Robin Oxelmark
Ansvarig Fastighetsmäklare

Robin Oxelmark

Mobil 072-253 72 32

E-post robin@hushemsodertorn.se

Sara Oxelmark
Fastighetsmäklare

Sara Oxelmark

Mobil 0704-562516

E-post sara@hushemsodertorn.se

Visningar

Bostadsbeskrivning

Beskrivning

Ogenerat läge, uterum och orangeri. Möjlighet till båtplats, nära till strand och bastubad!

Varmt välkomna till vackra Guldboda och harmoniska Pumphusvägen 2. Här finner Ni ett stort och smart planerat 1-planshus med åretruntstandard, beläget i ett ogenerat, soligt och grönskande läge. Nära till fina stränder, bastubad, möjlighet till båtplats, tennisbana, fotbollsplan och vackra promenadstråk. Njut av soliga som regniga dagar från orangeri och uterum med skjutbara glaspartier och naturen tätt inpå. För dig som älskar att solbada blir Du väl mött av altanen i direkt söderläge.

På tomten har Ni två gedigna uppfarter med plats för flera bilar. Sommarbonad gäststuga med pentry, matplats samt sovrum, en komplementbyggnad med verkstad/hobbyrum, tvättstuga, bastu samt förråd. Redskapsbod.

Kortfakta:
- Fiber installerat.
- Möjlighet till båtplats.
- Eldstad med kassett.
- Tre luftvärmepumpar med värme och kylfunktion installerade mellan 2018 - 2021.
- Två sovrum, ena med egen WC och det andra med utgång till orangeriet.
- Badrum med golvvärme.
- Orangeriet har tidigare gästats av en nedsänkt bubbelpool, konstruktionen i golv och bjälklag finns kvar om man åter vill installera en bubbelpool.
- Kontorsdel finns bakom garderob med skjutpartier.
- Mycket bra förvaringsmöjligheter finns.
- Avloppsanläggning från 2013-2014 (se bifogat dokument).
- Tvättmaskin och torktumlare 2018.
- Huset är om och tillbyggt i omgångar mellan 2000-2022.
- Sommarvatten via samfällighet sätts på under sommarperioden (utvändigt).
- Fastigheten har även egenborrad brunn som används året runt.

Obs! Ena uppfarten går delvis över grannfastigheten (ej servitut).


Sandells livs (Herrviksvägen/Hyttavägen) närlivsbutik.
http://www.sandellslivs.se/

Guldboda samfällighet:
https://guldboda.se/

Utforska Muskö:
https://musko.nu/

Muskö Sjökrog:
https://sjokrog.se/


Anmäl Ert intresse via hemsidan eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Interiörbeskrivning

Entré/hall med italienskt klinkergolv som löper vidare och pryder även köket. Väggfasta hyllplan och skoställ.

Husets hjärta, ett gediget kök med plats för den stora familjen. Fönster i två väderstreck samt mycket bra förvaringsmöjligheter. Över- och underskåp, dubbelho med avställningsyta i rostfritt stål, köksfläkt ovan nedsänkt induktionshäll i bänkskiva av massivt trä. Kyl och frys med intilliggande bänkskåp med ytterligare bänkyta samt underliggande förvaring. Köksö, perfekt för den bak- och matlagningsintresserade. Skjutdörrar till ytterligare förvaringsmöjligheter, inbyggd ugn och micro med ovan- och underliggande skåp.

Vardagsrum med laminatgolv, fönster mot altan och trädgård samt utgång till uterum. Eldstad med kassett och vacker inbyggd belysning. Lättmöblerad yta med plats för soffgrupp samt diverse möblemang. Smart inredning med cellplastlängder mot innertak som verklighetstroget ser ut som timmerstockar.

Badrum med golvvärme, kakel och klinker samt spotlights i tak. Inrett med högskåp, kommod, väggfast spegel och badrumsskåp, WC, skjutdörr in till stor dusch och ljusinsläpp via fina glasblock. Två handdukstorkar, väggfast sminkspegel samt skotork.

Hall med laminatgolv som sträcker sig vidare in till kontorsytan samt gästrummet. I hallen finner Ni skjutbara spegeldörrar på båda sidor med bakomliggande trådbackar för god förvaring, på ena sidan har man smart byggt in kontorsdelen bakom trådbackarna som flyttas fram och tillbaka på skena. Kombinerad kyl och frys.

Rymligt gästrum med fönster i två väderstreck. I rummet finner ni en garderob samt lyxen av en egen toalett. Toaletten är inredd med kommod, väggfast badrumsskåp med spegeldörrar samt vädringsfönster.

Master bedroom med plats för dubbelsäng, bjuder även här på fönster i två väderstreck samt utgång till orangeriet. Mycket bra förvaring i walk-in-closet, inredd med väggfasta hyllplan med underliggande klädstång samt ljusinsläpp från fönster i öst. Ytterligare garderober finner Ni vägg i vägg med walk-in-closet, här med skjutdörrar i massivt trä samt spegelglas, inredd med trådbackar.


Komplementbyggnad med verkstad/hobbyrum, tvättstuga, bastu samt förråd. Tvättstugan inredd med tvättmaskin och torktumlare samt underliggande trådbackar för förvaring. Verkstad/hobbyrum med väggfast hyllsystem. Redskapsbod.

Obs! Areauppgiften kan av olika skäl vara felaktig, bland annat beroende på tidigare uppmätningsnormer och uppmätningsmetod. Om man som köpare anser att den exakta arean är av betydelse, bör man låta mäta upp bostaden före köpet. T.ex. I taxeringsuppgifterna står det biarea 0 kvm, uterum enligt dagens standard räknas som biarea.

Allmänt om området

Med ca 50 min bilresa från Stockholm finner Ni vackra Muskö, här njuter ni av vacker natur, ett sprudlande friluftsliv, flera sevärdheter och spännande historia. Kika in på Ludvigsbergs herrgård från 1700-talet för en fika eller en god bit mat, eller härliga Arbottna säteri och Arbottna horse show. Listan kan bli lång och ni kan hitta mer information om sedvärheter, restauranger, badplatser och händelser mm på bl.a. www.musko.nu

Fakta

Fakta

  • Antal rum 3 rum varav sovrum 2
  • Hustyp Fritidshus
  • Boarea 103kvm
  • Tomtarea 2410 kvm

Närservice

Skola: Muskö skola F-6 ( Arbottnavägen 1) Sport & fritid: Muskö IF (Arbottnavägen) Muskö Sjökrog (Mickrum) 08-500 450 80 Pizza-Bryggan (Mickrum) 076-401 93 92 Muskö, Sandells Livs (Matbutik) (Hyttavägen) 08-500 460 46

Kommunikation

Buss 849 tar er mellan Muskö och Ösmo-station där byte kan ske till pendeltåg eller annan busslinje.

Fakta om bostaden

Hustyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Guldboda 2:232
Adress
Pumphusvägen 2
Postnummer
14895
Ort
Muskö

Byggnad

Byggnadsår
1970
Byggnadstyp
1-planshus
Boarea
103 kvm
Antal sovrum
2
Antal rum
3
Fasad
Träpanel
Fönster
3-glas isoler, 2-glas kopplade
Stomme
Trä, betong, lecasten
Tak
Sadeltak med plåtbeklädnad
Grund
Krypgrund, plintgrund
Uppvärmning
Värmepump-luft/luft (el) och el (direktverkande) Eldstad
Ventilation
Mekanisk frånluft (F)
Areakälla
taxeringsinformation

Fastighet

Tomtarea
2 410 kvm
Vatten och avlopp
Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp (se bifogat dokument "Avloppshandlingar")
Plan
Byggnadsplan (1940-03-08)
Rättigheter
Gemensamhetsanläggning: Haninge Guldboda GA:2 ändamål: Vägar

Taxering

Taxeringsår
2021
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
1 525 000 kr
Markvärde
876 000 kr
Värdeår
1977
Totalt
2 401 000 kr
Skatt/Avgift
9287

Driftkostnader

El
47 938 kr
Sotning
884 kr
Väg/samfällighetsavgift
2 700 kr
Renhållning
8 460 kr
Försäkring
8 544 kr
Total driftkostnad
ca 68 526 kr/år
Antal i hushållet
1
Årlig elförbrukning
16 870 kwh
Kommentar
Renhållning avser sophämtning, samt slamtömning av avloppet 4 ggr/år. El: avser uppvärmning och hushållsel. I samfällighetsavgiften ingår väg- och snöröjningsavgift. Ca var 6e vecka behöver man tillsätta salt i minireningsverket. Kostnad tillkommer således för saltet.

Inteckningar/pantbrev

Totalt
600 000 kr

Energideklaration

Energideklaration
Genomförd, 29 Maj 2023
Energiklass
E
Energiprestanda Primärenergital
153 kwh/kvm och år

BILDER

Ogenerat läge, uterum och orangeri. Möjlighet till båtplats, nära till strand och bastubad!Ogenerat läge, uterum och orangeri. Möjlighet till båtplats, nära till strand och bastubad!Ogenerat läge, uterum och orangeri. Möjlighet till båtplats, nära till strand och bastubad!Ogenerat läge, uterum och orangeri. Möjlighet till båtplats, nära till strand och bastubad!Ogenerat läge, uterum och orangeri. Möjlighet till båtplats, nära till strand och bastubad!Ogenerat läge, uterum och orangeri. Möjlighet till båtplats, nära till strand och bastubad!Ogenerat läge, uterum och orangeri. Möjlighet till båtplats, nära till strand och bastubad!Ogenerat läge, uterum och orangeri. Möjlighet till båtplats, nära till strand och bastubad!Ogenerat läge, uterum och orangeri. Möjlighet till båtplats, nära till strand och bastubad!

VÄLKOMMEN HEM TILL OSS

    info@hushemsodertorn.se 08 520 271 50