Sara Oxelmark
Ansvarig Fastighetsmäklare

Sara Oxelmark

Mobil 0704-562516

E-post sara@hushemsodertorn.se

Robin Oxelmark
Fastighetsmäklare

Robin Oxelmark

Mobil 072-253 72 32

E-post robin@hushemsodertorn.se

Visningar

Bostadsbeskrivning

Beskrivning

Spantvägen 5, Nynäshamn

Varmt välkomna till detta familjära bostadsrättsradhus i två plan med ett unikt läge på en av Sandhamns högst punkter. Smakfullt renoverat med sobra materialval – bara att flytta in direkt! Två fina uteplatser på fram- och baksida, samt ett mysigt uterum. Njut av den natursköna tomten och ett otroligt insynsskyddat läge på återvändsgata. Två stora förråd på framsidan. Egen garageplats i länga som ingår i avgiften. Mycket barnvänligt och trevligt område med fina renoverade lekplatser, närhet till buss och endast ett par minuter via en stig ner till salta hav och bad vid Strandvägen! Observera att föreningen i nuläget byter tak på hela längan, och uterummet saknar plasttak.

Interiörbeskrivning


Entréplan.

Framsidan med nybyggd altan, en given plats för cyklarna på en altandel samt en större trädäckad altan med ett optimalt insynsskyddat solläge. Två stora förråd med gott om plats för förvaring. Alla hyllor och en stor frys ingår i köpet.
Välkommen in och känn Er som hemma. Slående ”tavla” rakt fram från hallen, där det enda man ser genom hallen och vardagsrummet och ut genom det stora fönsterpartiet är den natursköna baksidan med berghällar och trädäckad uteplats.

Hela bostadens innerväggar är tidigare ombyggda med gipsskivor, spacklade och målade i material av högsta kvalité. Sobra materialval och ljusa ytskikt.
Platsbyggd förvaring i hallen med två garderober och hyllplan. Tvättstuga direkt till höger renoverat med ny arbetsbänkbänk, tvättho, städskåp samt tvättmaskin (2022) och torktumlare.
Totalrenoverat badrum med vita kaklad väggar och ett grått klinkergolv med golvvärme. Regndusch med vikdörrar, WC, kommod och spegelskåp.

Snyggt och välplanerat kök med fönster mot entrésidan och matplats. Stommen är ”Faktum från IKEA”, tidigare ägare har satt in lådor och bytt fronterna 2020. Diskmaskin, diskho och spotlights är också 2020. Vacker mosaik som matchar den svartmålade bänkskivan och de stora rostfärgade klinkerplattorna med golvvärme. Nedsänkt spishäll och diskho, integrerad stor kyl (2022) samt inbyggd ugn (2021) och mikro i bekväm arbetshöjd. Det finns även ett ventilationssystem som går att ställa in vilken temperatur man vill ha i huset.

Stort vardagsrum med gott om plats för stor soffa och mediacenter. Här finns ett litet rum utan fönster som kan nyttjas till hemmakontor, barnkammare eller inreda till klädkammare.
Utgång till uterum med skjutdörrar, här saknas det plasttak pga ställningar utanför och föreningens pågående takbyte på huset. Trädäckad uteplats med minimalt med insyns tack vare dess höga läge mot berget. Odlingslådor och trapp upp på berget.

Sovrum 1 med ingång från vardagsrummet har fönster mot uterummet och vitmålade väggar. Stor garderob som är måttbeställd samt gott om plats för ytterligare förvaring.
Målade trapp med underliggande förråd leder Er upp till nästa våning.

Övre plan.

En övre hall med fönster, perfekt som liten kontorsdel, läshörna eller att nyttja till förvaring.
Badrum med uppfräschat med målad plastmatta och väggar samt badkarshörna med kakelliknande skivor, s.k. våtrumsplattor. Stort vädringsfönster, WC, kommod och spegelskåp.

Sovrum 2 & 3 har båda fönster mot husets baksida, vitmålade väggar och trestavigt ekparkettgolv. Plats för stor säng, förvaring och övrigt möblemang såsom skrivbord etc.

Observera att några bilder i annonsen är från när säljaren köpte bostaden 2021.

Fakta

Fakta

  • Antal rum 4 rum
  • Hustyp Radhus
  • Boarea 103kvm
  • Hiss Nej
  • Våning 2
  • Månadsavgift 8 446 kr Inkl. värme, VA, bredband, garage, renhållning/sopor, bostadsrättstillägg på försäkringen samt obligatoriskt tillägg för ComHem. Exkl. kallvatten.

Fakta om bostaden

Hustyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Spantvägen 5
Förening
Hsb Brf Sandskogen I Nynäshamn
Lägenhetsnummer
19
Postnummer
14935
Ort
NYNÄSHAMN
Månadsavgift
8 446 kr Inkl. värme, VA, bredband, garage, renhållning/sopor, bostadsrättstillägg på försäkringen samt obligatoriskt tillägg för ComHem. Exkl. kallvatten.
Reparationsfond
100
Andel av årsavgiften
1.0869
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
486 271 kr
Kommentar till nettoskuldsättningen
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är 486 271 kr enligt bostadsrättsföreningens senaste årsredovisning för räkenskapsåret 2021.

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Hsb Brf Sandskogen I Nynäshamn
Organisationsform
Bostadsratt
Organisationsnummer
716417-9934
Gatuadress
Box 43/hsb Nynäshamn Ek För
Postnummer
14921
Ort
Nynäshamn
Hemsida
https://www.hsb.se/sodertorn/brf/sandskogen/
Telefon Kontaktperson
0703696411
Allmänt om föreningen
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Folksam. I föreningens fastighetsförsäkring ingår bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter. Föreningen äger fastigheten Barken 3 i Nynäshamns kommun. Byggnaderna uppfördes 1984-1985 Kvarterslokal som kan hyras för olika sammankomster. Bastu. Pingisrum. Gemensamma grönytor, lekplatser och samtliga bostadsrätter har en garageplats. De 28 p-platserna hyrs ut separat till medlemmar. Elavtal med LOS Energy och Ellevio
Antal lägenheter
97
Renoveringar, utförda och planerade
Genomförda: Samtliga utomhusarmaturer bytta. OVK har genomförts. Sanden i sandlådorna bytts ut, en sandlåda har tagits bort. Målning av Spantvägen. Nya lekplatser. Planerade: Renovering av våtutrymmen i föreningslokalen
Tv och bredband
Kabel-TV och bredband avtal med Com Hem
Överlåtelseavgift
1433
Pantsättningsavgift
573
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Ej angiven
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Övrigt
Läs gärna mer om föreningen på deras hemsida: https://www.hsb.se/sodertorn/brf/sandskogen/
Kommentar till andelstal
Uppgift om andel i förening saknas i bostadsrättsinformationen från HSB.

Byggnad

Byggnadsår
1984-1985
Byggnadstyp
Bostadsrättsradhus
Boarea
103 kvm
Antal rum
4
Fönster
2+1-glas, fönster med isolerglaskassetter
Uppvärmning
Bergvärme
Areakälla
föreningens information
Kommentar för areakälla
Den köpare som anser att den exakta arean är av betydelse bör låta mäta upp bostaden före köpet.

Våning/Hiss

Hiss
Nej
Totalt antal våningar
2
Kommentar Våningsplan
Bostadsrättsradhus i två plan med ingång på plan 1 (markplan).

Driftkostnader

El
14 160 kr
Vatten och avlopp
9 960 kr
Försäkring
2 435 kr
Total driftkostnad
ca 26 555 kr/år
Antal i hushållet
4
Årlig elförbrukning
5 400 kwh
Kommentar
VA: avser kallvatten som ej ingår i avgiften. Obs. att angiven avgift inkluderar ett obligatoriskt tillägg på 155kr/mån för ComHem. Föreningen har enhetsmätning av elen, vilket innebär att den fasta kostnaden för el ingår i avgiften.

Energideklaration

Energideklaration
Genomförd, 13 Februari 2019
Energiklass
F

BILDER

Spantvägen 5, NynäshamnSpantvägen 5, NynäshamnSpantvägen 5, NynäshamnSpantvägen 5, NynäshamnSpantvägen 5, NynäshamnSpantvägen 5, NynäshamnSpantvägen 5, NynäshamnSpantvägen 5, NynäshamnSpantvägen 5, Nynäshamn

VÄLKOMMEN HEM TILL OSS

    info@hushemsodertorn.se 08 520 271 50