Sara Oxelmark
Ansvarig Fastighetsmäklare

Sara Oxelmark

Mobil 0704-562516

E-post sara@hushemsodertorn.se

Robin Oxelmark
Fastighetsmäklare

Robin Oxelmark

Mobil 072-253 72 32

E-post robin@hushemsodertorn.se

Visningar

Bostadsbeskrivning

Beskrivning

Varmt välkomna till denna trivsamma och välplanerade 3:a med hiss och balkong i sydost. Här bor ni mycket centralt, men samtidigt ostört på våning 3 av 3, med gångavstånd till allt ni kan tänkas behöva. Havsglimt, både från bostaden och balkongen, ut över hamninloppet och mot bedarön. Bostaden har genomgående ljusa ytskikt, parkettgolv i alla rum och fönster i tre olika väderstreck tackvare det fantastiska gavelläget högst upp i huset. Helkaklat badrum med WC/dusch och egen tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring med flertalet garderober och stor klädkammare. Omtyckt förening med en otroligt fin gemenskap, grönskande innergård och fina uteplatser där solen når eftermiddag/kväll. Förråd i länga som tillhör lägenheten finns ute på gården. Sep. kö till parkering. Välkommen till ett helt magiskt skärgårdsliv med ett vackert havsband, restauranger, rökeri och hamnbodarna. Ta er till vackra Nåttarö med en fridfull båttur på endast 30 minuter.

Interiörbeskrivning

Välkomnande hall med säkerhetsdörr, stor och luftig med gott om förvaringsmöjligheter. Med endast ett kliv in i denna välplanerade bostad når blicken det glittrande havet i fjärran, tack vare den stora öppningen mot kök/vardagsrum och fönster mot husgaveln. Denna delvis öppna planlösning bjuder in till ett härligt ljusinsläpp genom hela lägenheten, utan att förkasta förvaring och möblerbara ytor.
Kök med fönster i två väderstreck och plats för stort matbord. Stor kyl och frys, skafferi med inbyggd mikro, diskmaskin samt spis med häll och fläkt. Gott om arbetsytor och extra insatt förvaring mot den andra väggen, som ingår i köpet. Vardagsrummet är väl tilltaget i storlek och rymmer plats både för en soffgrupp, TV-möbel och övrigt möblemang. Fint fönsterparti i vinkel, även här med havsglimt bort mot hamninloppet. Utgång till fin balkong i sydost, helt avskilt från andra balkonger på samma fasadsida på huset. Högt belägen och med utsikt bort mot Bedarön.

Fint genomgångsrum/sovrum som nås både från vardagsrum och hall, här med tre garderober. Ett perfekt barnrum, kontor eller gästrum. Master bedroom, här med gott om plats för en dubbelsäng och inrett med flertalet garderober som ingår i köpet. Här finns även en lyxig klädkammare med hyllsystem och smart förvaring.
Helkaklat badrum med golvvärme. WC, handfat badrumsskåp, dusch, handdukstork och vädringsfönster. Här har ni även en egen tvättmaskin och torktumlare med smart bänkyta och ovanliggande förvaring och extra belysning.

Den köpare som anser att den exakta arean är av betydelse bör låta mäta upp bostaden före köpet.

Allmänt om området

Centrum med många fina butiker, mataffär Coop, systembolag, vårdcentral, apotek, träningslokaler, Folkets hus med bibliotek och biograf. Willys, Lidl och flera restauranger. Sjötelegrafen med bl.a. Ica Maxi, Dollar Store, Elon, apotek, Friskis & Svettis. För barnen finns fina stadsparken bara några minuter bort. Nicksta badet, med badplats, hopptorn mm, fina strövområden längs med havet. Hamnen, rökeriet med fiskbutik, restauranger, lejonet och björnen glass, hamnbodar m.m.

Fakta

Fakta

  • Antal rum 3 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 80kvm
  • Hiss Ja
  • Våning 3 av 3
  • Månadsavgift 6 613 kr inkl. värme, VA kabel-TV & bostadsrättsförsäkring

Övrigt

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Snickargränd 1
Förening
Brf Apotekaren 2
Lägenhetsnummer
242
Postnummer
14930
Ort
Nynäshamn
Månadsavgift
6 613 kr inkl. värme, VA kabel-TV & bostadsrättsförsäkring
Andel i förening (%)
7.3237
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
681 088 kr
Kommentar till nettoskuldsättningen
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är 681 088 kr enligt bostadsrättsföreningens senaste årsredovisning för räkenskapsåret 2021.

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Brf Apotekaren 2
Organisationsform
Bostadsratt
Organisationsnummer
769611-1090
Gatuadress
Lövlundsvägen 10
Postnummer
14930
Ort
Nynäshamn
Allmänt om föreningen
Föreningen äger fastigheten Hantverkaren 1 i Nynäshamns kommun i vilken man upplåter lägenheter. Föreningens byggnader uppfördes 2005. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Folksam. I föreningens fastighetsförsäkring ingår sk bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter. Gemensamt i föreningen, vår och höststädning, sensommarfest, och luciakaffe.
Antal lägenheter
15
Renoveringar, utförda och planerade
Under åren 2011-2017 byggdes innergården på Snickargränd om till en gemensam uteplats för alla boende i föreningen. Uteplatsen på Lövlundsvägen stensattes. 2017 utfördes OVK-besiktning , porten på Snickargränd handikappanpassades. Uteförråden målades. 2019 byte avgasare 2019 lägenhetstillsyn 2019 tak besiktning Planerade åtgärder ska finansieras med avsatta medel för yttre underhåll enl underhållsplanen.
Parkering
Det finns 10 st parkeringsplatser med sep. kö.
Tv och bredband
Via Tele2 (bredband ingår ej i avgiften).
Överlåtelseavgift
1313
Pantsättningsavgift
525
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Ej angiven
Överlåtelseavgift betalas av
Säljare
Byggår
2005
Kommentar till andelstal
Uppgift om andel av årsavgift har ej gått att få fram.

Byggnad

Byggnadsår
2005
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
80 kvm
Antal rum
3
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk
Övriga byggnader
Förråd i länga på gården som tillhör lägenheten.
På gården finns även gemensamt förråd för bl.a. trädgårdsartiklar, samt sophus med källsortering av hushållssopor, matavfall, papper, plast, batterier och glödlampor.
Areakälla
föreningens information

Våning/Hiss

Hiss
Ja
Totalt antal våningar
3
Våning
3

Driftkostnader

El
6 948 kr
Försäkring
2 400 kr
Övriga kostnader
4 788 kr
Total driftkostnad
ca 14 136 kr/år
Antal i hushållet
2
Årlig elförbrukning
2 268 kwh
Kommentar
Övrigt = bredband

Energideklaration

Energideklaration
Genomförd, 08 Februari 2018
Energiförbrukning
103 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
D

BILDER

(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)(utan rubrik)

VÄLKOMMEN HEM TILL OSS

    info@hushemsodertorn.se 08 520 271 50