Beskrivning

Charmig 3:a med optimal planlösning! Två ingångar, två WC & balkong i sydväst.

Högst upp i huset finner Ni denna välplanerade 3:a om 73 kvm med två toaletter och två ingångar där ena idag är igensatt med smart förvaring. Ett perfekt boende för den som önskar en separat kontorsdel, uthyrning eller en tonåring vill ha enskild del. Balkong i ett perfekt sydvästläge och eftermiddags-/kvällssol. Bra läge med fönster i tre väderstreck, lättmöblerade ytor och goda förvaringsmöjligheter. Välskött och stabil förening. Nära gångavstånd till affärer, centrum och kommunikationer.

Allmänt om området

Centrum med många fina butiker, systembolag, apotek, Puls och Träning, Folkets hus med bibliotek och biograf. Willis, Lidl, flera restauranger. Sjötelegrafen med bla Ica Maxi, Dollar Store, Elon, apotek, Friskis och Svettis. För barnen finns fina stadsparken bara några minuter bort. Nicksta badet, med badplats, hopptorn mm, fina strövområden längs med havet. Hamnen, rökeriet med fiskbutik, restauranger, lejonet och björnen glass, hamnbodar mm

Övrigt

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Interiörbeskrivning

Bra läge högst upp gavel och en eftertraktad planlösning med två ingångar och uthyrningsdel med egen toalett. Ena ingången är idag igenbyggd där man från utsidan har ingång till ett praktiskt litet förråd. Väl inne i bostaden välkomnas du av en hall med plats för hatthylla och en inre hall direkt till vänster där uthyrningsdelen är. Här med smarta lösningar och platsbyggd förvaring. Liten toalett med grönt klinkergolv och målade väggar. Kaklad del ovanliggande handfatet. WC, spegel och badrumsskåp. Stort sovrum med plats för dubbelsäng, samt fönster mot husets baksida och föreningens lummiga innergård.

Köket når Ni till höger när ni kliver in i bostaden, här med plats för matbord vid stort fönster. Ljust kök med bra förvarings- och arbetsytor. Vita luckor, grått kakel och ekbänkskiva med nedfälld spishäll. Rostfri del med dubbelho och delad kyl/frys. Inbyggd ugn, fläkt och diskmaskin. Öppna hyllplan med vackra konsoler i gjutjärn och matchande med bänkskivan i trä. Sober fondtapet med marockanskt mönster och gedigna enstaviga ekparkettgolv som är genomgående med alla rummen utom hallarna där det ligger ett mörkt laminatgolv.

Master bedroom med fönster mot husets entrésida och genomtänkt platsbyggd förvaring med en liten arbets- eller sminkhörna. Helt unik och vacker ”tapet” gjord av gamla tidningar, ett konstverk utan dess like som på ett harmoniskt vis pryder sovrummets lugna vrå. Utanför sovrummet finns ytterligare förvaring i form av en walk-in-closet.
Stambytt och helkaklat badrum med fönster mot husets gavel. Ljust kakel och klinkers. Dusch med vikdörrar i glas, WC, handfat, badrumsskåp med speglar och egen toppmatad tvättmaskin. Tvättstuga finns i källaren på grannhuset.

Rymligt vardagsrum där man direkt slås av den rustika tegelväggen i original som man har tagit fram samt behandlat med ett genomskinligt vattenbaserat lim för att skapa en matt finish. Sten för sten kan man följa husets historia. Målade väggar i övrigt i en beige kulör och enstavigt ekparkettgolv. Fönster mot husets baksida och utgång till balkongen som ligger i ett skyddat västerläge med eftermiddags-/kvällssol och havsglimt ner mot hamnen.

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Hamngatan 45C
Förening
HSB Brf Telegrafen i Nynäshamn
Lägenhetsnummer
45-2206-1-18-5
Postnummer
14931
Ort
NYNÄSHAMN
Månadsavgift
4 748 kr Inkl. värme, VA, bredband & kabel-TV

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
HSB Brf Telegrafen i Nynäshamn
Antal lägenheter
42
Varav hyresrätter
0
TV och bredband
Bredbandsbolaget
Renoveringar utförda och planerade
Bla har följande utförts:
Målat parkeringsrutor 2017
Tilläggsisolerat vindarna 2017
Målat och renoverat trappuppgångar och golv i källargångarna 2016
Ny lekpark 2015
Nytt låssystem 2012
Fjärrvärme 2005
Bredband till samtliga lägenheter 2001
Stambyte 2000
Måla räcke i backen och källarnas trappräcken 2019
OVK 2019
Planerade åtgärder
Byta leksand 2020
Skrapa och måla burspråken 2021
Skrapa och måla vindskivan på 43:an 2021
Fasadtvätt 2021
Parkering
Separat kö till 47 st p-platser
Allmänt om föreningen
Föreningen har fastigheten fullvärdesförsäkrad i Protector.
I föreningens fastighetsförsäkring ingår bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter.

Byggnad

Byggnadsår
1948
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
73 kvm
Antal rum
3
Uppvärmning
Fjärrvärme

Våning/Hiss

Beskrivning av hiss
Hiss saknas kvm
Hiss
Nej
Totalt antal våningar
3
Våning
3

Driftkostnader

El
4 680 kr
Försäkring
2 208 kr
Total driftkostnad
ca 6 888 kr/år
Antal i hushållet
2
Årlig elförbrukning
1 680 kwh

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
08 September 2008
Energiförbrukning
136 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
None
Fakta
  • Antal rum 3 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 73kvm
  • Hiss Nej
  • Våning 3 av 3
  • Månadsavgift 4 748 kr Inkl. värme, VA, bredband & kabel-TV
ALLA BILDER
Charmig 3:a med optimal planlösning! Två ingångar, två WC & balkong i sydväst.Charmig 3:a med optimal planlösning! Två ingångar, två WC & balkong i sydväst.Charmig 3:a med optimal planlösning! Två ingångar, två WC & balkong i sydväst.Charmig 3:a med optimal planlösning! Två ingångar, två WC & balkong i sydväst.Charmig 3:a med optimal planlösning! Två ingångar, två WC & balkong i sydväst.Charmig 3:a med optimal planlösning! Två ingångar, två WC & balkong i sydväst.Charmig 3:a med optimal planlösning! Två ingångar, två WC & balkong i sydväst.Charmig 3:a med optimal planlösning! Två ingångar, två WC & balkong i sydväst.Charmig 3:a med optimal planlösning! Två ingångar, två WC & balkong i sydväst.Charmig 3:a med optimal planlösning! Två ingångar, två WC & balkong i sydväst.Charmig 3:a med optimal planlösning! Två ingångar, två WC & balkong i sydväst.Charmig 3:a med optimal planlösning! Två ingångar, två WC & balkong i sydväst.Charmig 3:a med optimal planlösning! Två ingångar, två WC & balkong i sydväst.Charmig 3:a med optimal planlösning! Två ingångar, två WC & balkong i sydväst.Charmig 3:a med optimal planlösning! Två ingångar, två WC & balkong i sydväst.Charmig 3:a med optimal planlösning! Två ingångar, två WC & balkong i sydväst.Charmig 3:a med optimal planlösning! Två ingångar, två WC & balkong i sydväst.Charmig 3:a med optimal planlösning! Två ingångar, två WC & balkong i sydväst.Charmig 3:a med optimal planlösning! Två ingångar, två WC & balkong i sydväst.
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se

Extra kontakt
Robin Agerstig

Robin Agerstig

Fastighetsmäklare

072-253 72 32

robin@hushemsodertorn.se