Sara Oxelmark
Ansvarig Fastighetsmäklare

Sara Oxelmark

Mobil 0704-562516

E-post sara@hushemsodertorn.se

Robin Oxelmark
Fastighetsmäklare

Robin Oxelmark

Mobil 072-253 72 32

E-post robin@hushemsodertorn.se

Visningar

Bostadsbeskrivning

Beskrivning

Angelvägen 22, Ösmo

Varmt välkomna till detta välplanerade parhus i två plan, till- och ombyggt 1993, med ett ogenerat läge längst in på gatan. Här med sällskapsytorna samlade på ett och samma plan. Vidbyggt garage, parkering och förråd med sep. ingång. Fiber installerat.
Entréplan med kök och matplats, stort vardagsrum med utgång till en generöst tilltagen balkong med markis och kvällssol. Badrum, sovrum, genomgångsrum/kontor, hall med förvaring och utgång till stenläggning med uterum på framsidan i söder.

Suterrängplan bjuder på två sovrum, varav ena med en separat del för förvaring, sovplats eller kontor. Badrum med plats för den som vill göra en bastu, stor klädkammare och utgång till en trädäckad uteplats och den grönskande trädgården på baksidan - vilken även nås via tomten på utsidan tackvare att huset bara sitter ihop med en granne. Bekvämt nära centrum med gångvägar till förskola, skola (F-9), mataffär restauranger, apotek och simhall. Nära buss och tåg, samt vackra strövområden och badsjö vid Muskan.

Interiörbeskrivning

Ombyggd hall med ny ingång, golvvärme (elslingor) och stor garderob med skjutdörrar. Tillbyggnad till vänster med genomgångsrum/kontor och ett sovrum, båda med golvvärme (elslingor). Perfekt för tonåringen eller gäster. Till höger från hallen finner ni den tidigare hallen, här med plats för möblemang/förvaring och trapp ner till suterrängplan. Stort kök med matplats direkt till höger med fönster mot uterummet på framsidan och gott om förvaring samt arbetsytor. Stor kyl och frys, diskmaskin, spis och fläkt.

Generöst tilltaget vardagsrum, här ombyggt från två tidigare sovrum och med utgång till en stor balkong i ett härligt västerläge med eftermiddags-/kvällssol och markis. Njut av det lummiga och insynsskyddade läget på baksidan, där man ligger högt beläget med fåglarna som närmsta granne. Bjud hem familj och vänner, här kan ni duka upp till långbord likväl inne som ute. Kort promenad till badplats vid insjön Muskan.
Badrum med dusch, WC, handfat och badrumsskåp.

En trappa ner möts ni av två sovrum, varav ett stort rum som praktiskt nog är delvis avdelat och kan nyttjas på flera sätt, sovrum/allrum med förvaring eller kontor i delen utan fönster kanske? Utgång till trädäckad altan under balkongen och utgång till den grönskande tomten, där ni även på utsidan kan nå tomten på framsidan.

Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och ho, samt vidare genomgång till badrum med dusch, WC, handfat och badrumsskåp. Här finns ett utrymme med elpannan, samt en annan outnyttjad del som tidigare ägare hade tänkt göra om till bastu. Möjligheterna är oändliga här för den som låter fantasin flöda. Intill ligger även en stor klädkammare med två garderober och stång/hylla.

Allmänt om området

Gångavstånd till: vårdcentral, frisörer, Ösmo centrum med affärer, restauranger, simhall, skola och förskolor, idrottshall, fotbollsplan, ridskola, bad i sjön Muskan. Nära till Körunda Golfbana.

Fakta

Fakta

  • Antal rum 5 rum varav sovrum 3 - 4
  • Hustyp Parhus
  • Boarea/Biarea 108kvm / 19kvm
  • Tomtarea 274 kvm
  • Byggnadsår 1983, Ombyggt 1993

Närservice

Ta en vegetarisk lunch eller go fika på mysiga Ösmo plantshop. Flera andra matställen. Affärer i centrum: Ica. Frisörer. Vårdcentral och apotek.

Kommunikation

Gångavstånd pendeltågstation. Direktbussar till Stockholm med påstigning vid vid Ösmo Industriområde, Trymstigen, Tärnvägen, Musköten, Bergshöjden, Ösmo centrum, Ösmo station, Nibble gård, Ösmo trafikplats.

Övrigt

Flera kommunala förskolor. Montessori skola åk 0-3, Vansta skolan åk 0-9. Tallbacka skolan.

Fakta om bostaden

Hustyp
Parhus
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Mjärden 13
Adress
Angelvägen 22
Postnummer
14835
Ort
Ösmo

Byggnad

Byggnadsår
1983, Ombyggt 1993
Byggnadstyp
2-plansparhus i suterräng
Boarea
108 kvm
Biarea
19 kvm
Antal sovrum
3 - 4
Antal rum
5
Fasad
Trä
Fönster
2+1-glas, fönster med isolerglaskassetter
Stomme
Trä, betong
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Grund
Krypgrund och betongplatta
Uppvärmning
Vattenburet uppvärmningssystem med elpanna
Areakälla
Faktiskt uppmätning SS 21054:2020
Kommentar för areakälla
Avviker från lantmäteriets fastighetsutdrag, se bifogad uppmätning via OBM.

Fastighet

Tomtarea
274 kvm
Beskrivning uteplats
Uterum på framsidan i söder, samt både balkong och stor altan på baksidan med em-/kvällssol.
Beskrivning bilplats
Garage och parkering vid huset.
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Plan
Ändring Av Detaljplan (2007-05-31) Stadsplan (1978-10-30)
Rättigheter
Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Mjärden GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Övrigt

Taxering

Taxeringsår
2021
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
1 239 000 kr
Markvärde
577 000 kr
Värdeår
1984
Totalt
1 816 000 kr
Skatt/Avgift
9525

Driftkostnader

El
25 516 kr
Vatten och avlopp
9 100 kr
Väg/samfällighetsavgift
7 200 kr
Renhållning
4 352 kr
Försäkring
4 447 kr
Total driftkostnad
ca 50 615 kr/år
Antal i hushållet
1
Årlig elförbrukning
12 459 kwh

Inteckningar/pantbrev

Totalt
471 800 kr

Energideklaration

Energideklaration
Genomförd, 19 Februari 2024
Energiklass
E
Energiprestanda Primärenergital
169 kwh/kvm och år

BILDER

Angelvägen 22, ÖsmoAngelvägen 22, ÖsmoAngelvägen 22, ÖsmoAngelvägen 22, ÖsmoAngelvägen 22, ÖsmoAngelvägen 22, ÖsmoAngelvägen 22, ÖsmoAngelvägen 22, ÖsmoAngelvägen 22, Ösmo

VÄLKOMMEN HEM TILL OSS

    info@hushemsodertorn.se 08 520 271 50