Beskrivning

Central 2:a högst upp i huset med balkong i ett underbart söderläge!

Med ett centralt läge och solig balkong i söder finner Ni denna välplanerade 2:a högst upp i huset. Genomgående ljusa ytskikt och fönster i två väderstreck. Trivsamt kök med plats för matgrupp. Helkaklat badrum med dusch. Populär och trygg HSB-förening endast ett stenkast till mataffär och kommunikationer, allt Ni kan tänkas behöva. Ta en kort promenad ner till hamnen och avnjut en god middag eller ta en glass på hamnbryggan. Visst renoveringsbehov finns.

Allmänt om området

Centrum med många fina butiker, systembolag, apotek, Träningslokaler, Folkets hus med bibliotek och biograf. Willis, Lidl, flera restauranger. Sjötelegrafen med bla Ica Maxi, Dollar Store, Elon, apotek, Friskis och Svettis. För barnen finns fina stadsparken bara några minuter bort. Nicksta badet, med badplats, hopptorn mm, fina strövområden längs med havet. Hamnen, rökeriet med fiskbutik, restauranger, lejonet och björnen glass, hamnbodar mm

Övrigt

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Interiörbeskrivning

Hall med inbyggd förvaring, ljust laminatgolv och vitmålade väggar likt resten av rummen. Kök direkt till vänster med ett mörkare laminatgolv och ny inredning från 2017. Vita luckor och stora grå kakelplattor ovanför en bänkskiva i massiv ek med nedfälld dubbelho. Överskåp med luckor i frostat glas. Äldre spis med häll och integrerad diskmaskin. Fläktkåpa i rostfritt stål. Vit delad kyl/frys. Plats för matbord vid fönstret.

Stort och härligt vardagsrum med laminatgolv, vitmålade väggar och liten klädkammare. Utgång till balkong i söder som vetter mot den lummiga baksidan av huset. Här kan Ni sitta ostört och avnjuta solens strålar och havsglimten ner mot hamnen.
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och diverse möblemang. Helkaklat badrum med kakel och klinkers i en beige ton. Duschplats, WC, handfat och badrumsskåp.

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Hamngatan 19B
Förening
Hsb Brf Framtiden I Nynäshamn
Lägenhetsnummer
45-2202-3-45-6
Postnummer
14931
Ort
NYNÄSHAMN
Månadsavgift
4 634 kr Inkl. värme, VA, kabel-TV & bostadsrättstillägg (försäkring)
Andel av årsavgiften
1.91888
Andel i förening (%)
1.91888

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Hsb Brf Framtiden I Nynäshamn
Organisationsnummer
712400-0329
Gatuadress
Box 43/hsb Nynäshamn
Postnummer
14921
Ort
Nynäshamn
Kontaktperson (offentlig)
Ordf Marit von Becker
Allmänt om föreningen
Försäkrad i Protector. I föreningens fastighetsförsäkring ingår bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter. Följande större underhållsåtgärder och investeringar har gjorts: - Nya fönster och balkongdörrar -Fasadrenovering -Nya balkonger -. Dränering av husgrunder - Installation av fjärrvärme -Byte av radiatorer -Byte av ledningar i källlarvåningen - Stambyte med nya badrum - Byte av elledningar - Införskaffande och montering av säkerhetsdörrar - Tilläggsisolering av vindar -Omläggning av takpapp - Spolning av avloppstammar
Antal lägenheter
54
Antal lokaler
3
Parkering
Separat kö till 35 st p-platser
Tv och bredband
Bredband med Bredbandsbolaget. TV med Com hem.
Överlåtelseavgift
1190
Pantsättningsavgift
476
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Ej angiven
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Övrigt
Gemensamma städdagar med fika, vår och höst.

Byggnad

Byggnadsår
1940, ombyggt 2008
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
50 kvm
Antal rum
2
Fönster
2+1-glas, fönster med isolerglaskassetter
Uppvärmning
Fjärrvärme
Övrigt om byggnaden
Källarförråd i samma huset.
Renoverad tvättstuga i grannhuset.

Våning/Hiss

Hiss
Nej
Totalt antal våningar
3
Våning
3

Driftkostnader

El
3 600 kr
Försäkring
1 440 kr
Total driftkostnad
ca 5 040 kr/år
Antal i hushållet
2
Kommentar
Kostnad för bredband är ca 229kr/mån Försäkring = Hemförsäkring (då BR-tillägg ingår i avgiften) Enhetsmätning av elen sker via föreningen.

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
19 Mars 2019
Energiklass
E
Fakta
  • Antal rum 2 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 50kvm
  • Byggnadsår 1940, ombyggt 2008
  • Hiss Nej
  • Våning 3 av 3
  • Månadsavgift 4 634 kr Inkl. värme, VA, kabel-TV & bostadsrättstillägg (försäkring)
ALLA BILDER
Central 2:a högst upp i huset med balkong i ett underbart söderläge!Central 2:a högst upp i huset med balkong i ett underbart söderläge!Central 2:a högst upp i huset med balkong i ett underbart söderläge!Central 2:a högst upp i huset med balkong i ett underbart söderläge!Central 2:a högst upp i huset med balkong i ett underbart söderläge!Central 2:a högst upp i huset med balkong i ett underbart söderläge!Central 2:a högst upp i huset med balkong i ett underbart söderläge!Central 2:a högst upp i huset med balkong i ett underbart söderläge!Central 2:a högst upp i huset med balkong i ett underbart söderläge!Central 2:a högst upp i huset med balkong i ett underbart söderläge!Central 2:a högst upp i huset med balkong i ett underbart söderläge!Central 2:a högst upp i huset med balkong i ett underbart söderläge!Central 2:a högst upp i huset med balkong i ett underbart söderläge!Central 2:a högst upp i huset med balkong i ett underbart söderläge!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se

Extra kontakt
Robin Agerstig

Robin Agerstig

Fastighetsmäklare

072-253 72 32

robin@hushemsodertorn.se