Anna Ohrgren Åstrand
Ansvarig Fastighetsmäklare

Anna Ohrgren Åstrand

Mobil 0708-551948

E-post anna@hushemsodertorn.se

Peter Åstrand
Fastighetsmäklare

Peter Åstrand

Mobil 0708-174204

E-post peter@hushemsodertorn.se

Visningar

Bostadsbeskrivning

Beskrivning

Tip top. Smakfullt renoverat parhus, hörntomt som badar i sol.

Tip top! Smakfullt renoverat parhus i populära Kullsta stor hörntomt som badar i sol från morgon till kväll. Nybyggd amerikansk veranda 2019. Nya fönster och oljefyllda radiatorer 2015. Luftvärmepump. Fiber installerat men ej anslutet. Två fina helkaklade badrum 2016, nytt kök med köksö 2015. Bara flytta in och trivas.

Tip top! Mycket smakfullt renoverat parhus i populära Kullsta, stor hörntomt som badar i sol från morgon till kväll. Nybyggd amerikansk veranda 2019 med infälld belysning och hela söderfasaden bytt. Nya fönster och oljefyllda radiatorer 2015. Luftvärmepump. Fiber installerat men inte anslutet. Fin thujahäck med inbyggt bevattningssystem och timer. Staket och ny monterad grind. Ett barn och hundvänligt läge med två fina lekplatser i området. Garage i länga och i övrigt fri parkering på gården via samfälligheten. Två fina helkaklade badrum, båda ombyggda och renoverade 2016, med sobra och påkostade materialval. Nytt ombyggt kök 2015 med köksö på hjul och stor matplats med plats för stora sällskap. 2015 totalrenoverades hela huset med nya innerdörrar, listverk, enstavigt ekparkettgolv och vitmålade väggar samt tak. Vardagsrum med utgång till stor nybyggd altan med västerläge. Bekvämt nära affärer, dagis skola, direktbuss och pendel till Stockholm. Bara att flytta in och trivas ! Välkommen på visning!

Interiörbeskrivning

Välkommen in via grinden och den nybyggda verandan som leder vidare till entré via den härliga amerikanska verandan med inbyggd belysning och sedan till den stora altanen på baksidan med kvällssol.
Entré/hall och inre hall med bra kapprum, dubbelgarderob med skjutdörrar, klinkergolv med golvvärme, vitmålad liggande träpanel på väggen. Här sitter luftvärmepumpen,
Enhetlig vacker enstavigt ekparkett i hela huset och ljusa sobra ytskikt, väggar, tak och snickerier ommålat, nya lister i alla rum samt nya innerdörrar inkl karm, dragit om all el med nya stickkontakter och strömbrytare, dimmer i alla rum utom tvättstuga och hallarna, installerat nya oljefyllda radiatorer från Lvi i hela huset, allt detta utfört 2015 av fackmän.
Kök med matplats för 6-8 personer, ombyggt och helrenoverat inkl ny maskinpark 2015. Vackert kakel ovanför arbetsytorna, öppna hyllor och i övrigt vit skåpinredning, fin och praktiskt flyttbar köksö på hjul, sänkt tak med spotlights.
Praktiskt innanför köket finns tvättstugan med varmvattenberedare, tvättpelare, tvättmaskin 2015 och torktumlare 2015, linneskåp och städskåp, tvättho och arbetsbänk.
Stort vardagsrum idag avdelat för att få ett sovrum till ( går att återställa ) med utgång till den härliga altanen med plats för stora sällskap och lek.
WC/dusch ombyggt och renoverat 2016 med påkostade och genomtänkta materialval, handfat i kommod, duschhörna, vägghängd wc, handdukstork, klinkergolv med golvvärme, helkaklade väggar, mosaik i duschen med platsbyggda hyllor. Kvalitetsdokument finns.
Övreplanet.
Vitmålad trappa, nya steg. Ljust trapphus, fönster i söder, liggande vitmålad träpanel på väggen.
Hall med ny lucka till vinden med inbyggd stege 2015, vinden har förvaringsmöjligheter och vissa i området har inrett detta till ett fjärde sovrum.
Master bedroom, grönmålade väggar 2021, garderober 2017.
Två sovrum med mysiga takkupor. Ena sovrummet som idag är inrett till pojkrum har vitmålade väggar och en fin fondvägg, det andra sovrummet är idag kontor och är beklätt med vitmålade väggar.
Goda förvaringsmöjligheter med en rymlig walk-in-closet med nytt golv, ommålat och inrett med hyllsystem 2015.
WC/badkar ombyggt och renoverat 2016 även här med hög standard, vägghängd wc, badrumsskåp med spotlights, handfat i kommod, handdukstork, stort takfönster, klinkergolv med golvvärme, kaklade väggar. Kvalitetsdokument finns.

Övrigt.
Söderfasaden inkl vindskivor bytt 2018
Nya 3-glas fönster, vita, alla är öppningsbara och har infällda fönsterbrädor 2015
Ny ytterdörr 2016 och nya altandörrar på fram och baksidan 2015.
Installerat fiber 2016.
Ny belysning på fram och baksidan 2019
Jordfelsbrytare installerad.
Ny grind och delvis nytt staket 2019
Thujahäck runt hela tomten på baksidan med bevattningssystem med timer. planterats 2017.

Genomgående välskött och smakfull ombyggt och renoverat av fackman under åren 2015-2019 med påkostade materialval, genomtänkta lösning

Allmänt om området

Gångavstånd till; Centrum med många fina butiker, systembolag, apotek, Puls och Träning, Folkets hus med bibliotek och biograf. Willis, Lidl, flera restauranger. Sjötelegrafen med bla Ica Maxi, Dollar Store, Elon, apotek, Friskis och Svettis. För barnen finns fina stadsparken bara några minuter bort. Nicksta badet, med badplats, hopptorn mm, fina strövområden längs med havet. Hamnen, rökeriet med fiskbutik, restauranger, lejonet och björnen glass, hamnbodar mm

Fakta

Fakta

  • Antal rum 5 rum varav sovrum 3 - 4
  • Hustyp Parhus
  • Boarea 117kvm
  • Tomtarea 341 kvm

Övrigt

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Nära Alhagens våtmarker som är ett fint naturområde med ett rikt fågelliv. Här finns fina promenad och joggingstråk. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Fakta om bostaden

Hustyp
Parhus
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Isolatorn 8
Adress
Brunnsgatan 14
Postnummer
14941
Ort
Nynäshamn

Byggnad

Byggnadsår
1981
Byggnadstyp
2-plans parhus
Boarea
117 kvm
Antal sovrum
3 - 4
Antal rum
5
Fasad
Trä
Fönster
3-glas
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Tak
Betongpannor
Grund
Betongplatta
Uppvärmning
Direkt El samt luftvärmepump
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Övrigt om byggnaden
Amerikansk veranda vid entrén byggd 2019, med plats för sittgrupp, perfekt plats för morgonkaffet
Stor altan om ca 55 kvm behandlad med SIOO:X byggd 2017 för sköna grillkvällar i härligt soligt västerläge
Altan på framsidan med morgonsol, byggd 2019 och även den behandlad med SIOO:X
Övriga byggnader
Förråd.
Garage i länga.
Areakälla
taxeringsinformation

Fastighet

Tomtarea
341 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Rättigheter
Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Isolatorn GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Övrigt

Taxering

Taxeringsår
2021
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
1 411 000 kr
Markvärde
1 093 000 kr
Värdeår
1981
Totalt
2 504 000 kr
Skatt/Avgift
9287

Driftkostnader

El
20 256 kr
Vatten och avlopp
10 300 kr
Väg/samfällighetsavgift
12 000 kr
Försäkring
5 135 kr
Total driftkostnad
ca 47 691 kr/år
Kommentar
Kostnad för sopor ingår i samfälligheten TV/bredband efter eget val, grundutbud från comhem ingår utan kostnad.

Inteckningar/pantbrev

Totalt
3 442 500 kr

Energideklaration

Energideklaration
Genomförd, 29 Mars 2019
Energiförbrukning
69 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
D
Energiprestanda Primärenergital
111 kwh/kvm och år

BILDER

Tip top. Smakfullt renoverat parhus, hörntomt som badar i sol.Tip top. Smakfullt renoverat parhus, hörntomt som badar i sol.Tip top. Smakfullt renoverat parhus, hörntomt som badar i sol.Tip top. Smakfullt renoverat parhus, hörntomt som badar i sol.Tip top. Smakfullt renoverat parhus, hörntomt som badar i sol.Tip top. Smakfullt renoverat parhus, hörntomt som badar i sol.Tip top. Smakfullt renoverat parhus, hörntomt som badar i sol.Tip top. Smakfullt renoverat parhus, hörntomt som badar i sol.Tip top. Smakfullt renoverat parhus, hörntomt som badar i sol.

VÄLKOMMEN HEM TILL OSS

    info@hushemsodertorn.se 08 520 271 50