Beskrivning

Fin 2:a med stor inglasad balkong nära till pendel!

Välkommen till en rymlig fin 2:a med en stor inglasad balkong. Hall med plats för kläder och utrymme för flera garderober, vitmålade väggar och parkettgolv förutom vid entrén där det är ett praktiskt klinkergolv. Stort fint kök med matplats, ljus tapet samt bröstpanel, parkettgolv. Vardagsrum med parkettgolv, vitmålade väggar, spotlights i taket, utgång till den mysiga inglasade balkongen, även den med spotlights i taket. Sovrum med laminatgolv och vitmålade väggar. Helkaklat badrum med klinkergolv, wc, dusch och handfat samt tvättmaskin. Lägenheten ligger i södra delen av Nynäshamn nära Gröndalsviken med pendeltågstation och Hamnvik med fina bad.

Allmänt om området

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Kommunikation

Stadsbuss trafikerar i området. Närmaste pendeltågsstation, en kort promenad till Gröndalsviken.

Interiörbeskrivning

Lägenheten är ljus och fin, stort rymligt kök med plats för många, ordentlig möblerbar hall. Stort fint vardagsrum med utgång till inglasad balkong. Helkaklat badrum med klinkergolv, tvättmaskin. Sovrum med plats för dubbelsäng och garderober.

Föreningen har:
-Bytt till 3-glasfönster med persienner.
-Bytt balkongdörrar.
-Byggt ut och glasat in balkongerna.
-Utfört en dränering på fastigheterna.
-Renoverade entréer och källartrappor.
-Tilläggsisolering och ny puts på fasaderna.
-Fibernät installerat 2016, bredband ingår i avgiften.
-Bergvärme installerades 2004.
-Stambyte utfört 2002.
Övrigt:
- Separat kö till p-plats/garage.
- Gångavstånd till pendeltåg samt bussar.
- Nära till badplatser, fina promenadstråk, bowlinghall mm.

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Valthornsvägen 6B
Förening
Riksbyggen BRF Nynäshamnshus Nr 4
Lägenhetsnummer
231174001-0017
Postnummer
14950
Ort
NYNÄSHAMN
Månadsavgift
5 277 kr Inkl. värme, VA och bostadsrättstillägg. Bredband och kabel-tv. Föreningen har gemensamt elabonnemang, och individuell enhetsmätning på elen.
Andel av årsavgiften
1.03955
Andel i förening (%)
1.0454

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Riksbyggen BRF Nynäshamnshus Nr 4
Organisationsnummer
712400-1103
Gatuadress
Box 9051
Postnummer
10271
Ort
Stockholm
Kontaktperson (offentlig)
Kjell Buskas
Telefon Kontaktperson
076-5575642
Allmänt om föreningen
2019 har föreningen byggt om balkongerna till större inglasade. Nya fönster och balkongdörrar, och fasaden är renoverad. Föreningen som ibland brukar kallas borgen, fyra hus placerade runt en innergård är belägen på Estö, med gångavstånd till fina Hamnvik med barnvänlig badplats med bryggor och "10:an" för hopp i havet. Följ vägen ut till Lövhagen, ett otroligt vackert naturreservat, här finns en servering och stugor att hyra, följ "Ringvägen" längst med havet för bedårande utsikt och mysiga klippbad. På Estö finns även en liten närlivs, en pizzeria, en väldigt omtyckt thai och sushi restaurang, pendeltågsstation "Gröndalsviken" och busshållplats bara någon minuts promenad bort. Enhetsmätning för hushållselen via föreningen - Kabel-TV via ComHem. Möjlighet till bredband och ip-telefoni via ComHem - Tvättstuga finns i trapphuset 4e Källarförråd i samma hus, tillhör lägenheten. Separat kö till garage ca 360-400 kr/m, p-plats från 230 kr/m Längs med Estövägen finns fria parkeringar. Gemensamt i föreningen finns hobbyrum och pingislokal. Fin innergård med sitt och lekplats. Övrigt. Stambyte genomfört 2002
Antal lägenheter
95
Överlåtelseavgift
1183
Pantsättningsavgift
473
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Ej angiven
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare

Byggnad

Byggnadsår
1959
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
62.5 kvm
Antal rum
2
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Bergvärme

Våning/Hiss

Hiss
Nej
Totalt antal våningar
3
Våning
2

Driftkostnader

El
2 500 kr
Försäkring
1 200 kr
Total driftkostnad
ca 3 700 kr/år
Antal i hushållet
1

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
03 Juli 2018
Energiklass
C
Energiprestanda Primärenergital
65 kwh/kvm och år
Fakta
  • Antal rum 2 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 62.5kvm
  • Hiss Nej
  • Våning 2 av 3
  • Månadsavgift 5 277 kr Inkl. värme, VA och bostadsrättstillägg. Bredband och kabel-tv. Föreningen har gemensamt elabonnemang, och individuell enhetsmätning på elen.
ALLA BILDER
Fin 2:a med stor inglasad balkong nära till pendel!Fin 2:a med stor inglasad balkong nära till pendel!Fin 2:a med stor inglasad balkong nära till pendel!Fin 2:a med stor inglasad balkong nära till pendel!Fin 2:a med stor inglasad balkong nära till pendel!Fin 2:a med stor inglasad balkong nära till pendel!Fin 2:a med stor inglasad balkong nära till pendel!Fin 2:a med stor inglasad balkong nära till pendel!Fin 2:a med stor inglasad balkong nära till pendel!Fin 2:a med stor inglasad balkong nära till pendel!Fin 2:a med stor inglasad balkong nära till pendel!Fin 2:a med stor inglasad balkong nära till pendel!Fin 2:a med stor inglasad balkong nära till pendel!Fin 2:a med stor inglasad balkong nära till pendel!Fin 2:a med stor inglasad balkong nära till pendel!Fin 2:a med stor inglasad balkong nära till pendel!Fin 2:a med stor inglasad balkong nära till pendel!Fin 2:a med stor inglasad balkong nära till pendel!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Peter Åstrand

Peter Åstrand

Fastighetsmäklare

0708-174204

peter@hushemsodertorn.se

Extra kontakt