Beskrivning

Stort radhus med gavelläge i eftertraktat område!

Missa inte chansen att förvärva något sällsynt och eftertraktat! Ett unikt tillfälle att sätta Er egen prägel på ett fantastiskt radhus med gavelläge i ett omtyckt och naturnära område. Avskild baksida på höjden i väster med skogsdungen inpå knuten och härliga soltimmar! Ett stort hus fördelat på tre plan med öppna och rymliga sälskapsytor, perfekt för den stora familjen. Utforska möjlighet till att öppna upp mellan kök och vardagsrum, och kika på möjligheten till att bygga en balkong på plan tre för att kunna njuta av en ljuvlig havsutsikt. WC på varje plan, badrum, tvättstuga/dusch och bastu, gillestuga och förråd/blivande klädkammare? Förråd i anslutning till huset. Uppvärmt garage med separat elmätare tillhör huset. Fiber installerat. Obs! Renoveringsbehov. Säljes med friskrivningsklausul.

Interiörbeskrivning

Med tre plan är möjligheterna stora för den större familjen eller för Er med behovet av härligt generösa ytor. Att kunna ge de äldre barnen sin egna våning med eget rum, badrum och sällskapsyta är något som tillhör det mer sällsynta. Eller varför inte kunna erbjuda släktningar och vänner som kommer på besök ett rejält utrymme att falla tillbaka till under kvällens sena timmar.

Entréplan.
Entréplan erbjuder en stor och luftig hall, ett stort master bedroom/tonårsrum, gillestuga/förråd, förråd, WC, bastu, tvättstuga/dusch. Master bedroom/tonårsrummet, ett väl tilltaget rum med lättmöblerad yta.
Gillestugan, ett perfekt utrymme att skapa ett aktivitetsrum/hobbyrum för både barn och vuxna. Biorum, biljard, pingis, loungerum eller ett eget vardagsrum för tonåringen, ja möjligheterna är många!

Förrådet, kanske en blivande walk-in-closet? WC, utrustat med toalett, handfat, väggfast badrumsskåp samt spegel med underliggande hylla. Bastu med plastmatta samt träpanel, bastuaggregat samt ett torkskåp. Tvättrum med duschhörna, tvättho, varmvattenberedare samt torkskåp.

Plan två.
Här finner Ni ett sovrum, ett kapprum följt av WC, kök samt vardagsrum och uteplats. Sovrummet gör sig väl som barnrum, gästrum, master bedroom eller som kontor. Här med en platsbyggd samt en fristående garderob.
Kapprummet med en platsbyggd garderob samt en gedigen yta för diverse förvaring för tankarna mot möjligheten att göra om ytan till ett större badrum? Genom kapprummet når Ni ännu ett WC med toalett, handfat, väggfast badrumsskåp samt vädringsfönster.

Köket, ett stort och välplanerat utrymme där möjligheten att öppna upp mot vardagsrummet är något att utforska. Här är alternativen många och kombinationerna kan bli helt fantastiska! Idag finner Ni över- och underskåp, bänkskivor i laminat, diskho/diskbänk i rostfritt stål, spis, köksfläkt, diskmaskin samt kyl och frys med ovanliggande skåp för god förvaring.
Vardagsrummet, ett fantastiskt utrymme med stort härligt ljusinsläpp och plats för både soffgrupp, mediacenter, matgrupp samt diverse möblemang. Här med en vacker utsikt från höjden och utgång till den avskilda uteplatsen i ett mysigt västerläge.

Plan tre.
Denna våning erbjuder tre sovrum samt ett badrum. Badrummet, här med plastmatta och våtrumstapet, kommod, väggfast badrumsskåp, toalett, bidé, badkar samt vädringsfönster.
Sovrummen, samtliga med platsbyggda garderober och lättmöblerade ytor. Mellersta rummet har även väggfasta hyllplan.

Detta välplanerade radhus måste bara upplevas på plats! Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

Kortfakta:
- Fiber installerat.
- Garage med egen elmätare finns tillhörande fastigheten.
- Förråd tillhörande fastigheten finns vid entrén.
- Nytt tak från 2019.
- Nära till havet, bad och vackra promenadstråk.
- Nära till buss/kommunala färdmedel.
- Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Fakta om bostaden

Hustyp
Radhus
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Oskarsberget 19
Adress
Klippgatan 22
Postnummer
14934
Ort
Nynäshamn

Byggnad

Byggnadsår
1977
Byggnadstyp
3-plansradhus i suterräng
Boarea
186 kvm
Biarea
24 kvm
Antal sovrum
5
Antal rum
7
Fasad
Trä, tegel och betong
Fönster
2-glas
Stomme
Betong och betonghålsten
Tak
Betongpannor
Grund
Platta på mark
Uppvärmning
Direktverkande El
Ventilation
Självdrag

Fastighet

Tomtarea
242 kvm
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Plan
Stadsplan
Rättigheter
Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Oskarsberget GA:1 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Oskarsberget GA:3 ändamål: Garage och/eller parkering, Samfällighet: Nynäshamn Oskarsberget S:3 Förmån: Officialservitut Gångväg, 01-NYS-140.1

Taxering

Taxeringsår
2018
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
1 608 000 kr
Markvärde
629 000 kr
Värdeår
1977
Totalt
2 237 000 kr
Skatt/Avgift
8524

Driftkostnader

El
17 917 kr
Vatten och avlopp
6 870 kr
Väg/samfällighetsavgift
6 000 kr
Renhållning
1 708 kr
Försäkring
7 130 kr
Övriga kostnader
400 kr
Total driftkostnad
ca 40 025 kr/år
Antal i hushållet
1
Årlig elförbrukning
14 000 kwh
Kommentar
El: uppvärmning medräknat. Övrigt: Separat elmätare i garage (värmegarage) faktureras via samfälligheten. Väg/snöröjning ingår i samfällighetsavgiften.

Pantbrev

Totalt
550 000 kr

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
15 April 2021
Energiklass
E
Energiprestanda Primärenergital
157 kwh/kvm och år
Fakta
  • Antal rum 7 rum varav sovrum 5
  • Hustyp Radhus
  • Boarea/Biarea 186kvm / 24kvm
  • Tomtarea 242 kvm
ALLA BILDER
Stort radhus med gavelläge i eftertraktat område!Stort radhus med gavelläge i eftertraktat område!Stort radhus med gavelläge i eftertraktat område!Stort radhus med gavelläge i eftertraktat område!Stort radhus med gavelläge i eftertraktat område!Stort radhus med gavelläge i eftertraktat område!Stort radhus med gavelläge i eftertraktat område!Stort radhus med gavelläge i eftertraktat område!Stort radhus med gavelläge i eftertraktat område!Stort radhus med gavelläge i eftertraktat område!Stort radhus med gavelläge i eftertraktat område!Stort radhus med gavelläge i eftertraktat område!Stort radhus med gavelläge i eftertraktat område!Stort radhus med gavelläge i eftertraktat område!Stort radhus med gavelläge i eftertraktat område!Stort radhus med gavelläge i eftertraktat område!Stort radhus med gavelläge i eftertraktat område!Stort radhus med gavelläge i eftertraktat område!Stort radhus med gavelläge i eftertraktat område!Stort radhus med gavelläge i eftertraktat område!Stort radhus med gavelläge i eftertraktat område!Stort radhus med gavelläge i eftertraktat område!Stort radhus med gavelläge i eftertraktat område!Stort radhus med gavelläge i eftertraktat område!Stort radhus med gavelläge i eftertraktat område!Stort radhus med gavelläge i eftertraktat område!Stort radhus med gavelläge i eftertraktat område!Stort radhus med gavelläge i eftertraktat område!Stort radhus med gavelläge i eftertraktat område!Stort radhus med gavelläge i eftertraktat område!Stort radhus med gavelläge i eftertraktat område!Stort radhus med gavelläge i eftertraktat område!Stort radhus med gavelläge i eftertraktat område!Stort radhus med gavelläge i eftertraktat område!Stort radhus med gavelläge i eftertraktat område!Stort radhus med gavelläge i eftertraktat område!Stort radhus med gavelläge i eftertraktat område!Stort radhus med gavelläge i eftertraktat område!Stort radhus med gavelläge i eftertraktat område!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Robin Agerstig

Robin Agerstig

Fastighetsmäklare

072-253 72 32

robin@hushemsodertorn.se

Extra kontakt