Beskrivning

Stilren 2:a i markplan med skön lyxig hotellkänsla! Välkommen att trivas!

Stilren 2:a i markplan med lyxig hotellkänsla! Välkommen att trivas i " lilla sviten" ! Härligt häng i köket/allrum med sobert ljust gråmålade väggar, öppet planlösning med plats för matgrupp och stor soffa och från allrummet finns utgången till den stora balkongen i söderläge med plats för sittgrupp, en skön plats i solen. Sovrummet har nymålade ytskikt 2021, målade väggar i en behaglig ljus ton, två ingångar, båda med praktiska skjutdörrar. Hall med garderobsvägg/förvaring och som även rymmer tvättmaskin/torktumlare -kombimaskin. Fin WC/dusch, tidlösa färger på de helkaklade väggar och klinkergolvet med golvvärme. Bra läge, bekvämt nära affärer, restauranger, buss och pendel till Stockholm.

Allmänt om området

Centrum med många fina butiker, systembolag, apotek, Träningslokaler, Folkets hus med bibliotek och biograf. Willis, Lidl, flera restauranger. Sjötelegrafen med bla Ica Maxi, Dollar Store, Elon, apotek, Friskis och Svettis. För barnen finns fina stadsparken bara några minuter bort. Nicksta badet, med badplats, hopptorn mm, fina strövområden längs med havet. Hamnen, rökeriet med fiskbutik, restauranger, lejonet och björnen glass, hamnbodar mm

Övrigt

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Interiörbeskrivning

Välkommen in via den egna entrén. Vid entrén finns ett vackert marrakesh klinkergolv, i övriga bostaden ligger ett fint enhetligt golv - oljad borstad mörkbrun 3-stavsparkett och ljust målade väggar.
Hall med kapprum. Inre hall med garderobsvägg/förvaring. I en del av garderobsväggen finns en kombinerad tvättmaskin/torktumlare, städskåp. Garderobsbeslag från Superfront i koppar och svart läder.
Köket är utrustat med spishäll, fläkt, inbyggd ugn, kyl/frys, integrerad diskmaskin. Köksluckor och även garderobsluckor från Picky Living.
I matrumsdelen finns en bokhylla/förvaring som är både snygg och praktisk.
Från allrummet finns utgången till den stora balkongen med söderläge.
Sovrum med dubbla ingångar och skjutdörrar. Nya ytskikt - ommålat 2021 i en behaglig ljus ton.
WC/dusch, välvda duschväggar i glas, handfat i kommod, väggfast skåp, spegel med belysning, handukstork, helkaklade väggar, klinkergolv med golvvärme.

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Nynäsvägen 7
Förening
Bostadsrättsföreningen Nynäsetaget
Lägenhetsnummer
1002
Postnummer
14930
Ort
NYNÄSHAMN
Månadsavgift
3 841 kr Ink värme och v/a, tv och bredband
Andel i förening (%)
3.95961

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Bostadsrättsföreningen Nynäsetaget
Organisationsform
Bostadsratt
Organisationsnummer
769628-5100
Gatuadress
c/o Rådrum Ab Box 3 131 06 Nacka
Allmänt om föreningen
Förening:BRF Nynäsetaget Föreningens fastighet Nynäshamn Ärlan 17 byggdes 1935 och har värdeår 2017. Byggnadens totalyta är 1 552 kvm varav 1 364 kvm utgör lägenhetsyta och 188 kvm utgör lokalyta. Tomtytan är 1230 kvm. Marken till fastigheten innehas med äganderätt. Föreningen upplåter med hyresrätt 2 st lokaler (105 kvm respektive 83 kvm)
Föreningens ekonomi
Avgiften höjdes 2017/2018 med 5%.
Antal lägenheter
24
Antal lokaler
2
Parkering
14 st parkeringsplatser. Parkering kostar 500:- i månaden.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Ej angiven

Byggnad

Byggnadsår
1935, ombyggt 2015
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
51 kvm
Antal rum
2
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk
Övriga byggnader
Förråd i källaren.

Våning/Hiss

Hiss
Ja
Totalt antal våningar
3
Kommentar Våningsplan
Entréplan

Driftkostnader

El
3 648 kr
Försäkring
2 400 kr
Total driftkostnad
ca 6 048 kr/år
Antal i hushållet
1
Årlig elförbrukning
3 528 kwh
Kommentar
Nuvarande ägare har hemlarm via Verisure med ett avtal som kostar 1200/kvartal

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
10 Juni 2019
Energiklass
D
Energiprestanda Primärenergital
101 kwh/kvm och år
Fakta
  • Antal rum 2 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 51kvm
  • Byggnadsår 1935, ombyggt 2015
  • Hiss Ja
  • Våning 3
  • Månadsavgift 3 841 kr Ink värme och v/a, tv och bredband
ALLA BILDER
Stilren 2:a i markplan med skön lyxig hotellkänsla! Välkommen att trivas!Stilren 2:a i markplan med skön lyxig hotellkänsla! Välkommen att trivas!Stilren 2:a i markplan med skön lyxig hotellkänsla! Välkommen att trivas!Stilren 2:a i markplan med skön lyxig hotellkänsla! Välkommen att trivas!Stilren 2:a i markplan med skön lyxig hotellkänsla! Välkommen att trivas!Stilren 2:a i markplan med skön lyxig hotellkänsla! Välkommen att trivas!Stilren 2:a i markplan med skön lyxig hotellkänsla! Välkommen att trivas!Stilren 2:a i markplan med skön lyxig hotellkänsla! Välkommen att trivas!Stilren 2:a i markplan med skön lyxig hotellkänsla! Välkommen att trivas!Stilren 2:a i markplan med skön lyxig hotellkänsla! Välkommen att trivas!Stilren 2:a i markplan med skön lyxig hotellkänsla! Välkommen att trivas!Stilren 2:a i markplan med skön lyxig hotellkänsla! Välkommen att trivas!Stilren 2:a i markplan med skön lyxig hotellkänsla! Välkommen att trivas!Stilren 2:a i markplan med skön lyxig hotellkänsla! Välkommen att trivas!Stilren 2:a i markplan med skön lyxig hotellkänsla! Välkommen att trivas!Stilren 2:a i markplan med skön lyxig hotellkänsla! Välkommen att trivas!Stilren 2:a i markplan med skön lyxig hotellkänsla! Välkommen att trivas!Stilren 2:a i markplan med skön lyxig hotellkänsla! Välkommen att trivas!Stilren 2:a i markplan med skön lyxig hotellkänsla! Välkommen att trivas!Stilren 2:a i markplan med skön lyxig hotellkänsla! Välkommen att trivas!Stilren 2:a i markplan med skön lyxig hotellkänsla! Välkommen att trivas!Stilren 2:a i markplan med skön lyxig hotellkänsla! Välkommen att trivas!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Anna Ohrgren Åstrand

Anna Ohrgren Åstrand

Fastighetsmäklare

0708-551948

anna@hushemsodertorn.se

Extra kontakt