renoveringsbehov finns. Nära gångavstånd till tåg, buss, livsmedelsbutik och restauranger.

Allmänt om området

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Kommunikation

Stadsbuss trafikerar i området. Närmaste pendeltågsstation, en kort promenad till Gröndalsviken.

Interiörbeskrivning

Välkomnande hall med plats för hatthylla. Liten toalett med kakel och klinkers. WC, kommod, spegel och vädringsfönster. Vackra dubbeldörrar med spegelglas avskiljer hallen mot det generöst tilltagna sällskapsrummet. En öppen yta i vinkel med stora fönsterpartier i tre olika väderstreck och utgång till terrassen. Gott om plats för både matsalsbord, soffa med TV-hörna samt övrigt möblemang – kanske en mysig spelhörna eller bibliotek? Originalparkettgolv och vävtapeter. Vacker serveringslucka in till köket.

Trivsamt och ljust kök med utgång till terrassen och även här plats för stort matbord samt övrigt möblemang. Gott om förvaring och arbetsytor. Kanske vore det möjligt att öppna upp köket mot vardagsrummet? Något väl värt att undersöka för den som uppskattar en öppen planlösning och ett socialt umgänge mellan köket och övriga sällskapsrum. Vita köksluckor och kakel ovanför arbetsytorna. Delad kyl/frys, diskmaskin, spis med häll och fläkt.

På entréplan finns ett sovrum som idag nyttjas till kontor. Fönster mot husets lummiga framsida och smart platsbyggd förvaring. Via den inre hallen utanför köket finns en groventré, den snabbaste vägen för att komma ut till garaget.

Övre plan erbjuder tre fina sovrum, varav ett är större med inbyggd garderob samt en egen walk-in-closet. Detta plan erbjuder flera smarta förvaringsutrymmen med ytterligare två klädkammare och kattvindar. Kaklat badrum med badkar, handfat, två spegelskåp, bidé och takfönster. Separat liten toalett med WC, kommod och spegelskåp.

Suterrängplan erbjuder många fördelar och möjligheter, inte minst för den stora familjen men även för den egna företagaren. Stor verkstadsdel underliggande garaget med utgång till tomtens baksida. Ett stort allrum/sovrum med öppen spis, stora fönster i två väderstäck samt utgång till stenläggning i markplan. Ett perfekt rum för tonåringens egna häng, eller kanske en framtida loungedel för familjen som vill se över möjligheterna till en framtida pool på baksidan.
Relax med bastu och dusch, matkällare, pannrum och stort hobbyrum (ev. sovrum) med litet fönster. Stor tvådelad tvättstuga med tvättho, tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Gott om plats att stryka och vika tvätten, och ljusinsläpp från små fönster i två olika väderstreck.

Härlig tomt i tre etapper med en naturlig avsatts för den som önskar undersöka möjligheterna att bygga ut med altan eller bygga in en pool. Längst ner på tomten finns en stor plan gräsyta, perfekt för barnens spring och lek. Torparegränds minimalt trafikerade återvändsgata ansluter också till flertalet avskilda gång-/cykelbanor och allmänna gräsytor, detta hela vägen ner till Estö IP med sina aktiviteter som, bollplan, lekpark, skatepark m.m. Nära avstånd till allt man kan tänkas behöva, såsom matbutik, restauranger, busshållplats, tågstation och sist men inte minst – härlig badplatser vid Hamnvik både med brygga och sandstrand. Ett lugnt och familjevänligt område med något för alla. Vackra natur och strövområden, salta hav och äventyr för alla åldrar. Oavsett fritidsintresse hittar du något i din smak, allt från bowling och skateparken till att paddla kajak och utöva bergsklättring. Varmt välkommen till Nynäshamn och Torparegränd 7.

Fakta om bostaden

Hustyp
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Estö 3
Adress
Torparegränd 7
Postnummer
14951
Ort
Nynäshamn

Byggnad

Byggnadsår
1960
Byggnadstyp
2-plansvilla med suterrängkällare
Boarea
202 kvm
Biarea
81 kvm
Antal sovrum
5 - 7
Antal rum
7
Fasad
Tegel
Fönster
2-glas
Utv. plåtarbete
Plåt
Tak
Plåt
Grund
Betongplatta/källare
Uppvärmning
Luft/vatten-värmepump cTc

Fastighet

Tomtarea
840 kvm
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Plan
Stadsplan Tomtindelning

Taxering

Taxeringsår
2018
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
2 432 000 kr
Markvärde
1 160 000 kr
Värdeår
1960
Totalt
3 592 000 kr
Skatt/Avgift
8524

Driftkostnader

El
21 317 kr
Vatten och avlopp
6 286 kr
Sotning
263 kr
Renhållning
1 948 kr
Försäkring
5 663 kr
Total driftkostnad
ca 35 477 kr/år
Antal i hushållet
1
Årlig elförbrukning
17 480 kwh

Pantbrev

Totalt
420 000 kr

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
17 Februari 2021
Energiklass
E
Energiprestanda Primärenergital
141 kwh/kvm och år
Fakta
  • Antal rum 7 rum varav sovrum 5 - 7
  • Hustyp 1-familjs friliggande villa
  • Boarea/Biarea 202kvm / 81kvm
  • Tomtarea 840 kvm
ALLA BILDER
Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!Stor villa på attraktiv återvändsgata i Södra Nynäshamn!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se

Extra kontakt
Robin Agerstig

Robin Agerstig

Fastighetsmäklare

072-253 72 32

robin@hushemsodertorn.se