Beskrivning

Fin 3:a i markplan med stor uteplats, suveränt läge mitt i stan!

Bekvämt boende mitt i stan byggt 2012! Fin 3:a med stor uteplats. Enhetligt vackert parkettgolv och vitmålade väggar. Kök, matplats och vardagsrum med öppen planlösning. Två sovrum med garderober. Sobert badrum med kakel och klinker i vitt och svart, dusch (plats för badkar), tvättmaskin och torktumlare. Klädkammare. Förrådet ligger praktiskt på samma plan. Suveränt läge, här finns allt du behöver nära - bara runda hörnet!

Allmänt om området

Centrum med många fina butiker, systembolag, apotek, Puls och Träning, Folkets hus med bibliotek och biograf. Willis, Lidl, flera restauranger. Sjötelegrafen med bla Ica Maxi, Dollar Store, Elon, apotek, Friskis och Svettis. För barnen finns fina stadsparken bara några minuter bort. Nicksta badet, med badplats, hopptorn mm, fina strövområden längs med havet. Hamnen, rökeriet med fiskbutik, restauranger, lejonet och björnen glass, hamnbodar mm

Övrigt

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Interiörbeskrivning

Välkommen! Hall/entré med kapprum. Vitmålade väggar. Klinker vid entrén sedan tar det vackra enhetliga parkettgolvet vid.
Vardagsrum med plats för både matgrupp och sittgrupp och plats att duka långbord som rymmer hela släkten. Utgång till stor stenlagd uteplats i vinkel med plats för solstolar och matgrupp.
Arbetskök med plats för matgrupp eller köksö. Vit skåpinredning, vitt kakel ovanför arbetsytorna, svart bänkskiva, maskinparken består av häll, fläkt, ugn och micro i arbetshöjd, diskmaskin.
Sovrum med plats för dubbelsäng, garderobsvägg
Sovrum med garderober
Badrum, vägghängd wc, handfat, handdukstork, dusch med glasdörrar, (plats för badkar), tvättmaskin och torktumlare, städskåp och två linneskåp, arbetsbänk.
Klädkammare med stänger och hyllor

Centralt läge vid centrum, några minuters promenad till hamnen, restauranger, vårdcentral, apotek, biograf, bibliotek, flera gym, systembolag, trevliga butiker och till pendeln.

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Floravägen 1
Förening
Hsb Bostadsrättsförening Briggen I Nynäshamn
Lägenhetsnummer
45-2232-1-29-2
Postnummer
14931
Ort
NYNÄSHAMN
Månadsavgift
4 712 kr inkl värme, kallvatten, bostadsrättstillägg, exkl, varmvatten, hushållsel, bredband

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Hsb Bostadsrättsförening Briggen I Nynäshamn
Antal lägenheter
41
Varav hyresrätter
0
Antal lokaler
1
TV och bredband
Kabel-TV, grundutbud, bredband, IP-telefoni via Bredbandsbolaget.
Elförbrukning, varmvattenförbrukning debiteras i efterskott,
inget eget abonnemang behövs.
Parkering
Kö till parkering
Allmänt om föreningen
Föreningen äger fastigheten Järnvägen 16 i Nynäshamns kommun i vilken man upplåter lägenheter och lokaler. Föreningens byggnader uppfördes 2012. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Folksam.

Antal lägenheter: I föreningen finns 41 st lägenheter.
Antal lokaler: I föreningen finns 1 st lokaler.

Gemensamma utrymmen
I föreningen finns styrelse och övernattningsrum, cykelförråd och barnvagnsförråd, lägenhetsförråd, tvättstuga i Berghyllan 9.

Parkering
32 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
Typ av förening
Bostadsrättförening

Byggnad

Byggnadsår
2012
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
88 kvm
Antal rum
3
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk

Våning/Hiss

Hiss
Ja
Totalt antal våningar
5
Våning
1

Driftkostnader

El
8 712 kr
Vatten och avlopp
4 464 kr
Försäkring
2 268 kr
Övriga kostnader
2 436 kr
Total driftkostnad
ca 17 880 kr/år
Antal i hushållet
2
Kommentar
övrigt posten avser obligatoriskt bredband

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
12 November 2014
Energiklass
C
Fakta
  • Antal rum 3 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 88kvm
  • Hiss Ja
  • Våning 1 av 5
  • Månadsavgift 4 712 kr inkl värme, kallvatten, bostadsrättstillägg, exkl, varmvatten, hushållsel, bredband
ALLA BILDER
Fin 3:a i markplan med stor uteplats, suveränt läge mitt i stan!Fin 3:a i markplan med stor uteplats, suveränt läge mitt i stan!Fin 3:a i markplan med stor uteplats, suveränt läge mitt i stan!Fin 3:a i markplan med stor uteplats, suveränt läge mitt i stan!Fin 3:a i markplan med stor uteplats, suveränt läge mitt i stan!Fin 3:a i markplan med stor uteplats, suveränt läge mitt i stan!Fin 3:a i markplan med stor uteplats, suveränt läge mitt i stan!Fin 3:a i markplan med stor uteplats, suveränt läge mitt i stan!Fin 3:a i markplan med stor uteplats, suveränt läge mitt i stan!Fin 3:a i markplan med stor uteplats, suveränt läge mitt i stan!Fin 3:a i markplan med stor uteplats, suveränt läge mitt i stan!Fin 3:a i markplan med stor uteplats, suveränt läge mitt i stan!Fin 3:a i markplan med stor uteplats, suveränt läge mitt i stan!Fin 3:a i markplan med stor uteplats, suveränt läge mitt i stan!Fin 3:a i markplan med stor uteplats, suveränt läge mitt i stan!Fin 3:a i markplan med stor uteplats, suveränt läge mitt i stan!Fin 3:a i markplan med stor uteplats, suveränt läge mitt i stan!Fin 3:a i markplan med stor uteplats, suveränt läge mitt i stan!Fin 3:a i markplan med stor uteplats, suveränt läge mitt i stan!Fin 3:a i markplan med stor uteplats, suveränt läge mitt i stan!Fin 3:a i markplan med stor uteplats, suveränt läge mitt i stan!Fin 3:a i markplan med stor uteplats, suveränt läge mitt i stan!Fin 3:a i markplan med stor uteplats, suveränt läge mitt i stan!Fin 3:a i markplan med stor uteplats, suveränt läge mitt i stan!Fin 3:a i markplan med stor uteplats, suveränt läge mitt i stan!Fin 3:a i markplan med stor uteplats, suveränt läge mitt i stan!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Anna Ohrgren Åstrand

Anna Ohrgren Åstrand

Fastighetsmäklare

0708-551948

anna@hushemsodertorn.se

Extra kontakt