Beskrivning

Central gaveltrea med hiss och tre balkonger varav två franska balkonger.

Här är lägenheten för dig som vill bo centralt i en rymlig lägenhet med ett fantastiskt ljusinsläpp och väl tilltagen takhöjd. Med denna välplanerade planlösning finner ni lättmöblerade ytor och möjlighet till god förvaring. Nyslipade och ytbehandlade parkettgolv som löper genom hall, kök och vardagsrum. Helglasad dubbeldörr mot fransk balkong i härligt sydostläge samt enkeldörr mot fransk balkong i nordost. Utgång från kök mot balkong i nordväst. Separat förråd på innergården som tillhör lägenheten. Bredband 100/10 hastighet, TV-basutbud via ComHem samt uppvärmning och VA ingår i avgiften. Separat kö till p-plats med motorvärme som kan hyras för 250kr per månad. Kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information!

Allmänt om området

Centrum med många fina butiker, systembolag, apotek, Puls och Träning, Folkets hus med bibliotek och biograf. Willis, Lidl, flera restauranger. Sjötelegrafen med bla Ica Maxi, Dollar Store, Elon, apotek, Friskis och Svettis. För barnen finns fina stadsparken bara några minuter bort. Nicksta badet, med badplats, hopptorn mm, fina strövområden längs med havet. Hamnen, rökeriet med fiskbutik, restauranger, lejonet och björnen glass, hamnbodar mm

Övrigt

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Interiörbeskrivning

Välkomnande och luftig entré med väggfast hatthylla direkt till vänster. Genomgående i lägenheten finner Ni en väl tilltagen takhöjd, tapetserade väggar i ljus kulör samt ett parkettgolv i ek, varav det i hall, kök samt vardagsrum är slipat och ytbehandlat 2021.

Vidare från hallen på vänster sida finner ni det första sovrummet följt av badrummet och därefter köket som är i direkt anslutning till vardagsrummet. Från entrén och hallen, på höger sida har Ni en stor klädkammare som är inredd med två linneskåp samt väggfasta hyllor med underliggande klädstång. Från klädkammaren når Ni även master bedroom.

Det första sovrummet med fönster mot innergården gör sig väl som just sovrum, tonårs-/barnrum, gästrum eller kontor. Här finner Ni en fristående bokhylla samt två garderober, varv en platsbyggd och en fristående.

Badrummet med kaklade väggar och klinkergolv är utrustat med kommod, eluttag ovan kommod, väggfast badrumsskåp med spegeldörr, WC, duschhörna, tvättpelare med torktumlare och tvättmaskin, radiator samt vädringsfönster.

Köket med ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck erbjuder plats för matbord för ca 4-6 personer. Mycket god förvaringsmöjlighet med över- och underskåp samt skafferi. Köksluckor i ljus kulör, grått kakel ovan bänkskivor i massiv ek. Vitvaror i vitt bestående av en stor kyl och frys, spis, fläkt samt diskmaskin. Utgång till den rymliga balkongen mot innergården.

Stort vardagsrum med en lättmöblerad yta och plats för soffa, mediacenter, matbord samt övrigt möblemang. Två franska balkonger med helglasade dörrar varav ena med dubbeldörr som verkligen bidrar till lägenhetens luftiga känsla och extra rymd. Från vardagsrummet når Ni master bedroom.

Master bedroom ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och diverse möblemang. Fint ljusinsläpp från dubbelfönster i sydost.

Kortfakta:
-Centralt läge med gångavstånd till hamn och hav samt närhet till allt du kan tänkas behöva. Varför inte skämma bort Er själva med nybakat bröd till frukosten från Müllers konditori som ligger runt hörnet.
-Hiss finns.-Separat kö till p-plats med elstolpe för motorvärme. Går att hyra för 250 kr/mån.
-24h, 2h samt 30min-parkeringsplatser finns i direkt närområde.
-Förråd tillhörande lägenheten finns på innergården.
-Persienner finns i fönstren i sovrummen, i ett fönster i vardagsrummet samt i två fönster i köket.

Föreningens hemsida: https://www.hemsidan.com/apotekaren1

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Fredsgatan 17
Förening
Apotekaren 1
Lägenhetsnummer
45-2266-1-121-3
Postnummer
14930
Ort
NYNÄSHAMN
Månadsavgift
6 026 kr Bredband 100/10 hastighet, TV-basutbud via ComHem samt uppvärmning och VA ingår i avgiften.

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Apotekaren 1
Antal lägenheter
47
Varav hyresrätter
0
Allmänt om föreningen
Föreningen är en äkta förening upprättad 2004 och äger fastigheten Hantverkaren 6 i Nynäshamns Kommun. Föreningens byggnader uppfördes 2004. Föreningen har en trevlig utegård med en blomsterkulle som anlades 2007.
Det finns 47 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Av dessa är 32 lgh i flerfamiljshus fördelat på 5st 1rok, 15st 2rok, 9st 3rok och 3st 4rok. Dessutom 15st 4rok fördelat på 1 radhus (innehållande 4 lgh), 1 fristående hus och 5 parhus.

Föreningen har 19st parkeringsplatser med eluttag som hyrs ut för 250kr/mån. HSB har hand om kölistan.

Fastigheten värms med fjärr- och berggvärme vilka är miljövänliga och ekonomiska uppvärmningsformer, som ingår i avgiften. Även kallt och varmt vatten ingår i månadsavgiften. Varje lägenhet har egen elmätare.
Leverantör av bredband är ComHem (100/10 Mb/s) som ingår i månadsavgiften, liksom grundutbudet av kabel-TV-kanaler.

Läs mer om föreningen på:
https://www.hemsidan.com/apotekaren1/

Byggnad

Byggnadsår
2004
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
73 kvm
Antal rum
3
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Bergvärme/fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)

Våning/Hiss

Hiss
Ja
Totalt antal våningar
3
Våning
2
Kommentar Våningsplan
en trappa upp/hiss

Driftkostnader

El
2 160 kr
Försäkring
1 769 kr
Total driftkostnad
ca 3 929 kr/år
Antal i hushållet
1
Årlig elförbrukning
1 080 kwh

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
13 November 2018
Energiklass
E
Energiprestanda Primärenergital
78 kwh/kvm och år
Fakta
  • Antal rum 3 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 73kvm
  • Hiss Ja
  • Våning 2 av 3
  • Månadsavgift 6 026 kr Bredband 100/10 hastighet, TV-basutbud via ComHem samt uppvärmning och VA ingår i avgiften.
ALLA BILDER
Central gaveltrea med hiss och tre balkonger varav två franska balkonger.Central gaveltrea med hiss och tre balkonger varav två franska balkonger.Central gaveltrea med hiss och tre balkonger varav två franska balkonger.Central gaveltrea med hiss och tre balkonger varav två franska balkonger.Central gaveltrea med hiss och tre balkonger varav två franska balkonger.Central gaveltrea med hiss och tre balkonger varav två franska balkonger.Central gaveltrea med hiss och tre balkonger varav två franska balkonger.Central gaveltrea med hiss och tre balkonger varav två franska balkonger.Central gaveltrea med hiss och tre balkonger varav två franska balkonger.Central gaveltrea med hiss och tre balkonger varav två franska balkonger.Central gaveltrea med hiss och tre balkonger varav två franska balkonger.Central gaveltrea med hiss och tre balkonger varav två franska balkonger.Central gaveltrea med hiss och tre balkonger varav två franska balkonger.Central gaveltrea med hiss och tre balkonger varav två franska balkonger.Central gaveltrea med hiss och tre balkonger varav två franska balkonger.Central gaveltrea med hiss och tre balkonger varav två franska balkonger.Central gaveltrea med hiss och tre balkonger varav två franska balkonger.Central gaveltrea med hiss och tre balkonger varav två franska balkonger.Central gaveltrea med hiss och tre balkonger varav två franska balkonger.Central gaveltrea med hiss och tre balkonger varav två franska balkonger.
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Robin Agerstig

Robin Agerstig

Fastighetsmäklare

072-253 72 32

robin@hushemsodertorn.se

Extra kontakt