Sara Oxelmark
Ansvarig Fastighetsmäklare

Sara Oxelmark

Mobil 0704-562516

E-post sara@hushemsodertorn.se

Robin Oxelmark
Fastighetsmäklare

Robin Oxelmark

Mobil 072-253 72 32

E-post robin@hushemsodertorn.se

Visningar

Budgivning pågår

Bostadsbeskrivning

Beskrivning

Sällan till salu! Stort kedjehus med uppvuxen insynsskyddad trädgård, carport

Missa inte den unika chansen att förvärva ett stort kedjehus med gavelläge på omtyckta Linnéastigen, sällan till salu! Här med sitt ostörda, men ändå centrala, läge uppe på höjden. Inom fem minuters gångavstånd finner Ni badplatser vid salta hav, kommunikationer, skola och centrum med allt Ni kan tänkas behöva! Barnen går tryggt till skolan utan att korsa någon väg.
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, samt genomgående fina ytskikt och materialval. Underbar baksida med uterum, altan och fantastisk grönska som ombäddar denna hörna nästan helt ostört. Fiber finns installerat. Ett stenkast till egen carport och fria P-platser via samfälligheten.

Interiörbeskrivning


Välkomnande entré med tak och plats för cafégrupp samt ingång till ett förråd, vilket även har genomgång till huset och kan användas som en grovingång. Ytterligare förvaringsmöjlighet finns även precis utanför tomtgräns i ett förråd i länga. Hall med ett sobert marmorgolv och god plats för förvaring. Påkostat badrum från 2012 med kakel och klinkers i vitta samt naturnära toner. Golvvärme, spotlights och insynsskyddat vädringsfönster. WC, badkar och dubbla kommoder med handfat och spegel.

Väl inne i bostaden möts Ni av hemmets hjärta och en härlig sällskapsyta med öppen planlösning. Charmigt ljust träplankgolv, målade väggar i en grå kulör och vitmålade träpanel. Kök från 2012 med gott om förvaring samt bänkyta med tanke på den stora köksön, här med inbyggd ugn, nedfälld spishäll och ovanhängande fläktkåpa. Integrerad kyl och frys, inbyggd mikro samt en diskmaskin. Plats för stort matbord och genomgång till förrådet via ett genomgångsrum som med fördel kan nyttjas som kontor eller liknande. Härifrån kommer Ni direkt ut till uterummet, generöst tilltaget i storlek. Från vardagsrummet når ni ut på altanen och ut till den härligt grönskande trädgården. Mindre förråd för trädgårdsartiklar i anslutning till altanen. Mycket fin och lummig hörntomt med minimalt med insyn och ett fint högt läge, här med välsmakande björnbär och vackra blomster såsom jasmin och kaprifol.

Från vardagsrum och hall når ni på entréplan två stora sovrum med fönster mot husets framsida, målade väggar (idag är även det rosa rummet målat grått) och trestavigt ekparkettgolv. En trappa upp möts ni av ett rymligt allrum/TV-rum och utgång till stor balkong i söderläge. Trestavigt ekparkettgolv, målade väggar och klädkammare/förråd. Helkaklat badrum med golvvärme, WC, handfat, spegel, dusch och bastu.
Master bedroom med ytskikt i gröna toner och ett sobert trägolv, här med ingång till ett tredje helkaklat våtutrymme utrustat med handfat, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk samt vädringsfönster.

Allmänt om området

Centrum med många fina butiker, mataffär Coop, systembolag, vårdcentral, apotek, träningslokaler, Folkets hus med bibliotek och biograf. Willys, Lidl och flera restauranger. Sjötelegrafen med bl.a. Ica Maxi, Dollar Store, Elon, apotek, Friskis & Svettis. För barnen finns fina stadsparken bara några minuter bort. Nicksta badet, med badplats, hopptorn mm, fina strövområden längs med havet. Hamnen, rökeriet med fiskbutik, restauranger, lejonet och björnen glass, hamnbodar m.m.

Fakta

Fakta

  • Antal rum 6 rum varav sovrum 3 - 5
  • Hustyp Kedjehus
  • Boarea/Biarea 165kvm / 11kvm
  • Tomtarea 384 kvm
  • Byggnadsår 1973, Ombyggt 1991

Övrigt

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Fakta om bostaden

Hustyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Linnea 36
Adress
Linnéastigen 9
Postnummer
14931
Ort
Nynäshamn

Byggnad

Byggnadsår
1973, Ombyggt 1991
Byggnadstyp
1½-planskedjehus
Boarea
165 kvm
Biarea
11 kvm
Antal sovrum
3 - 5
Antal rum
6
Fasad
Trä
Fönster
2- och 3-glas
Bjälklag
Trä
Utv. plåtarbete
Plåt
Tak
Betongpannor, plåt
Grund
Krypgrund
Uppvärmning
Direkt El och luft/luft-värmepump
Övriga byggnader
Förråd i länga.
Areakälla
taxeringsinformation

Fastighet

Tomtarea
384 kvm
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Plan
Stadsplan (1972-06-14) Tomtindelning (1971-11-26)
Rättigheter
Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Linnea GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Grönområden, Garage och/eller parkering

Taxering

Taxeringsår
2021
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
1 344 000 kr
Markvärde
1 125 000 kr
Värdeår
1981
Totalt
2 469 000 kr
Skatt/Avgift
9287

Driftkostnader

El
34 122 kr
Vatten och avlopp
8 467 kr
Väg/samfällighetsavgift
6 000 kr
Renhållning
1 000 kr
Försäkring
5 000 kr
Total driftkostnad
ca 54 589 kr/år
Antal i hushållet
3
Årlig elförbrukning
15 102 kwh

Inteckningar/pantbrev

Totalt
2 614 000 kr

Energideklaration

Energideklaration
Genomförd, 26 April 2023
Energiförbrukning
72 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
E
Energiprestanda Primärenergital
130 kwh/kvm och år

BILDER

Sällan till salu! Stort kedjehus med uppvuxen insynsskyddad trädgård, carportSällan till salu! Stort kedjehus med uppvuxen insynsskyddad trädgård, carportSällan till salu! Stort kedjehus med uppvuxen insynsskyddad trädgård, carportSällan till salu! Stort kedjehus med uppvuxen insynsskyddad trädgård, carportSällan till salu! Stort kedjehus med uppvuxen insynsskyddad trädgård, carportSällan till salu! Stort kedjehus med uppvuxen insynsskyddad trädgård, carportSällan till salu! Stort kedjehus med uppvuxen insynsskyddad trädgård, carportSällan till salu! Stort kedjehus med uppvuxen insynsskyddad trädgård, carportSällan till salu! Stort kedjehus med uppvuxen insynsskyddad trädgård, carport

VÄLKOMMEN HEM TILL OSS

    info@hushemsodertorn.se 08 520 271 50