Beskrivning

Ombyggt 3:a med optimal planlösning! Två ingångar och balkong i sydväst.

Otroligt charmig 3:a högst upp i huset på Hamngatan 45C. Välplanerade 73 kvm med två ingångar, ett perfekt boende för den som önskar en separat kontorsdel, vill ha möjligheten till uthyrning eller för den som har en tonåring hemma som önskar en enskild del. Optimal planlösning där köket är ombyggt och nu öppet mot det ena sovrummet, vilket idag nyttjas som en matsal. Här kan ni enkelt dela av igen med en vägg för att skapa ett andra sovrum igen. Två toaletter, varav ett badrum med dusch/WC samt en liten toa som är omgjord till egen tvättdel med tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Bra läge med fönster i två väderstreck och balkong i ett perfekt sydvästläge och eftermiddags-/kvällssol. Fyra förråd tillhörande lägenheten. Välskött och stabil förening. Nära gångavstånd till affärer, centrum och kommunikationer.

Allmänt om området

Centrum med många fina butiker, systembolag, apotek, Träningslokaler, Folkets hus med bibliotek och biograf. Willis, Lidl, flera restauranger. Sjötelegrafen med bla Ica Maxi, Dollar Store, Elon, apotek, Friskis och Svettis. För barnen finns fina stadsparken bara några minuter bort. Nicksta badet, med badplats, hopptorn mm, fina strövområden längs med havet. Hamnen, rökeriet med fiskbutik, restauranger, lejonet och björnen glass, hamnbodar mm

Övrigt

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Interiörbeskrivning

Hall med vita ytskikt och trestavigt parkettgolv. Två ingångar varav ena halldelen har en inbyggd garderob och liten toalett som idag är omgjord till tvättdel, här med tvättmaskin, torktumlare, handfat och väggfast spegelskåp.
Vidare genomgång till stort sovrum som rymmer en dubbelsäng samt övrigt möblemang. Fönster mot husets lugna baksida och föreningens lummiga gård mellan de två huskropparna. Ljust laminatgolv liknande ett trestavigt parkettgolv och nymålade vita väggar.

Ombyggt kök med matplats där tidigare sovrum funnits, där Ni enkelt kan dela av på nytt om Ni önskar fler sovrum eller ett kontor. Flertalet fönsterpartier mot husets framsida och plats för stort matbord. Plastmatta och ljusa ytskikt. Gott om förvaring och arbetsytor samt en takhöjd som ger en härlig rymd i hela lägenheten. Vitt kakel ovanliggande en vit laminatbänkskiva med nedfälld rund ho i mässing. Mörkare träköksluckor med mässingshandtag. Spis med häll och fläkt, diskmaskin och en delad kyl/frys.

Genomgång ut till hallen både från köket och matrummet, där den inre halldelen har ett mörkare och målat parkettgolv genomgående med vardagsrummet. Helkaklat badrum med kakel i sandfärgade toner och ett beige klinkergolv med golvvärme. WC, handfat, badrumsskåp och badkar.
Trivsamt vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp och gott om plats för stor soffa, mediacenter o. dyl. Utgång till den inglasad balkongen, här med ett ultimat läge i sydväst samt ett grått klinkergolv med golvvärme (ur funktion).

Kortfakta:
- 4st källarförråd tillhör lägenheten.
- Tvättstuga finns i grannhuset.
- Separat kö till p-plats, gästparkeringar finns.
- Gångavstånd till buss, matbutiker, restauranger mm.

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Hamngatan 45C
Förening
HSB Brf Telegrafen i Nynäshamn
Lägenhetsnummer
45-2206-1-17-5
Postnummer
14931
Ort
NYNÄSHAMN
Månadsavgift
4 801 kr Inkl. värme, VA, bredband, kabel-TV & bostadsrättstillägg (försäkring)
Reparationsfond
1176
Andel av årsavgiften
2.39341
Andel i förening (%)
2.39341

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
HSB Brf Telegrafen i Nynäshamn
Organisationsform
Bostadsratt
Allmänt om föreningen
Föreningen har fastigheten fullvärdesförsäkrad i Protector. I föreningens fastighetsförsäkring ingår bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter.
Antal lägenheter
42
Renoveringar, utförda och planerade
Bla har följande utförts: Målat parkeringsrutor 2017 Tilläggsisolerat vindarna 2017 Målat och renoverat trappuppgångar och golv i källargångarna 2016 Ny lekpark 2015 Nytt låssystem 2012 Fjärrvärme 2005 Bredband till samtliga lägenheter 2001 Stambyte 2000 Måla räcke i backen och källarnas trappräcken 2019 OVK 2019 Planerade åtgärder Byta leksand 2020 Skrapa och måla burspråken 2021 Skrapa och måla vindskivan på 43:an 2021 Fasadtvätt 2021
Parkering
Separat kö till 47 st p-platser
Tv och bredband
Bredbandsbolaget
Överlåtelseavgift
1182
Pantsättningsavgift
473
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Övrigt
I föreningen finns en samlingslokal att boka, hobbyrum med snickarbänk och en del verktyg, cykelförråd och barnvagnsförråd. Det finns även ett uthyrningsrum att hyra om man behöver ett extra rum för gäster.

Byggnad

Byggnadsår
1948
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
73 kvm
Antal rum
3
Uppvärmning
Fjärrvärme

Våning/Hiss

Beskrivning av hiss
Hiss saknas kvm
Hiss
Nej
Totalt antal våningar
3
Våning
3

Driftkostnader

El
4 034 kr
Försäkring
2 208 kr
Total driftkostnad
ca 6 242 kr/år
Antal i hushållet
1
Årlig elförbrukning
1 300 kwh
Kommentar
Ovan nämnda driftskostnader är uppskattade med anledning av att nuvarande ägare inte har bott permanent i bostaden.

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
14 September 2018
Energiklass
E
Energiprestanda Primärenergital
126 kwh/kvm och år
Fakta
  • Antal rum 3 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 73kvm
  • Hiss Nej
  • Våning 3 av 3
  • Månadsavgift 4 801 kr Inkl. värme, VA, bredband, kabel-TV & bostadsrättstillägg (försäkring)
ALLA BILDER
Ombyggt 3:a med optimal planlösning! Två ingångar och balkong i sydväst.Ombyggt 3:a med optimal planlösning! Två ingångar och balkong i sydväst.Ombyggt 3:a med optimal planlösning! Två ingångar och balkong i sydväst.Ombyggt 3:a med optimal planlösning! Två ingångar och balkong i sydväst.Ombyggt 3:a med optimal planlösning! Två ingångar och balkong i sydväst.Ombyggt 3:a med optimal planlösning! Två ingångar och balkong i sydväst.Ombyggt 3:a med optimal planlösning! Två ingångar och balkong i sydväst.Ombyggt 3:a med optimal planlösning! Två ingångar och balkong i sydväst.Ombyggt 3:a med optimal planlösning! Två ingångar och balkong i sydväst.Ombyggt 3:a med optimal planlösning! Två ingångar och balkong i sydväst.Ombyggt 3:a med optimal planlösning! Två ingångar och balkong i sydväst.Ombyggt 3:a med optimal planlösning! Två ingångar och balkong i sydväst.Ombyggt 3:a med optimal planlösning! Två ingångar och balkong i sydväst.Ombyggt 3:a med optimal planlösning! Två ingångar och balkong i sydväst.Ombyggt 3:a med optimal planlösning! Två ingångar och balkong i sydväst.Ombyggt 3:a med optimal planlösning! Två ingångar och balkong i sydväst.Ombyggt 3:a med optimal planlösning! Två ingångar och balkong i sydväst.Ombyggt 3:a med optimal planlösning! Två ingångar och balkong i sydväst.Ombyggt 3:a med optimal planlösning! Två ingångar och balkong i sydväst.Ombyggt 3:a med optimal planlösning! Två ingångar och balkong i sydväst.
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se

Extra kontakt
Robin Agerstig

Robin Agerstig

Fastighetsmäklare

072-253 72 32

robin@hushemsodertorn.se