Beskrivning

Kanske en av områdets finaste? Välkommen till denna trivsamma gavel 4:a i söder.

Kanske en av områdets finaste? Välkommen till denna trivsamma gavel 4:a i söderläge. Renoverad och ombyggd med påkostade materialval och många fina detaljer. Golvvärme i båda planen. Genomgående ljusa fina ytskikt. Praktiskt kök med köksö, öppet mot stort matrum/vardagsrum med utgång till altan i härligt söder/västerläge. Tre sovrum. Badrum på entréplan med hög standard, kaklade väggar, klinkergolv, badkar, tvättmaskin och torktumlare. Separat toalett på övreplan med klinkergolv. Plats för studsmatta och flera uteplatser. Garage i länga ingår i avgiften. Populärt område, nära busshållplats, dagis, naturen, badstrand, båtklubb. Perfekt boende för barnfamiljen, naturälskaren och alla som njuter av att bo nära havet.

Allmänt om området

St Vika är en tätort i Nynäshamns kommun bestående av villor, radhus och flerfamiljshus, ca 10 km nordväst om Nynäshamn Vackert läge med närhet till havet, längst in i Fållnäsvilken. Den vackra Fjärilsstigen är en ca 3 km lång stig som går runt kalkbrottet och är försedd med ett antal informationstavlor för såväl vuxna som barn. Stora Vika båtklubb har en hemsida för mer info. Vika förskola - Täppvägen 25 08-520 736 85

Kommunikation

ca 45 min med bil från Stockholm Buss mot Nynäshamn eller mot Sorunda

Interiörbeskrivning

Välkommen in via den fina grinden. Uteplats med morgonsol.
Modernt renoverad, genomgående fina ytskikt, golvvärme i båda planen.
Entré/hall med svart blankt klinkergolv, vitmålade väggar, plats för ytterplagg och skor. Inre hall delvis möblerbar, idag liten kontorsplats, parkettgolv, vitmålade väggar.
Sovrum 1, vitmålade väggar , mönstrad fondtapet, laminatgolv
Sovrum 2 vitmålade väggar, mönstrad fondtapet, laminatgolv
Stort badrum med kaklade väggar i vitt, svart klinkergolv, tvättställ i kommod, tjusigt badkar, tvättmaskin och tumlare bredvid varandra med bänk för klädvård.
Rymlig klädkammare, här står även pannan.
Ljust trapphus.
Välkommen upp.
Kök, matplats och vardagsrum med öppenplanlösning. Vitmålade väggar, en mönstrad fondvägg, parkettgolv. Utgång till altan i soligt västerläge, stor markis, plats för flera sittgrupper och grillen.
Köksdelen har svart klinkergolv. Köksö med induktionshäll, ugn och takhängd kolfilterfläkt, vita blanka skåpluckor, köksbänkar i svart laminat, vitt kakel ovanför arbetsytorna, svart kyl/frys och ismaskin side-by -side, inbyggd micro. integrerad diskmaskin.
Sovrum, vitmålade väggar, fondtapet.
WC/handfat, svart klinkergolv.

Lägenheten är hos HSB registrerad som 3 rok men den är ombyggd till 4 rok.

Fakta om bostaden

Hustyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Mariebergsvägen 33
Förening
Hsb Brf Vitsippan i Nynäshamn
Lägenhetsnummer
45-2228-1-17-7
Postnummer
14860
Ort
STORA VIKA
Månadsavgift
7 198 kr exkl.värme och vatten.

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Hsb Brf Vitsippan i Nynäshamn
Antal lägenheter
36
Varav hyresrätter
0
Renoveringar utförda och planerade
Takrenoveringar är planerat.
Parkering
Det finns 36 garageplatser och 24 parkeringsplatser.

Byggnad

Byggnadsår
1989
Byggnadstyp
2-plans radhus i sutteräng
Boarea
97 kvm
Antal rum
4
Uppvärmning
Vattenburen el
Ventilation
Mekanisk ( displayen sitter på väggen)

Våning/Hiss

Hiss
Nej
Totalt antal våningar
2
Våning
1

Driftkostnader

El
19 092 kr
Vatten och avlopp
8 796 kr
Försäkring
2 796 kr
Övriga kostnader
3 000 kr
Total driftkostnad
ca 33 684 kr/år
Antal i hushållet
4
Kommentar
Övrigt är bredband

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
21 November 2008
Energiklass
None
Energiprestanda Primärenergital
85 kwh/kvm och år
Fakta
  • Antal rum 4 rum
  • Hustyp Radhus
  • Boarea 97kvm
  • Hiss Nej
  • Våning 1 av 2
  • Månadsavgift 7 198 kr exkl.värme och vatten.
ALLA BILDER
Kanske en av områdets finaste? Välkommen till denna trivsamma gavel 4:a i söder.Kanske en av områdets finaste? Välkommen till denna trivsamma gavel 4:a i söder.Kanske en av områdets finaste? Välkommen till denna trivsamma gavel 4:a i söder.Kanske en av områdets finaste? Välkommen till denna trivsamma gavel 4:a i söder.Kanske en av områdets finaste? Välkommen till denna trivsamma gavel 4:a i söder.Kanske en av områdets finaste? Välkommen till denna trivsamma gavel 4:a i söder.Kanske en av områdets finaste? Välkommen till denna trivsamma gavel 4:a i söder.Kanske en av områdets finaste? Välkommen till denna trivsamma gavel 4:a i söder.Kanske en av områdets finaste? Välkommen till denna trivsamma gavel 4:a i söder.Kanske en av områdets finaste? Välkommen till denna trivsamma gavel 4:a i söder.Kanske en av områdets finaste? Välkommen till denna trivsamma gavel 4:a i söder.Kanske en av områdets finaste? Välkommen till denna trivsamma gavel 4:a i söder.Kanske en av områdets finaste? Välkommen till denna trivsamma gavel 4:a i söder.Kanske en av områdets finaste? Välkommen till denna trivsamma gavel 4:a i söder.Kanske en av områdets finaste? Välkommen till denna trivsamma gavel 4:a i söder.Kanske en av områdets finaste? Välkommen till denna trivsamma gavel 4:a i söder.Kanske en av områdets finaste? Välkommen till denna trivsamma gavel 4:a i söder.Kanske en av områdets finaste? Välkommen till denna trivsamma gavel 4:a i söder.Kanske en av områdets finaste? Välkommen till denna trivsamma gavel 4:a i söder.Kanske en av områdets finaste? Välkommen till denna trivsamma gavel 4:a i söder.Kanske en av områdets finaste? Välkommen till denna trivsamma gavel 4:a i söder.Kanske en av områdets finaste? Välkommen till denna trivsamma gavel 4:a i söder.Kanske en av områdets finaste? Välkommen till denna trivsamma gavel 4:a i söder.Kanske en av områdets finaste? Välkommen till denna trivsamma gavel 4:a i söder.Kanske en av områdets finaste? Välkommen till denna trivsamma gavel 4:a i söder.Kanske en av områdets finaste? Välkommen till denna trivsamma gavel 4:a i söder.Kanske en av områdets finaste? Välkommen till denna trivsamma gavel 4:a i söder.Kanske en av områdets finaste? Välkommen till denna trivsamma gavel 4:a i söder.Kanske en av områdets finaste? Välkommen till denna trivsamma gavel 4:a i söder.Kanske en av områdets finaste? Välkommen till denna trivsamma gavel 4:a i söder.Kanske en av områdets finaste? Välkommen till denna trivsamma gavel 4:a i söder.Kanske en av områdets finaste? Välkommen till denna trivsamma gavel 4:a i söder.Kanske en av områdets finaste? Välkommen till denna trivsamma gavel 4:a i söder.Kanske en av områdets finaste? Välkommen till denna trivsamma gavel 4:a i söder.
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Anna Ohrgren Åstrand

Anna Ohrgren Åstrand

Fastighetsmäklare

0708-551948

anna@hushemsodertorn.se

Extra kontakt