Sara Oxelmark
Ansvarig Fastighetsmäklare

Sara Oxelmark

Mobil 0704-562516

E-post sara@hushemsodertorn.se

Robin Oxelmark
Fastighetsmäklare

Robin Oxelmark

Mobil 072-253 72 32

E-post robin@hushemsodertorn.se

Visningar

Bostadsbeskrivning

Beskrivning

Torsgatan 22, Nynäshamn

Mitt i vår vackra stadskärna inbäddat i grönskan finner Ni denna stora familjevilla i tre plan, med gångavstånd till centrum och allt Ni kan tänkas behöva. Fin grönskande trädgård och skjutpartier mot poolrummet i suterrängplan, här med en stor inbyggd pool (stort renoveringsbehov, ej i bruk) samt grovingång från tomten.

Underbara sällskapsytor, generösa förvaringsmöjligheter och möjlighet att skapa ytterligare sovrum. Badrum både på entréplan och i suterrängplan, och högst upp i huset finner Ni den perfekta tonårsdelen med eget sovrum, toalett och ett helt magiskt allrum med snedtak, gedigen eldstad och utgång till balkong.

Stenlagd uteplats på entréplan med tak. Separat uteplats med trädäck. Växthus. Garage med vidbyggd carport och förråd, samt grusad parkering för ytterligare två bilar. Installerat bergvärmepump 2004. Målning och byte av utvändig träpanel 2022. Fiber indraget.

Interiörbeskrivning

Hall med kapprum, litet fönster och garderober med skjutdörrar. Stor härlig sällskapsyta med vardagsrum i vinkel, fönster i två väderstreck och dubbeldörrar till uteplatsen under tak. Här sitter ni skyddade både från väder och insyns tack vare den natursköna omgivningen.
Vacker skjutdörr med glas in till köket, här med gott om förvaringsmöjligheter och bänkytor. Ljus bänkskiva med nedsänkt ho och spishäll. Inbyggd ugn och mikro, side-by-side kyl/frys med ismaskin, diskmaskin och stor vinkyl. Matplats vid fönster som vetter mot den grönskande trädgården och genomgång till ett arbetsrum/sovrum som har ingång även från den inre hallen. Två stora sovrum, varav ena med flertalet inbyggda garderober och båda med fönster i två väderstreck. Äldre badrum med stor kommod och dubbelhandfat, väggfasta skåp, WC, dusch och stort insynsskyddad vädringsfönster. Från den inre hallen når Ni även vardagsrummet samt trapphuset som leder er till de två andra våningsplanen i huset.

Övre plan erbjuder et generöst tilltagen sällskapsyta med en vacker eldstad som pryder sin plats, stora fönster och utgång till balkong. Sovrum med fönster mot söder (markis finns på alla fönster i söder) och en liten toalett med snedtak, här med WC, handfat, väggfasta skåp och spegel.

När ni kommer ner till suterrängplan möts Ni av ett underbart poolrum med stora skjutbara glaspartier och dörr med direktaccess till den grönskande trädgården, loungedel med klinkergolv och mindre fönster och en stor inbyggd pool (stort renoveringsbehov, ej i bruk). Vidare finns två rum, varav ena ett genomgångsrum/ateljé som säkerligen hade passat din tonåring perfekt. Liten korridor bor till ännu en utgång till tomten, här med även ett finns helkaklat badrum/tvättstuga med WC, handfat, dusch, badkar, väggfasta skåp och arbetsyta, tvättho och tvättmaskin, samt bastu, pannrum och förråd.

Allmänt om området

Centrum med många fina butiker, mataffär, restauranger, systembolag, vårdcentral, apotek, träningslokaler, Folkets hus med bibliotek och biograf. Sjötelegrafen med bl.a. Ica Maxi, Dollar Store, Elon, apotek, Friskis & Svettis. För barnen finns fina stadsparken bara några minuter bort. Nicksta badet, med badplats, hopptorn mm, fina strövområden längs med havet. Hamnen, rökeriet med fiskbutik, restauranger, lejonet och björnen glass, hamnbodar m.m.

Fakta

Fakta

  • Antal rum 8 rum varav sovrum 5 - 7
  • Hustyp 1-familjs friliggande villa
  • Boarea/Biarea 200kvm / 130kvm
  • Tomtarea 876 kvm
  • Byggnadsår 1942, Ombyggt -05 enl LM Ombyggt -78 enl sälja

Övrigt

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Fakta om bostaden

Hustyp
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Hjorten 20
Adress
Torsgatan 22
Postnummer
14931
Ort
Nynäshamn

Byggnad

Byggnadsår
1942, Ombyggt -05 enl LM Ombyggt -78 enl sälja
Byggnadstyp
3-plansvilla i suterräng
Boarea
200 kvm
Biarea
130 kvm
Antal sovrum
5 - 7
Antal rum
8
Fasad
Tegel & träpanel
Fönster
2-glas & 2+1-glas (fönster m. isolerglaskassetter)
Stomme
Trä
Tak
Betongpannor
Grund
Betongplatta/källare
Uppvärmning
Bergvärme, direkt-el och öppen spis
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Övrigt om byggnaden
Huset är ombyggt 2005 enligt fastighetsutdraget från Lantmäteriet, Ombyggt 1978 enligt uppgift från säljaren.
Övriga byggnader
Garage med vidbyggd carport och förråd.
Växthus.
Areakälla
taxeringsinformation
Kommentar för areakälla
Den köpare som anser att den exakta arean är av betydelse bör låta mäta upp bostaden före köpet.

Fastighet

Tomtarea
876 kvm
Beskrivning uteplats
Stenlagd uteplats på entréplan med tak. Separat uteplats med trädäck.
Beskrivning bilplats
Garage, carport samt grusad parkering för ytterligare två bilar.
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Plan
Stadsplan (1972-12-01) Tomtindelning (1936-12-14)

Taxering

Taxeringsår
2021
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
2 640 000 kr
Markvärde
1 169 000 kr
Värdeår
1975
Totalt
3 809 000 kr
Skatt/Avgift
9525

Driftkostnader

El
47 493 kr
Vatten och avlopp
8 430 kr
Sotning
600 kr
Renhållning
2 452 kr
Försäkring
14 235 kr
Total driftkostnad
ca 73 210 kr/år
Antal i hushållet
2
Årlig elförbrukning
13 154 kwh

Inteckningar/pantbrev

Totalt
996 630 kr

Energideklaration

Energideklaration
Genomförd, 24 Januari 2024
Energiklass
B
Energiprestanda Primärenergital
63 kwh/kvm och år

BILDER

Torsgatan 22, NynäshamnTorsgatan 22, NynäshamnTorsgatan 22, NynäshamnTorsgatan 22, NynäshamnTorsgatan 22, NynäshamnTorsgatan 22, NynäshamnTorsgatan 22, NynäshamnTorsgatan 22, NynäshamnTorsgatan 22, Nynäshamn

VÄLKOMMEN HEM TILL OSS

    info@hushemsodertorn.se 08 520 271 50