Sara Oxelmark
Ansvarig Fastighetsmäklare

Sara Oxelmark

Mobil 0704-562516

E-post sara@hushemsodertorn.se

Robin Oxelmark
Fastighetsmäklare

Robin Oxelmark

Mobil 072-253 72 32

E-post robin@hushemsodertorn.se

Visningar

Bostadsbeskrivning

Beskrivning

Sekelskiftskänslan möter toppmodern design och sobra materialval, här välkomnar vi Er till en otroligt fin och påkostad 2:a mitt i vår vackra stadskärna Nynäshamn. Med infälld belysning, fina genomgående golv och ljusa ytskikt finner Ni en trivsam bostad att kunna trivas i. Med balkong i väster och nära gångavstånd till allt Ni kan tänkas behöva. Ta en kort promenad ner i hamnen och ta en glass på bryggan, eller avnjut en god middag på restaurangen med havsutsikt.

Interiörbeskrivning

Hall med säkerhetsdörr och gott om plats för hatthylla. Fina ekparkettgolv och vitmålade väggar som är genomgående med vardagsrummet. Infällda spotlights och inbyggd belysning där du minst anar det. Smakfullt renoverat kök direkt till vänster med otroligt bra förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor. Svarta skåp, vitt kakel och både bänkskiva och öppna hyllplan i massiv ek. Innovativa ljuskällor finner ni under hyllplanen, under bänkskåpen och i taket. Integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och mikro i bekväm arbetshöjd. Nedfälld spis häll, fläktkåpa och delad kyl/frys.
Stort vardagsrum med plats för både matsalsmöbel, soffa, mediacenter och kontorshörna. Sober fondvägg med liggande vitmålad träpanel. Utgång till balkongen som ligger högt med utsikt och solen i sydväst!

Rymligt sovrum med fönster mot den lugna baksidan av huset, där ingången är, och ett mörkare enstavigt trägolv. Smart förvaring med stor garderob och draperi.
Påkostat och stambytt badrum från 2015 med kakel och klinkers i vitt och mörkgrått, golvvärme, spotlights och egen toppmatad tvättmaskin (gemensam tvättstuga finns i föreningen). WC, handfat, spegel med belysning, väggfast skåp och dusch med vikdörrar.

Allmänt om området

Centrum med många fina butiker, systembolag, apotek, Träningslokaler, Folkets hus med bibliotek och biograf. Willis, Lidl, flera restauranger. Sjötelegrafen med bla Ica Maxi, Dollar Store, Elon, apotek, Friskis och Svettis. För barnen finns fina stadsparken bara några minuter bort. Nicksta badet, med badplats, hopptorn mm, fina strövområden längs med havet. Hamnen, rökeriet med fiskbutik, restauranger, lejonet och björnen glass, hamnbodar mm

Fakta

Fakta

  • Antal rum 2 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 53kvm
  • Hiss Nej
  • Våning 2 av 3
  • Månadsavgift 4 271 kr Inkl. värme, VA, kabel-TV & bredband

Övrigt

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Centralgatan 6B
Förening
Brf Fyren 31
Lägenhetsnummer
45-2240-1-26-3
Postnummer
14932
Ort
NYNÄSHAMN
Månadsavgift
4 271 kr Inkl. värme, VA, kabel-TV & bredband
Andel av årsavgiften
2.46351
Andel i förening (%)
2.46351

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Brf Fyren 31
Organisationsform
Bostadsforening
Organisationsnummer
769624-7944
Gatuadress
Centralgatan 6
Postnummer
14932
Ort
NYNÄSHAMN
Kontaktperson (offentlig)
Mats Gustafsson
Allmänt om föreningen
Föreningen äger fastigheten Fyren 31 i Nynäshamns kommun i vilken man upplåter lägenheter och lokaler. Föreningens tre byggnader uppfördes år 1938, 1952 och 1953. Föreningen har en trevlig innergård med uteplats och möjlighet till grillmöjligheter. Varje år hålls höst- och vårstädning, samt uppskattade gårdsfester - Bostadsrättstillägget ingår i avgiften. - Tv och bredband från ComHem finns indraget i fastigheten och basutbudet debiteras bostadsrättsinnehavaren med 65 kr/mån via avgiftsavin.
Antal lägenheter
28
Antal hyresrätter
2
Renoveringar, utförda och planerade
- Stambyte och renovering av el utfördes 2014/2015. - Säkerhetsdörrar installerades 2017 -Fönsterbyten 2017 -Uppgradering av sophantering 2018 -Nya låssystem i allmänna utrymmen 2018 -Byte av ventilationsfläktar 2019 -Balkongrenoveringar 2020 Kommande reparationer/underhåll -Belysning av bakgård 2022 -Stenläggning 2026 -Ommålning porthusen 2026 -3 tvättmaskiner 2026
Parkering
Det finns 15 st parkeringsplatser.
Tv och bredband
Comhem är indraget i huset
Överlåtelseavgift
1208
Pantsättningsavgift
483
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Ej angiven

Byggnad

Byggnadsår
1938/52/53
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
53 kvm
Antal rum
2
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Areakälla
föreningens information

Våning/Hiss

Hiss
Nej
Totalt antal våningar
3
Våning
2

Driftkostnader

El
7 044 kr
Försäkring
2 580 kr
Total driftkostnad
ca 9 624 kr/år
Antal i hushållet
2
Årlig elförbrukning
2 148 kwh
Kommentar
Observera att föreningen på avin debiterar bostadsrättsinnehavaren en separat kostnad om 207kr/mån för kabel-TV/bredband, vilket redan är inkluderad i angiven summa för månadsavgiften (á 4.271kr/mån) .

Energideklaration

Energideklaration
Genomförd, 18 Maj 2020
Energiklass
F
Energiprestanda Primärenergital
154 kwh/kvm och år

BILDER

(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)

VÄLKOMMEN HEM TILL OSS

    Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

    info@hushemsodertorn.se 08 520 271 50