Beskrivning

Gavellägenhet med öppen planlösning, nyrenoverat badrum och två balkonger!

- KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR ATT BOKA IN EN PRIVAT VISNING -
Varmt välkommen till denna trivsamma 3:a med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Belägen på våning 2 av 2, men med egen ingång och hall i markplan. Ombyggt badrum från 2019, topprenoverat med högkvalitativa materialval. Två balkonger, en stor om ca 6kvm mot det grönskande skogspartiet med sol hela eftermiddag/kväll i sydväst, samt en mindre balkong mot innergården i nordost. Inrett kallförråd om ca 6kvm vid den lilla balkongen. Varmförråd tillhörande lägenheten finns i källaren.
Bekvämt och bra läge med närhet till affärer, badplatser, skog och härliga miljöer. I föreningen finns både dartklubb och bastu samt trevliga lekområden för barnen. Busshållplats runt hörnet på Nickstastigen.

Närservice

Willys finns vid Malmtorget samt ett flertal restauranger. Shell, OKQ8, ingo finns vid norra gamla infarten.

Kommunikation

I norra delen av Nynäshamn finns "Nynäsgård" pendeltågsstation som tar dig till Stockholm på lite drygt 50 min.

Övrigt

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Interiörbeskrivning

Egen ingång i markplan med gavelläge och radhuskänsla, välkomnande entré med ny ytterdörr från 2020 med långsmalt fönster och Yale kodlås. Hall med klinkergolv och plats för hatthylla samt ytterligare förvaring. Trapp som leder Er upp till bostadens andra våning, här med stora glaspartier (plexiglas) för att optimera ljusinsläppet till trappen. En övre hall med plats för möblemang eller varför inte liten kontorsdel? Vacker inbyggd tavla på väggen mot kök med en mönstrad tapet, där det tidigare suttit ett fönster. Utgång till den lilla balkongen med lite morgonsol. Stort kallförråd på ca 6kvm som är nymålat och med nytt golv från 2020. Separat uppvärmt källarförråd tillhörande lägenheten finns också.

Direkt till vänster från trappen finner Ni det helt fantastiska badrummet som är totalrenoverat 2019. En magisk hotellkänsla och optimal planering där man har flyttat kommoden för att få in en större dusch. Ny sober dörr med frostat glasparti. Vit blank kakel i halvförband på väggarna med mörk fog och ett rustikt klinkergolv ”Industry Raw” från Lhådös med elektrisk golvvärme. Påkostade materialval och hög standard. Alla detaljer i förkromad metall och porslingsfattning på handtagen. Regndusch ”Oxford Krom” från Duschbyggarna, duschvägg i glas från Hafa, handdukstork, stor kommod med spegel och toalettstol med mjukstängande hårdsits från Gustavsberg. Fräsch gemensam tvättstuga finns i området med ett elektronisk bokningssystem via app eller hemsida. Tvättstugan är stambytt 2019 och utrustad med grovtvätt, torktumlare, torkskåp, kallmangel.

Öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och den övre hallen, en härlig sällskapsyta på ca 50kvm med fönster och fint ljusinsläpp i två väderstreck. Målade väggar och nya jordade takuttag med nya taklampor i kök och hall från 2018. Ekparkett i alla rummen, samt klinkergolv i kök och hall. Stor balkong om ca 6kvm mot det grönskande naturområdet, här i ett optimalt sydvästläge med sol hela eftermiddagen och kvällen. Njut av det solens varma stråla, skön fågelsång och det lugna insynsskyddade gavelläget. Endast en kort promenad till badplats och salta hav. Vid Nicksta finns en stor långgrund sandstrand och brygga med hopptorn.

Trivsamt kök, stort och ljust med generösa arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Köket är delvis renoverat 2019 med nya köksskåp och luckor på höger sida. I övrigt vita köksluckor, vitt kakel, rostfri diskbänk med dubbelho och en bänkskiva i trä. Utrustad med en nedfälld induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, Alliance fläktkåpa och diskmaskin i rostfritt stål. Kombinerad kyl/frys från 2019.

Två stora sovrum om ca 12 kvm, varav båda rymmer en dubbelsäng. Ena med fönster mot den grönskande baksidan och det andra med fönster mot innergården och en walk-in-closet med nya garderober från 2018.

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Backluravägen 131
Förening
Brf Ribban
Lägenhetsnummer
45-2244-1-36-1
Postnummer
14943
Ort
Nynäshamn
Månadsavgift
5 069 kr inkl. värme, VA, kabel-TV, sophämtning & BR-försäkring

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Brf Ribban
Antal lägenheter
83
Varav hyresrätter
9
TV och bredband
Kabel-TV ingår i avgiften.
Renoveringar utförda och planerade
Takrenovering är på gång (2020-2021), fasadrenoveringen kommer att påbörjas 2021.
Parkering
I föreningen finns 69st garage och 28st carport med separat kö.
Allmänt om föreningen
BRF Ribban är ett barnvänligt bostadsrättsområde med 83 lägenheter som ombildades 2014 från hyresrätter till bostadsrätter. I föreningen finns en föreningslokal, två lekplatser och två gemensamma tvättstugor (stambytt 2019, utrustad med grovtvätt, torktumlare, torkskåp, kallmangel, elektronisk bokningssystem via app eller hemsidan).
Området byggdes 1984 och är beläget på den norra sidan av Nynäshamns tätort insprängt mellan den närbelägna skogen och övriga bostadsområden. Bekvämt med närhet till affärer, badplatser, skog och härliga miljöer och endast ett stenkast från havet i det vackra Nynäshamn. Här finns goda möjligheter för ett trivsamt boende då det i området finns tillgång till både dartklubb och bastu samt trevliga lekområden för barnen. Ett par gånger om året arrangeras även gemensamma aktiviteter såsom kräftskiva och julpyssel.

Byggnad

Byggnadsår
1984
Byggnadstyp
Bostadsrättsradhus
Boarea
90 kvm
Antal rum
3
Fönster
2+1-glas, fönster med isolerglaskassetter
Uppvärmning
Bergvärme

Våning/Hiss

Hiss
Nej
Totalt antal våningar
2
Våning
2
Kommentar Våningsplan
Egen ingång i markplan med hall och trapp upp till bostaden.

Driftkostnader

El
8 088 kr
Försäkring
1 596 kr
Total driftkostnad
ca 9 684 kr/år
Antal i hushållet
2
Årlig elförbrukning
3 204 kwh
Kommentar
Det finns fiber via Svenska stadsnätet i lägenheten, eller bredband via ComHem. Säljarna betalar 509kr/mån för 250Mbit/s.

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
30 Oktober 2018
Energiklass
E
Energiprestanda Primärenergital
126 kwh/kvm och år
Fakta
  • Antal rum 3 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 90kvm
  • Hiss Nej
  • Våning 2 av 2
  • Månadsavgift 5 069 kr inkl. värme, VA, kabel-TV, sophämtning & BR-försäkring
ALLA BILDER
Gavellägenhet med öppen planlösning, nyrenoverat badrum och två balkonger!Gavellägenhet med öppen planlösning, nyrenoverat badrum och två balkonger!Gavellägenhet med öppen planlösning, nyrenoverat badrum och två balkonger!Gavellägenhet med öppen planlösning, nyrenoverat badrum och två balkonger!Gavellägenhet med öppen planlösning, nyrenoverat badrum och två balkonger!Gavellägenhet med öppen planlösning, nyrenoverat badrum och två balkonger!Gavellägenhet med öppen planlösning, nyrenoverat badrum och två balkonger!Gavellägenhet med öppen planlösning, nyrenoverat badrum och två balkonger!Gavellägenhet med öppen planlösning, nyrenoverat badrum och två balkonger!Gavellägenhet med öppen planlösning, nyrenoverat badrum och två balkonger!Gavellägenhet med öppen planlösning, nyrenoverat badrum och två balkonger!Gavellägenhet med öppen planlösning, nyrenoverat badrum och två balkonger!Gavellägenhet med öppen planlösning, nyrenoverat badrum och två balkonger!Gavellägenhet med öppen planlösning, nyrenoverat badrum och två balkonger!Gavellägenhet med öppen planlösning, nyrenoverat badrum och två balkonger!Gavellägenhet med öppen planlösning, nyrenoverat badrum och två balkonger!Gavellägenhet med öppen planlösning, nyrenoverat badrum och två balkonger!Gavellägenhet med öppen planlösning, nyrenoverat badrum och två balkonger!Gavellägenhet med öppen planlösning, nyrenoverat badrum och två balkonger!Gavellägenhet med öppen planlösning, nyrenoverat badrum och två balkonger!Gavellägenhet med öppen planlösning, nyrenoverat badrum och två balkonger!Gavellägenhet med öppen planlösning, nyrenoverat badrum och två balkonger!Gavellägenhet med öppen planlösning, nyrenoverat badrum och två balkonger!Gavellägenhet med öppen planlösning, nyrenoverat badrum och två balkonger!Gavellägenhet med öppen planlösning, nyrenoverat badrum och två balkonger!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se

Extra kontakt
Robin Agerstig

Robin Agerstig

Fastighetsmäklare

072-253 72 32

robin@hushemsodertorn.se