Beskrivning

Stor inglasad balkong i västerläge! Renoverat kök & stambytt badrum med egen TM.

Varmt välkommen till denna fina och välplanerade 2:a med närhet till bl.a. tåg, buss och mataffär. Njut av salta hav och fågelkvitter med endast en kort promenad till vacker natur och badplats med både sandstrand och brygga. En bostad med genomgående fina ytskikt och en nyrenoverad balkong till det större samt inglasad med vikbara partier. Lugnt och avskilt läge mot den lummiga baksidan av huset i ett härlig västerläge. Renoverat kök i sober stil med plats för matbord. Stort vardagsrum med utrymme för antingen kontor eller matgrupp även här. Mycket bra platsbyggd förvaring i hallen med skjutdörrar. Helkaklat badrum i vitt och grått med regndusch och egen tvättmaskin. Föreningen har under 2019 bytt fönster och byggt om till större inglasade balkonger. Mer info kommer i augusti, men anmäl gärna Ert intresse via hemsidan redan idag!

Allmänt om området

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Kommunikation

Stadsbuss trafikerar i området. Närmaste pendeltågsstation, en kort promenad till Gröndalsviken.

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Valthornsvägen 4C
Förening
Riksbyggen BRF Nynäshamnshus Nr 4
Lägenhetsnummer
231174001-0074-07
Postnummer
14950
Ort
NYNÄSHAMN
Månadsavgift
4 484 kr Inkl. värme, VA och bostadsrättstillägg. Föreningen har gemensamt elabonnemang, men individuell enhetsmätning på elen. (Exkl. obligatoriskt tillägg á 167kr för bredband & kabel-TV).
Andel av årsavgiften
0.91214
Andel i förening (%)
0.9125

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Riksbyggen BRF Nynäshamnshus Nr 4
Organisationsnummer
712400-1103
Gatuadress
Box 9051
Postnummer
10271
Ort
Stockholm
Kontaktperson (offentlig)
Kjell Buskas
Telefon Kontaktperson
076-5575642
Allmänt om föreningen
2019 har föreningen byggt om balkongerna till större inglasade. Nya fönster och balkongdörrar, och fasaden är renoverad. Föreningen som ibland brukar kallas borgen, fyra hus placerade runt en innergård är belägen på Estö, med gångavstånd till fina Hamnvik med barnvänlig badplats med bryggor och "10:an" för hopp i havet. Följ vägen ut till Lövhagen, ett otroligt vackert naturreservat, här finns en servering och stugor att hyra, följ "Ringvägen" längst med havet för bedårande utsikt och mysiga klippbad. På Estö finns även en liten närlivs, en pizzeria, en väldigt omtyckt thai och sushi restaurang, pendeltågsstation "Gröndalsviken" och busshållplats bara någon minuts promenad bort. Enhetsmätning för hushållselen via föreningen - Kabel-TV via ComHem. Möjlighet till bredband och ip-telefoni via ComHem - Tvättstuga finns i trapphuset 4e Källarförråd i samma hus, tillhör lägenheten. Separat kö till garage ca 360-400 kr/m, p-plats från 230 kr/m Längs med Estövägen finns fria parkeringar. Gemensamt i föreningen finns hobbyrum och pingislokal. Fin innergård med sitt och lekplats. Övrigt. Stambyte genomfört 2002
Överlåtelseavgift
1183
Pantsättningsavgift
473
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Ej angiven
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare

Byggnad

Byggnadsår
1959
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
58 kvm
Antal rum
2
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Bergvärme

Våning/Hiss

Hiss
Nej
Totalt antal våningar
3
Våning
-1
Kommentar Våningsplan
En halvtrappa ner i suterrängplan.
Fakta
  • Antal rum 2 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 58kvm
  • Hiss Nej
  • Våning -1 av 3
  • Månadsavgift 4 484 kr Inkl. värme, VA och bostadsrättstillägg. Föreningen har gemensamt elabonnemang, men individuell enhetsmätning på elen. (Exkl. obligatoriskt tillägg á 167kr för bredband & kabel-TV).
ALLA BILDER
Stor inglasad balkong i västerläge! Renoverat kök & stambytt badrum med egen TM.Stor inglasad balkong i västerläge! Renoverat kök & stambytt badrum med egen TM.Stor inglasad balkong i västerläge! Renoverat kök & stambytt badrum med egen TM.Stor inglasad balkong i västerläge! Renoverat kök & stambytt badrum med egen TM.Stor inglasad balkong i västerläge! Renoverat kök & stambytt badrum med egen TM.Stor inglasad balkong i västerläge! Renoverat kök & stambytt badrum med egen TM.Stor inglasad balkong i västerläge! Renoverat kök & stambytt badrum med egen TM.Stor inglasad balkong i västerläge! Renoverat kök & stambytt badrum med egen TM.Stor inglasad balkong i västerläge! Renoverat kök & stambytt badrum med egen TM.Stor inglasad balkong i västerläge! Renoverat kök & stambytt badrum med egen TM.Stor inglasad balkong i västerläge! Renoverat kök & stambytt badrum med egen TM.
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se

Extra kontakt
Robin Agerstig

Robin Agerstig

Fastighetsmäklare

072-253 72 32

robin@hushemsodertorn.se