Beskrivning

Utöver det vanliga,välkommen till fin renvoverad 2:a mitt i stan med extra allt.

Drömmen om en lägenhet utöver det vanliga! Välkommen till denna fina, påkostat renoverade 2:a mitt i stan med extra allt. Här pratar vi roliga detaljer, fin maskinpark, stuckaturer, takrosett, coola innertak, listverk, flertalet trevliga belysningar/infällda spotlights och ledskenor, wc/dusch med kakel, klinker och förberett för TM, klädkammare, perfekt planlösning, öppet mellan kök och vardagsrum och utgång till balkongen i soligt söder/västerläge med utsikt över stan och ner mot hamnen, stort sovrum med fransk balkong. Vi ses på visning, du kommer inte bli besviken!

Allmänt om området

Centrum med många fina butiker, systembolag, apotek, Träningslokaler, Folkets hus med bibliotek och biograf. Willis, Lidl, flera restauranger. Sjötelegrafen med bla Ica Maxi, Dollar Store, Elon, apotek, Friskis och Svettis. För barnen finns fina stadsparken bara några minuter bort. Nicksta badet, med badplats, hopptorn mm, fina strövområden längs med havet. Hamnen, rökeriet med fiskbutik, restauranger, lejonet och björnen glass, hamnbodar mm

Övrigt

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Interiörbeskrivning

Välkommen upp till våning 2. Fint trapphus med trevliga väggmålningar.
Entré/hall med mönstrad matta, vitmålade väggar.
Enhetligt mörkt golv samt vitmålade väggar i inre hall med stort kapprum samt kök och vardagsrum, köket har en praktisk arbetsdel med köksö, svart mosaikpelare på väggen och på bänkskivan, vita högblanka skåpsluckor, vit bänkskiva, vit kakladvägg i vitt, öppna hyllor från Vipp. Maskinpark i vitt från Groenje bestående av kyl/frys och integrerad diskmaskin. I köksön finns infälld häll och inbyggd ugn och en fläkt i rostfritt. Framtaget betong tak med spotlights samt ledskeda och uplight vid köksön.
Utgång till balkongen med vackert smidesräcke, plats för litet bord och två stolar, utsikt över stan och strålande söder/västerläge, härlig med närhet till havet och hamnen.
WC/dusch, renoverad i samband med stambytet 2015, frostad glasdörr, duschhörna med välvda glasdörrar, handdukstork, kaklade väggar, klinkergolv med golvvärme, plats för/förberett för tvättmaskin, öppna hyllor från Vipp.
Inre hall har en stor väggspegel med belysning och små överskåp, dörr till klädkammare/walk-in-closet inredd med hyllor och klädstänger. Hall och sovrum har ett vackert enhetligt golv.
Rymligt sovrum med gott om plats för såväl dubbelsäng som garderober, vackert golv, breda fina taklister, takrosett och fransk balkong.

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Centralgatan 6B
Förening
Brf Fyren 31
Lägenhetsnummer
45-2240-1-27-2
Postnummer
14932
Ort
NYNÄSHAMN
Månadsavgift
4 205 kr inkl värme, v/a, kabel-tv och bredband
Andel av årsavgiften
2.4182
Andel i förening (%)
2.4182

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Brf Fyren 31
Organisationsform
Bostadsforening
Gatuadress
Centralgatan 6
Postnummer
14932
Ort
NYNÄSHAMN
Kontaktperson (offentlig)
Mats Gustafsson
Allmänt om föreningen
Föreningen äger fastigheten Fyren 31 i Nynäshamns kommun i vilken man upplåter lägenheter och lokaler. Föreningens tre byggnader uppfördes år 1938, 1952 och 1953. Föreningen har en trevlig innergård med uteplats och möjlighet till grillmöjligheter. Varje år hålls höst- och vårstädning, samt uppskattade gårdsfester - Bostadsrättstillägget ingår i avgiften. - Tv och bredband från ComHem finns indraget i fastigheten och basutbudet debiteras bostadsrättsinnehavaren med 65 kr/mån via avgiftsavin.
Antal lägenheter
28
Antal hyresrätter
2
Renoveringar, utförda och planerade
- Stambyte och renovering av el utfördes 2014/2015. - Säkerhetsdörrar installerades 2017 -Fönsterbyten 2017 -Uppgradering av sophantering 2018 -Nya låssystem i allmänna utrymmen 2018 -Byte av ventilationsfläktar 2019 -Balkongrenoveringar 2020 Kommande reparationer/underhåll -Belysning av bakgård 2022 -Stenläggning 2026 -Ommålning porthusen 2026 -3 tvättmaskiner 2026
Parkering
Det finns 15 st parkeringsplatser.
Tv och bredband
Comhem är indraget i huset
Överlåtelseavgift
1208
Pantsättningsavgift
483
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Ej angiven

Byggnad

Byggnadsår
1938/52/53
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
52 kvm
Antal rum
2
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme

Våning/Hiss

Hiss
Nej
Totalt antal våningar
3
Våning
2

Driftkostnader

El
3 960 kr
Försäkring
1 452 kr
Övriga kostnader
1 788 kr
Total driftkostnad
ca 7 200 kr/år
Antal i hushållet
1
Årlig elförbrukning
2 724 kwh
Kommentar
Övrigt är föreningsavtal bredband med Tele 2 för 149:-/m

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
18 Maj 2020
Energiklass
F
Energiprestanda Primärenergital
154 kwh/kvm och år
Fakta
  • Antal rum 2 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 52kvm
  • Hiss Nej
  • Våning 2 av 3
  • Månadsavgift 4 205 kr inkl värme, v/a, kabel-tv och bredband
ALLA BILDER
Utöver det vanliga,välkommen till fin renvoverad 2:a mitt i stan med extra allt.Utöver det vanliga,välkommen till fin renvoverad 2:a mitt i stan med extra allt.Utöver det vanliga,välkommen till fin renvoverad 2:a mitt i stan med extra allt.Utöver det vanliga,välkommen till fin renvoverad 2:a mitt i stan med extra allt.Utöver det vanliga,välkommen till fin renvoverad 2:a mitt i stan med extra allt.Utöver det vanliga,välkommen till fin renvoverad 2:a mitt i stan med extra allt.Utöver det vanliga,välkommen till fin renvoverad 2:a mitt i stan med extra allt.Utöver det vanliga,välkommen till fin renvoverad 2:a mitt i stan med extra allt.Utöver det vanliga,välkommen till fin renvoverad 2:a mitt i stan med extra allt.Utöver det vanliga,välkommen till fin renvoverad 2:a mitt i stan med extra allt.Utöver det vanliga,välkommen till fin renvoverad 2:a mitt i stan med extra allt.Utöver det vanliga,välkommen till fin renvoverad 2:a mitt i stan med extra allt.Utöver det vanliga,välkommen till fin renvoverad 2:a mitt i stan med extra allt.Utöver det vanliga,välkommen till fin renvoverad 2:a mitt i stan med extra allt.Utöver det vanliga,välkommen till fin renvoverad 2:a mitt i stan med extra allt.Utöver det vanliga,välkommen till fin renvoverad 2:a mitt i stan med extra allt.Utöver det vanliga,välkommen till fin renvoverad 2:a mitt i stan med extra allt.Utöver det vanliga,välkommen till fin renvoverad 2:a mitt i stan med extra allt.
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Anna Ohrgren Åstrand

Anna Ohrgren Åstrand

Fastighetsmäklare

0708-551948

anna@hushemsodertorn.se

Extra kontakt