Sara Oxelmark
Ansvarig Fastighetsmäklare

Sara Oxelmark

Mobil 0704-562516

E-post sara@hushemsodertorn.se

Robin Oxelmark
Fastighetsmäklare

Robin Oxelmark

Mobil 072-253 72 32

E-post robin@hushemsodertorn.se

Visningar

Bostadsbeskrivning

Beskrivning

Utbyggt radhus m. inglasad balkong i sydväst & havsglimt. Uppvuxen trädgård med altan, ogenerat läge

Varmt välkommen till ett mycket fint och välskött radhus med bra läge på eftertraktade Strömstigen. Ett lugnt och trivsamt område för barnfamiljen med närhet till busshållplats, lekplats, vackra Lövhagen och badplatser vid Hamnvik precis nedanför. Ta på Er badrocken och gå ner till den fina badplatsen med sandstrand och brygga, eller välj ett ogenerat klippbad när ni ska njuta av dopp i det salta havet.

Fint kök med matplats och utbyggt burspråk. Tvättstuga, badrum och sovrum/allrum med förråd på entréplan. Övre plan rymmer ett helkaklat badrum med takfönster och två fina sovrum, varav det ena sovrummet har utgång till en stor inglasad balkong i ett härligt sydvästläge och utsikt ut över trädkronorna och havsviken nedanför. Stort vardagsrum med utgång till trädäckad altan och en uppvuxen trädgård i två etage. P-plats ingår via samfälligheten.

Interiörbeskrivning

Välkomnande entré med en generöst tilltagen trädäckad altan, delvis under tak, samt stort förråd. Hall med vacker ytterdörr med fönster och sidoljus, stor garderob med skjutdörrar. Ljust klinkergolv med golvvärme som är genomgående även med den inre hallen och kök direkt till höger. Stort kök med härligt ljusinsläpp och gott om plats för den stora familjen tack vare det utbyggda burspråket som vetter mot framsidan. Spis med häll, fläkt, diskmaskin, stor kyl och frys samt plats för mikro. Parkettgolv, ljust kakel och köksluckor, skafferi och plats för övrigt möblemang/vitrinskåp.

En inre hall med plats för möblemang, ingång till badrum och tvättstuga som ligger vägg i vägg. Våtrumstapet och plastmatta, dusch, WC, kommod och badrumsskåp med spegel och belysning. Tvättstugan är beklädd med plastmatta och kaklade väggar, här med tvättmaskin, torktumlare, tvättho, förvaringsmöjlighet och varmvattenberedare.

Allrum med litet fönster och genomgång till förråd/verkstad, ett svalt och härligt rum att nyttja som sovrum eller TV-rum. En trappa upp möts Ni av ett fantastiskt öppet och trivsamt sällskapsutrymme med stora öppna ytor, fönsterpartier oh altandörr ut mot den grönskande baksidan. Fint stavparkettgolv, innertak i vitlaserat trä och plats får både soffgrupp, matsalsmöbel och mer därtill. Detta rum har tidigare varit avdelat med ett fjärde sovrum, vilket kanske kan vara aktuellt för den större familjen att återställa.
Stor trädäckad altan och en trapp leder Er upp till den övre delen av denna grönskande baksida och björnbärsbuskar, här med plats för ytterligare matgrupp, viss havsglimt och sol hela dagen.

På övervåningen finner Ni även en tillbyggd balkong, inglasad med skjutbara glaspartier och vacker havsutsikt i sydväst. Utgång via master bedroom som har flertalet garderober och erbjuder gott om plats för en dubbelsäng m.m. Det tredje sovrummet huserar idag ett dubbelt kontor med stort fönster mot trapphuset för extra ljusinsläpp.
Helkaklat badrum med takfönster, dusch med vikdörrar, WC, kommod, integrerad spegel och väggfast skåp.

Fakta

Fakta

  • Antal rum 4 rum varav sovrum 3 - 4
  • Hustyp Radhus
  • Boarea/Biarea 98kvm / 24kvm
  • Tomtarea 265 kvm

Fakta om bostaden

Hustyp
Radhus
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Näcken 32
Adress
Strömstigen 63
Postnummer
14951
Ort
Nynäshamn

Byggnad

Byggnadsår
1971
Byggnadstyp
2-plans radhus i suterräng
Boarea
98 kvm
Biarea
24 kvm
Antal sovrum
3 - 4
Antal rum
4
Fasad
Puts/fasadskivor och träpanel
Fönster
2-glas
Stomme
Lättbetong
Bjälklag
Lättbetong
Utv. plåtarbete
Plåt
Tak
Plåt
Grund
Krypgrund
Uppvärmning
Direkt El
Areakälla
taxeringsinformation

Fastighet

Tomtarea
265 kvm
Beskrivning bilplats
P-plats ingår via samfälligheten.
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Plan
Tomtindelning (1970-11-10) Stadsplan (1970-10-16)
Rättigheter
Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Näcken GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Näcken GA:2 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering

Taxering

Taxeringsår
2021
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
1 016 000 kr
Markvärde
959 000 kr
Värdeår
1971
Totalt
1 975 000 kr
Skatt/Avgift
9287

Driftkostnader

El
23 151 kr
Vatten och avlopp
8 995 kr
Sotning
500 kr
Väg/samfällighetsavgift
5 350 kr
Renhållning
1 960 kr
Försäkring
4 321 kr
Total driftkostnad
ca 44 277 kr/år
Årlig elförbrukning
12 155 kwh

Inteckningar/pantbrev

Totalt
2 054 000 kr

Energideklaration

Energideklaration
Genomförd, 16 Augusti 2022
Energiförbrukning
74 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
E
Energiprestanda Primärenergital
133 kwh/kvm och år

BILDER

Utbyggt radhus m. inglasad balkong i sydväst & havsglimt. Uppvuxen trädgård med altan, ogenerat lägeUtbyggt radhus m. inglasad balkong i sydväst & havsglimt. Uppvuxen trädgård med altan, ogenerat lägeUtbyggt radhus m. inglasad balkong i sydväst & havsglimt. Uppvuxen trädgård med altan, ogenerat lägeUtbyggt radhus m. inglasad balkong i sydväst & havsglimt. Uppvuxen trädgård med altan, ogenerat lägeUtbyggt radhus m. inglasad balkong i sydväst & havsglimt. Uppvuxen trädgård med altan, ogenerat lägeUtbyggt radhus m. inglasad balkong i sydväst & havsglimt. Uppvuxen trädgård med altan, ogenerat lägeUtbyggt radhus m. inglasad balkong i sydväst & havsglimt. Uppvuxen trädgård med altan, ogenerat lägeUtbyggt radhus m. inglasad balkong i sydväst & havsglimt. Uppvuxen trädgård med altan, ogenerat lägeUtbyggt radhus m. inglasad balkong i sydväst & havsglimt. Uppvuxen trädgård med altan, ogenerat läge

VÄLKOMMEN HEM TILL OSS

    info@hushemsodertorn.se 08 520 271 50