Beskrivning

Central 2:a med endast en halvtrappa upp, balkong i ett underbart söderläge!

Med ett centralt läge och solig balkong i söder finner ni denna välplanerade 2:a endast en halvtrappa upp. Genomgående sobra ytskikt och fönster i två väderstreck. Trivsamt kök med plats för matgrupp. Helkaklat badrum med sobra materialval i vitt, grått och svart. Dusch med vikdörrar i glas och egen toppmatad tvättmaskin. Här kan Ni flytta in direkt och börja trivas, med ett stenkast till allt Ni kan tänkas behöva, i en populär och trygg HSB-förening.

Allmänt om området

Centrum med många fina butiker, systembolag, apotek, Puls och Träning, Folkets hus med bibliotek och biograf. Willis, Lidl, flera restauranger. Sjötelegrafen med bla Ica Maxi, Dollar Store, Elon, apotek, Friskis och Svettis. För barnen finns fina stadsparken bara några minuter bort. Nicksta badet, med badplats, hopptorn mm, fina strövområden längs med havet. Hamnen, rökeriet med fiskbutik, restauranger, lejonet och björnen glass, hamnbodar mm

Övrigt

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Interiörbeskrivning

Hall med vackert klinkergolv och bredrandig tapet i vitt/beige. Plats för hatthylla och övrigt möblemang. Kök med matplats direkt till höger med ett grått träliknande laminatgolv, vitmålade väggar och infällda spotlights. Mörkt kök med goda förvaringsmöjligheter, bänkskiva i trä, infälld diskho och vitt kakel. Maskinpark i rostfritt stål med stor kyl/frys (2018), diskmaskin (2017), spis med häll, fläktkåpa. Två stora skåp varav ena rymmer plats för mikro.

Sovrum med samma vackra laminatgolv som i köket, ljus tapet och plats för både dubbelsäng samt förvaringsmöbel. Stambytt och helkaklat badrum i vitt och grått med WC, handfat, badrumsskåp, handdusktork och dusch med vikdörrar i frostat glas. Golvvärme och egen toppmatad tvättmaskin.

Stort och trivsamt vardagsrum med sobert golv, ljusa ytskikt och inbyggd garderob. Här med plats för både soffa, mediacenter och arbetshörna eller matplats för den som önskar. Utgång till trädäckad balkong i ett underbart söderläge. Njut av soltimmarna och det lugna, samtidigt centrala läget. Varmt välkommen!

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Hamngatan 21A
Förening
Hsb Brf Framtiden I Nynäshamn
Lägenhetsnummer
45-2202-2-28-8
Postnummer
14931
Ort
Nynäshamn
Månadsavgift
4 423 kr Inkl. värme, VA, kabel-TV & bostadsrättstillägg (försäkring)

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Hsb Brf Framtiden I Nynäshamn
Antal lägenheter
54
Varav hyresrätter
0
Antal lokaler
3
TV och bredband
Bredband med Bredbandsbolaget.
TV med Com hem.
Parkering
Separat kö till 35 st p-platser
Allmänt om föreningen
Försäkrad i Protector. I föreningens fastighetsförsäkring ingår bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter.

Följande större underhållsåtgärder och investeringar har gjorts:
- Nya fönster och balkongdörrar
-Fasadrenovering
-Nya balkonger
-. Dränering av husgrunder
- Installation av fjärrvärme
-Byte av radiatorer
-Byte av ledningar i källlarvåningen
- Stambyte med nya badrum
- Byte av elledningar
- Införskaffande och montering av säkerhetsdörrar
- Tilläggsisolering av vindar
-Omläggning av takpapp
- Spolning av avloppstammar

Byggnad

Byggnadsår
1940, ombyggt 2008
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
48 kvm
Antal rum
2
Fönster
2+1-glas, fönster med isolerglaskassetter
Uppvärmning
Fjärrvärme
Övrigt om byggnaden
Källarförråd i samma huset.
Renoverad tvättstuga i grannhuset.

Våning/Hiss

Hiss
Nej
Totalt antal våningar
3
Våning
1
Kommentar Våningsplan
En halvtrappa upp.

Driftkostnader

El
3 600 kr
Försäkring
1 237 kr
Total driftkostnad
ca 4 837 kr/år
Antal i hushållet
2
Kommentar
Säljarens kostnad för bredband: 229kr/mån Försäkring = Hemförsäkring (då BR-tillägg ingår i avgiften) Enhetsmätning av elen sker via föreningen.

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
19 Mars 2019
Energiklass
E
Energiprestanda Primärenergital
147 kwh/kvm och år
Fakta
  • Antal rum 2 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 48kvm
  • Byggnadsår 1940, ombyggt 2008
  • Hiss Nej
  • Våning 1 av 3
  • Månadsavgift 4 423 kr Inkl. värme, VA, kabel-TV & bostadsrättstillägg (försäkring)
ALLA BILDER
Central 2:a med endast en halvtrappa upp, balkong i ett underbart söderläge!Central 2:a med endast en halvtrappa upp, balkong i ett underbart söderläge!Central 2:a med endast en halvtrappa upp, balkong i ett underbart söderläge!Central 2:a med endast en halvtrappa upp, balkong i ett underbart söderläge!Central 2:a med endast en halvtrappa upp, balkong i ett underbart söderläge!Central 2:a med endast en halvtrappa upp, balkong i ett underbart söderläge!Central 2:a med endast en halvtrappa upp, balkong i ett underbart söderläge!Central 2:a med endast en halvtrappa upp, balkong i ett underbart söderläge!Central 2:a med endast en halvtrappa upp, balkong i ett underbart söderläge!Central 2:a med endast en halvtrappa upp, balkong i ett underbart söderläge!Central 2:a med endast en halvtrappa upp, balkong i ett underbart söderläge!Central 2:a med endast en halvtrappa upp, balkong i ett underbart söderläge!Central 2:a med endast en halvtrappa upp, balkong i ett underbart söderläge!Central 2:a med endast en halvtrappa upp, balkong i ett underbart söderläge!Central 2:a med endast en halvtrappa upp, balkong i ett underbart söderläge!Central 2:a med endast en halvtrappa upp, balkong i ett underbart söderläge!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se

Extra kontakt
Robin Agerstig

Robin Agerstig

Fastighetsmäklare

072-253 72 32

robin@hushemsodertorn.se