Sara Oxelmark
Ansvarig Fastighetsmäklare

Sara Oxelmark

Mobil 0704-562516

E-post sara@hushemsodertorn.se

Robin Oxelmark
Fastighetsmäklare

Robin Oxelmark

Mobil 072-253 72 32

E-post robin@hushemsodertorn.se

Visningar

Bostadsbeskrivning

Beskrivning

Drömläge med gavelparhus i två plan och stor hörntomt. Carport och stort förråd. Nära bad vid insjö!

Varmt välkommen till detta välskötta och mycket trivsamma gavelparhus i två plan med riktigt bra läge på en lugn återvändsgata! Kök med matplats, två badrum, tre sovrum och vardagsrum möjligt att dela av. Trädäckad uteplats på framsidan i ett perfekt sydvästläge och en vacker grönskande hörntomt. Carport och vidbyggt förråd med stora möjligheter att nyttja på olika sätt. Bekvämt nära centrum med gångvägar till dagis och skola F-9, nära pendel och buss , vackra strövområden och badsjö vid Muskan. Kontakta ansvarig mäklare för visning!

Interiörbeskrivning

Hall med plats för hatthylla och garderob om så önskas. Genomgående äldre standard och ytskikt i huset. Kök direkt in till vänster med matplats och stora fönster mot framsidan. Delad kyl/frys (ca 2014), spis med häll (2018), fläkt och stort skafferi. Badrum med WC, handfat, badrumsskåp, badkar och vädringsfönster. Två sovrum med fönster mot baksidan, varav det större är utrustat med fyra garderober.

En trappa ner i suterrängplan finner Ni idag ett sovrum med garderob samt ett stort vardagsrum som med fördel kan delas av för att skapa ytterligare rum. Båda har fönster mot baksidan och från vardagsrummet når ni tomten via altandörren.
Stort förråd/klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Generöst tilltagen tvättstuga som tidigare varit avdelad till bastu, här med tvättho, tvättmaskin, torkskåp och förvaring. Vidare genomgång in till badrum med dusch, WC, handfat och badrumsskåp. Här finns även ett litet utrymme för elpannan.

Allmänt om området

Gångavstånd till: Ösmo centrum med affärer, restauranger, vårdcentral, frisörer, simhall, skola och dagis, idrottshall, fotbollsplan, stor ridskola med privathäst del, Körunda golfbana med hotell och restaurang, bad i sjön Muskan, havet - Rangsta brygga eller ut mot Muskö, bad med vattenruschbana & minigolv mm på Nicksta.

Fakta

Fakta

  • Antal rum 4 rum varav sovrum 3
  • Hustyp Parhus
  • Boarea/Biarea 90kvm / 12kvm
  • Tomtarea 356 kvm

Närservice

Avnjut en god vegetarisk lunch eller go fika på mysiga Ösmo plantshop. Flera andra matställen. Affärer i centrum: Ica och Priskrossaren. Frisörer. Vårdcentral och apotek.

Kommunikation

Precis utanför området finns busshållplats Gångavstånd pendeltågstation. Direktbussar till Stockholm med påstigning vid plantshopen.

Övrigt

Flera kommunala daghem. Montessori skola årskurs F-3, Vansta skolan F- årskurs 9. Tallbacka skolan - under renovering.

Fakta om bostaden

Hustyp
Parhus
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Mjärden 8
Adress
Angelvägen 12
Postnummer
14835
Ort
Ösmo

Byggnad

Byggnadsår
1983
Byggnadstyp
2-plans parhus i suterräng
Boarea
90 kvm
Biarea
12 kvm
Antal sovrum
3
Antal rum
4
Fasad
Trä
Fönster
2+1-glas (med isolerglaskassetter) samt 2-glas
Tak
Betongpannor
Grund
Krypgrund
Uppvärmning
Vattenburet uppvärmningssystem med elpanna
Övriga byggnader
Stort förråd vidbyggt carporten, perfekt att kanske inreda som tonårsrum eller kontor.
Areakälla
taxeringsinformation

Fastighet

Tomtarea
356 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Plan
Stadsplan Ändring Av Dp
Rättigheter
Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Mjärden GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Övrigt

Taxering

Taxeringsår
2021
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
1 103 000 kr
Markvärde
592 000 kr
Värdeår
1983
Totalt
1 695 000 kr
Skatt/Avgift
9287

Driftkostnader

El
29 000 kr
Vatten och avlopp
7 500 kr
Väg/samfällighetsavgift
5 600 kr
Renhållning
3 200 kr
Total driftkostnad
ca 45 300 kr/år
Antal i hushållet
1
Årlig elförbrukning
20 000 kwh

Inteckningar/pantbrev

Totalt
784 800 kr

Energideklaration

Energideklaration
Genomförd, 13 Juli 2022
Energiklass
F
Energiprestanda Primärenergital
186 kwh/kvm och år

BILDER

Drömläge med gavelparhus i två plan och stor hörntomt. Carport och stort förråd. Nära bad vid insjö!Drömläge med gavelparhus i två plan och stor hörntomt. Carport och stort förråd. Nära bad vid insjö!Drömläge med gavelparhus i två plan och stor hörntomt. Carport och stort förråd. Nära bad vid insjö!Drömläge med gavelparhus i två plan och stor hörntomt. Carport och stort förråd. Nära bad vid insjö!Drömläge med gavelparhus i två plan och stor hörntomt. Carport och stort förråd. Nära bad vid insjö!Drömläge med gavelparhus i två plan och stor hörntomt. Carport och stort förråd. Nära bad vid insjö!Drömläge med gavelparhus i två plan och stor hörntomt. Carport och stort förråd. Nära bad vid insjö!Drömläge med gavelparhus i två plan och stor hörntomt. Carport och stort förråd. Nära bad vid insjö!Drömläge med gavelparhus i två plan och stor hörntomt. Carport och stort förråd. Nära bad vid insjö!

VÄLKOMMEN HEM TILL OSS

    info@hushemsodertorn.se 08 520 271 50