Beskrivning

Synnerligen mysiga 2 rum och kök i markplan med fina uteplatser.

Synnerligen mysiga 2 rum och kök i markplan med fina uteplatser. Fin stenlagd framsida och grön, lummig och insynsskyddad baksida med stor altan i soligt västerläge. Kök med matplats. Stort badrum med badkar och tvättmaskin. Nymålade ytskikt 2021. Populärt område, bekvämt nära/gångavstånd till buss, pendel, centrum och med vacker natur runt knuten.

Allmänt om området

Gångavstånd till: vårdcentral, frisörer, Ösmo centrum med affärer, restauranger, simhall, skola och förskolor, idrottshall, fotbollsplan, ridskola, bad i sjön Muskan. Nära till Körunda Golfbana.

Närservice

Ta en vegetarisk lunch eller go fika på mysiga Ösmo plantshop. Flera andra matställen. Affärer i centrum: Ica och Priskrossaren. Frisörer. Vårdcentral och apotek.

Kommunikation

Gångavstånd pendeltågstation. Direktbussar till Stockholm med påstigning vid plantshopen.

Övrigt

Flera kommunala förskolor. Montessori skola åk 0-3, Vansta skolan åk 0-9. Tallbacka skolan - under renovering.

Interiörbeskrivning

Entré med nytt staket i tryckat virke och stenläggning med bla sjösten 2020. Välkommen in. Hall med kapprum, nytt golv, målade väggar i grönt. Kök med matplats för 4-6 personer. Grå skåpinredning, vitt kakel. Maskinparken består av spis med induktionshäll, fläkt, diskmaskin, kyl/frysskåp. Köket är renoverat med nytt golv, nya köksluckor och lådinsatser, blandare samt maskiner, allt från 2012. Målade väggar 2021.
Utgång från köket till den lummiga baksidan med buskar och perenner, fin altan om ca 20 kvm byggd 2013och som slipades och oljades sommaren 2020. Altanen inbjuder till många och långa stunder i solstolen och mysiga grillfester i kvällssolen. Vardagsrum med plats för den stora soffan och/eller matgrupp, parkettgolv, målade väggar 2021
Sovrum med garderober, målade vägg 2021
Badrum med kaklade väggar samt plastmatta från byggåret. WC stolen är bytt 2020, handfat i kommod och badkar. Blandaren, kommoden samt spegelskåp är bytt 2013, tvättmaskinen är från 2019. Plats för hyllor/ linneskåp , vädringsfönster.
Klädkammare.
ÖVRIGT
Nymålade väggar 2021, laminatgolv. Nya persienner 2018.
Larm finns.

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Nermans väg 37
Förening
Riksbyggen Brf Ösmohus Nr 1
Lägenhetsnummer
231161001-0035
Postnummer
14835
Ort
ÖSMO
Månadsavgift
4 580 kr inkl kabel-TV, sopor, bostadsrättstillägg, exkl. obligatoriskt tillägg för uppvärmning och vatten,
Andel av årsavgiften
1.29968
Andel i förening (%)
1.2961

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Riksbyggen Brf Ösmohus Nr 1
Organisationsform
Bostadsratt
Organisationsnummer
716419-4636
Gatuadress
Box 9051
Postnummer
10271
Ort
Stockholm
Allmänt om föreningen
Föreningen består av 60 st bostadsrätter. Uppvärmning och VA debiteras separat med avläsning 2 ggr /år Tvättstuga finns i området med flera maskiner, varav en grovtvätt. Torkskåp och torktumlare. Samlingslokal samt bastu och solarium.
Antal lägenheter
60
Renoveringar, utförda och planerade
Föreningen har installerat bergvärme. Föreningen har genomfört takrenovering under 2016-18. Fasader målade och balkongdörrar bytta 2019.
Parkering
P-plats med och utan elstople (sep. kö). Carport ca 300kr/m (sep. kö) Det finns 34 carportplatser, 22 p-platser med motorvvärmare, 6 utan motorvärmare och 10 gästparkeringar.
Tv och bredband
Bredband via ComHem - fiber
Överlåtelseavgift
1183
Pantsättningsavgift
473
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Ej angiven
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare

Byggnad

Byggnadsår
1990
Byggnadstyp
Bostadsrättsradhus
Boarea
65 kvm
Antal rum
2
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Mekanisk
Övriga byggnader
Förråd i länga

Våning/Hiss

Hiss
Nej
Totalt antal våningar
2
Våning
1

Driftkostnader

El
3 456 kr
Försäkring
3 384 kr
Övriga kostnader
9 804 kr
Total driftkostnad
ca 16 644 kr/år
Antal i hushållet
1
Årlig elförbrukning
1 128 kwh
Kommentar
Övrigt posten är obligatoriskt tillägg för värme och vatten. Säljaren har tecknat avtal för bredband 428:-/mån. Säljaren har en p-plats för 200:-/m , OBS separat kö till p-plats, och p-plats i carport som fn kostar 300:-/m

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
10 November 2014
Energiklass
D
Energiprestanda Primärenergital
71 kwh/kvm och år
Fakta
  • Antal rum 2 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 65kvm
  • Hiss Nej
  • Våning 1 av 2
  • Månadsavgift 4 580 kr inkl kabel-TV, sopor, bostadsrättstillägg, exkl. obligatoriskt tillägg för uppvärmning och vatten,
ALLA BILDER
Synnerligen mysiga 2 rum och kök i markplan med fina uteplatser.Synnerligen mysiga 2 rum och kök i markplan med fina uteplatser.Synnerligen mysiga 2 rum och kök i markplan med fina uteplatser.Synnerligen mysiga 2 rum och kök i markplan med fina uteplatser.Synnerligen mysiga 2 rum och kök i markplan med fina uteplatser.Synnerligen mysiga 2 rum och kök i markplan med fina uteplatser.Synnerligen mysiga 2 rum och kök i markplan med fina uteplatser.Synnerligen mysiga 2 rum och kök i markplan med fina uteplatser.Synnerligen mysiga 2 rum och kök i markplan med fina uteplatser.Synnerligen mysiga 2 rum och kök i markplan med fina uteplatser.Synnerligen mysiga 2 rum och kök i markplan med fina uteplatser.Synnerligen mysiga 2 rum och kök i markplan med fina uteplatser.Synnerligen mysiga 2 rum och kök i markplan med fina uteplatser.Synnerligen mysiga 2 rum och kök i markplan med fina uteplatser.Synnerligen mysiga 2 rum och kök i markplan med fina uteplatser.Synnerligen mysiga 2 rum och kök i markplan med fina uteplatser.Synnerligen mysiga 2 rum och kök i markplan med fina uteplatser.Synnerligen mysiga 2 rum och kök i markplan med fina uteplatser.Synnerligen mysiga 2 rum och kök i markplan med fina uteplatser.Synnerligen mysiga 2 rum och kök i markplan med fina uteplatser.
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Anna Ohrgren Åstrand

Anna Ohrgren Åstrand

Fastighetsmäklare

0708-551948

anna@hushemsodertorn.se

Extra kontakt