Beskrivning

Ombyggd "mini-tvåa" med separat sovrum, nytt badrum och balkong i kvällssolen.

Fantastisk "mini-tvåa" med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Ombyggd från en 1:a, nu med separat sovrum och härliga sällskapsytor. Stora fönsterpartier mot den lugna och grönskande innergården på baksidan, och balkong i ett perfekt västerläge med sol hela eftermiddagen och kvällen. Fint kök från 2013 med bl.a. vinkyl. Nyrenoverat badrum från 2020 i sober stil med påkostade materialval, regndusch med glasvägg och egen tvättmaskin.

Interiörbeskrivning

Hall med trestavigt ekparkettgolv som är genomgående i hela lägenheten. Platts för hatthylla, inbyggd garderob med överskåp samt ett förråd med goda förvaringsmöjligheter (två förråd tillhörande bostaden finns även i källaren). Direkt till höger finns ett sovrum som är avdelat från tidigare vardagsrum, här med gott om plats för en 1,20-säng samt förvaring.
Det topprenoverade badrummet från 2020 är påkostat med sobra materialval och högkvalitativ inredning från INR. Kakel och klinker i vitt och grått, golvvärme och spotlights. Regndusch med vikdörr i glas, spegel och kommod med belysning, samt WC och egen tvättmaskin.

Väl inne i lägenheten möts Ni av en fantastisk öppen planlösning och stora fönsterpartier mot husets baksida och föreningen grönskande innergård. Ett lugnt och otrafikerat läge, optimalt för dig som gärna kommer hem till lugnet efter en hektisk arbetsdag men samtidigt inte är beredd att göra avkall på ett centralt läge med närhet till kommunikationer, mataffärer, restauranger m.m.
Öppet och luftigt mellan kök, matplats och vardagsrum, vitmålade väggar och utgång till en balkong i ett härligt västerläge med trägolv.
Kök med vita släta luckor, rostfria handtag, mörkgrått kakel och en grå laminatbänkskiva med rostfri kant samt nedfälld spishäll och ho. Fläktkåpa i rostfritt stål, integrerad diskmaskin och kyl/frys, nedsänkt spishäll och inbyggd ugn samt mikro. Skafferi och vinkyl. Vitmålade väggar och två fondväggar, ena med grå målad träpanel och ena mellan kök och hall där golvet fortsätter upp.

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Nynäsvägen 17B
Förening
HSB Brf Vågen i Nynäshamn
Lägenhetsnummer
45-2203-1-11-6
Postnummer
14940
Ort
NYNÄSHAMN
Månadsavgift
3 268 kr inkl. värme, VA, bredband, kabel-TV (basutbud), ip-telefoni & bostadsrättstillägg (försäkring)
Andel av årsavgiften
2.20653
Andel i förening (%)
2.20653

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
HSB Brf Vågen i Nynäshamn
Organisationsform
Bostadsforening
Organisationsnummer
712400-1897
Gatuadress
Box 43
Postnummer
14921
Ort
Nynäshamn
Allmänt om föreningen
Föreningen äger fastigheten Vesslan 13 i Nynäshamnskommun, i vilken man upplåter lägenheter och lokaler. Byggnaderna uppfördes 1943 Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Protector. I föreningens fastighetsförsäkring ingår bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter. Föreningens lägenheter fördelar sig enligt följande. 27 bostadsrätter 2 lokaler 11 p-platser Föreningen har sk enhetsmätning för elen. Föreningen har infört separat matavfallshantering. Stambyte utfört 1988 Underhåll och investeringar. Alla balkonger har bottenmålats Socklar har målats och fasaden bättringsmålats Källarfönster har målats En dator har införskaffats för elavläsning och debitering Under året 2017 har torkskåp och torktumlare bytts ut. Taket behöver en översyn dock inte inom den närmaste tiden.
Tv och bredband
Com Hem B2 bredband
Överlåtelseavgift
1182
Pantsättningsavgift
473
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Ej angiven
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Övrigt
Gemensamma städdagar, en på hösten och en på våren.

Byggnad

Byggnadsår
1943, ombyggt 2000
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
44 kvm
Antal rum
1.5
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Övriga byggnader
Ett stort förråd och ett mindre förråd (matkällare) finns tillhörande lägenheten.
Tvättstuga i källaren (1 grovtvättmaskin, 2 tvättmaskiner, 1 tumlare, 2 torkskåp).
Föreningen har enhetsmätning för elen.
Kö till p-plats med el.
Postboxar vid entrén.
Föreningen har satt in säkerhetsdörrar, renoverat tak och fasad och genomför en inre lägenhetsbesiktning varje år.

Våning/Hiss

Hiss
Nej
Totalt antal våningar
3
Våning
2

Driftkostnader

El
2 400 kr
Försäkring
1 476 kr
Total driftkostnad
ca 3 876 kr/år
Antal i hushållet
1
Kommentar
Enhetsmätning av elen sker via BRF.

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
21 September 2018
Energiklass
E
Energiprestanda Primärenergital
104 kwh/kvm och år
Fakta
 • Antal rum 1.5 rum
 • Hustyp Bostadsrätt
 • Boarea 44kvm
 • Byggnadsår 1943, ombyggt 2000
 • Hiss Nej
 • Våning 2 av 3
 • Månadsavgift 3 268 kr inkl. värme, VA, bredband, kabel-TV (basutbud), ip-telefoni & bostadsrättstillägg (försäkring)
ALLA BILDER
Ombyggd “mini-tvåa” med separat sovrum, nytt badrum och balkong i kvällssolen.Ombyggd “mini-tvåa” med separat sovrum, nytt badrum och balkong i kvällssolen.Ombyggd “mini-tvåa” med separat sovrum, nytt badrum och balkong i kvällssolen.Ombyggd “mini-tvåa” med separat sovrum, nytt badrum och balkong i kvällssolen.Ombyggd “mini-tvåa” med separat sovrum, nytt badrum och balkong i kvällssolen.Ombyggd “mini-tvåa” med separat sovrum, nytt badrum och balkong i kvällssolen.Ombyggd “mini-tvåa” med separat sovrum, nytt badrum och balkong i kvällssolen.Ombyggd “mini-tvåa” med separat sovrum, nytt badrum och balkong i kvällssolen.Ombyggd “mini-tvåa” med separat sovrum, nytt badrum och balkong i kvällssolen.Ombyggd “mini-tvåa” med separat sovrum, nytt badrum och balkong i kvällssolen.Ombyggd “mini-tvåa” med separat sovrum, nytt badrum och balkong i kvällssolen.Ombyggd “mini-tvåa” med separat sovrum, nytt badrum och balkong i kvällssolen.Ombyggd “mini-tvåa” med separat sovrum, nytt badrum och balkong i kvällssolen.Ombyggd “mini-tvåa” med separat sovrum, nytt badrum och balkong i kvällssolen.Ombyggd “mini-tvåa” med separat sovrum, nytt badrum och balkong i kvällssolen.Ombyggd “mini-tvåa” med separat sovrum, nytt badrum och balkong i kvällssolen.Ombyggd “mini-tvåa” med separat sovrum, nytt badrum och balkong i kvällssolen.Ombyggd “mini-tvåa” med separat sovrum, nytt badrum och balkong i kvällssolen.Ombyggd “mini-tvåa” med separat sovrum, nytt badrum och balkong i kvällssolen.Ombyggd “mini-tvåa” med separat sovrum, nytt badrum och balkong i kvällssolen.Ombyggd “mini-tvåa” med separat sovrum, nytt badrum och balkong i kvällssolen.
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se

Extra kontakt
Robin Agerstig

Robin Agerstig

Fastighetsmäklare

072-253 72 32

robin@hushemsodertorn.se