Beskrivning

Unik lägenhet i markplan med radhuskänsla, fin uteplats och eget garage i länga.

Missa inte chansen att förvärva denna unika tvårummare i markplan på populära Brunnsgatan. Här med riktig radhuskänsla, egen ingång i markplan, två uteplatser samt en trädgård med liten gräsmatta och planteringar. Njut av det natursköna läget, egna rabarber att plocka och endast ett stenkast till lekplats, buss/tåg, mataffär, restauranger och förskola. Stort utvändigt förråd samt egen garageplats i länga. Fint kök med matplats, helkaklat badrum, trivsamt vardagsrum och generöst tilltaget sovrum med gott om plats för dubbelsäng, förvaring och övrigt möblemang.

Allmänt om området

Gångavstånd till; Centrum med många fina butiker, systembolag, apotek, Puls och Träning, Folkets hus med bibliotek och biograf. Willis, Lidl, flera restauranger. Sjötelegrafen med bla Ica Maxi, Dollar Store, Elon, apotek, Friskis och Svettis. För barnen finns fina stadsparken bara några minuter bort. Nicksta badet, med badplats, hopptorn mm, fina strövområden längs med havet. Hamnen, rökeriet med fiskbutik, restauranger, lejonet och björnen glass, hamnbodar mm

Övrigt

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Interiörbeskrivning

Välkomnande entré med liten täppa samt stenlagd uteplats som rymmer mat- eller loungegrupp i två delar. Ombonat med grönska och odlingslådor. Eget förråd om ca 6kvm.
Väl inne i bostaden möts ni av sobra materialval och comfort. Mörkt klinkergolv med golvvärme, vitmålade väggar, gott om plats för hatthylla och garderober och en luft/luft-värmepump som effektivt både kan värma och kyla lägenheten. Rakt fram finner ni ett helkaklat badrum med kakel och klinkers i grått och vitt, golvvärme och spotlights i taket. Regndusch med vikbara dörrar i glas. WC, kommod, spegelskåp, VVB och egen tvättmaskin.

Från hallen når du till vänster ett stort och trivsamt vardagsrum som rymmer både soffa, mediacenter och kontorsplats. Fint grått laminatgolv genomgående med alla rum, vitmålade väggar och sänkt tak med spotlights. Till höger från hallen finner Ni kök med matplats, ett modernt och mycket funktionellt kök med smakfulla materialval såsom vita fasade kakelplattor i halvförband och en grå träliknande laminatbänkskiva matchande golvet, här med nedsänkt spishäll och ho. Innovativa vitvaror med en höj- och sänkbar väggfast ugn samt en utdragbar diskmaskin. Svart fläktkåpa, diskmaskin i rostfritt stål, skafferi och stor side-by-side kyl/frys. Vita köksluckor med handtag i rostfritt stål.
Matplats vid stora fönsterpartier som likt de övriga rummen vetter mot den insynsskyddade uteplatsen och entrén. Vidare från köket nås det generöst tilltagna sovrummet med anslutande walk-in-closet. Ett lyxigare sovrum får ni leta efter. Sänkt tak med spotlights, samma vackra gråa golv och målade väggar i en behaglig grå kulör.

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Brunnsgatan 17
Förening
HSB Brf Isolatorn i Nynäshamn
Lägenhetsnummer
45-2219-1-14-7
Postnummer
14941
Ort
NYNÄSHAMN
Månadsavgift
2 578 kr inkl. garageplats i länga, renhållning, TV (basutbud) via ComHem och BR-tilläggsförsäkring, exkl. värme och VA
Andel av årsavgiften
1.48227
Andel i förening (%)
1.48227

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
HSB Brf Isolatorn i Nynäshamn
Organisationsform
Bostadsratt
Organisationsnummer
716416-6394
Allmänt om föreningen
Brf Isolatorn har adressen Brunnsgatan 15-31 i Nynäshamn. Föreningen omfattar 9 lägenheter som var färdigställda 1981. Föreningen äger fastigheten Transformatorn 27 i Nynäshamns kommun.
Antal lägenheter
9
Antal lokaler
1
Renoveringar, utförda och planerade
- Fönsterkuporna plåtskoddes våren 2021. - Målat fasad samt delvis bytt panel 2020. - Bytt alla fönster 2016. - Omdränerat baksidan 2010. - Planer att se över taket under 2022-2023, troligen troligen takvård istället byte. I dagsläget betalar föreningen (och inkluderar i avgiften) samfällighetsavgiften för alla bostadsrättsinnehavare, vilken inkluderar kabel-TV, sophantering, snöröjning, garage och P-plats.
Parkering
Gemensam parkering och garage i länga.
Tv och bredband
TV (basutbud) via ComHem ingår i avgiften (bredband ingår ej i avgiften).
Överlåtelseavgift
1190
Pantsättningsavgift
476
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Ej angiven
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Övrigt
Föreningen har en fin gemensam lokal med kök, WC och ingång via gaveln, perfekt att kunna hyra vid olika tillställningar för ca 200kr (ej för övernattning). Här finns även ett litet gym som är gratis för medlemmakran att använda.

Byggnad

Byggnadsår
1981
Byggnadstyp
Bostadsrättsradhus
Boarea
72 kvm
Antal rum
2
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Direkt El och luft/luft-värmepump
Övrigt om byggnaden
- Målat förrådet 2021.
- Målat fasad 2020.
- Bytt ytterdörr 2017.
- BRF bytt alla fönster 2016.
Övriga byggnader
Utvändigt förråd om ca 6kvm.
Garageplats i länga.
Gemensam lokal med kök.
Gemensamt sophus.

Våning/Hiss

Hiss
Nej
Totalt antal våningar
1
Våning
1
Kommentar Våningsplan
Egen ingång i markplan (suterräng).

Driftkostnader

El
16 097 kr
Vatten och avlopp
7 600 kr
Försäkring
2 340 kr
Total driftkostnad
ca 26 037 kr/år
Antal i hushållet
2
Årlig elförbrukning
12 390 kwh
Kommentar
I föreningens fastighetsförsäkring ingår bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter. Angiven kostnad för el inkluderar även uppvärmningen via direktverkande elradiatorer och luft/luft-värmepumpen. Observera att kostnad för TV/bredband tillkommer.

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
22 Oktober 2017
Energiklass
D
Energiprestanda Primärenergital
67 kwh/kvm och år
Fakta
  • Antal rum 2 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 72kvm
  • Hiss Nej
  • Våning 1 av 1
  • Månadsavgift 2 578 kr inkl. garageplats i länga, renhållning, TV (basutbud) via ComHem och BR-tilläggsförsäkring, exkl. värme och VA
ALLA BILDER
Unik lägenhet i markplan med radhuskänsla, fin uteplats och eget garage i länga.Unik lägenhet i markplan med radhuskänsla, fin uteplats och eget garage i länga.Unik lägenhet i markplan med radhuskänsla, fin uteplats och eget garage i länga.Unik lägenhet i markplan med radhuskänsla, fin uteplats och eget garage i länga.Unik lägenhet i markplan med radhuskänsla, fin uteplats och eget garage i länga.Unik lägenhet i markplan med radhuskänsla, fin uteplats och eget garage i länga.Unik lägenhet i markplan med radhuskänsla, fin uteplats och eget garage i länga.Unik lägenhet i markplan med radhuskänsla, fin uteplats och eget garage i länga.Unik lägenhet i markplan med radhuskänsla, fin uteplats och eget garage i länga.Unik lägenhet i markplan med radhuskänsla, fin uteplats och eget garage i länga.Unik lägenhet i markplan med radhuskänsla, fin uteplats och eget garage i länga.Unik lägenhet i markplan med radhuskänsla, fin uteplats och eget garage i länga.Unik lägenhet i markplan med radhuskänsla, fin uteplats och eget garage i länga.Unik lägenhet i markplan med radhuskänsla, fin uteplats och eget garage i länga.Unik lägenhet i markplan med radhuskänsla, fin uteplats och eget garage i länga.Unik lägenhet i markplan med radhuskänsla, fin uteplats och eget garage i länga.Unik lägenhet i markplan med radhuskänsla, fin uteplats och eget garage i länga.Unik lägenhet i markplan med radhuskänsla, fin uteplats och eget garage i länga.Unik lägenhet i markplan med radhuskänsla, fin uteplats och eget garage i länga.Unik lägenhet i markplan med radhuskänsla, fin uteplats och eget garage i länga.
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se

Extra kontakt
Robin Agerstig

Robin Agerstig

Fastighetsmäklare

072-253 72 32

robin@hushemsodertorn.se