Beskrivning

Välplanerat radhus med eldstad och havsglimt. Balkong och uterum i sydost.

I ett mycket barnvänligt och naturnära område med direkt access till vackra promenadstråk, lekplatser och förskolor finner Ni härliga Trossvägen 42. Med noga utvalda materialval i harmonisk ton har Ni här ett ytterst charmigt boende att trivas i. Stort vardagsrum med en vacker eldstad, tre sovrum samt goda möjligheter till att skapa ytterligare ett stort sovrum.
Ett rymligt och välplanerat kök samt tvättstuga. Stor walk-in-closet med känsla av lyx med spotlights och dörrar delvis med glas. Ytterligare förvaringsmöjlighet med en klädkammare, samt en hel garderobsvägg i master bedroom. Två fina badrum, ena med dusch och andra med fristående badkar. Inglasat uterum och gräsyta på baksidan, samt balkong med havsglimt. Stenlagd uteplats på framsidan samt ett väl tilltaget förråd. Fiber finns installerat, garageplats ingår i samfällighetsavgiften. Gångavstånd till Hamnviks badplats, restauranger, skateboardpark och livsmedelsbutik. Mer info kommer inom kort, men tveka inte att anmäla Ert intresse via hemsidan redan idag för löpapande info.

Interiörbeskrivning

Välkomnande entré med stenlagd uteplats med fina rabatter och ett ogenerat läge. Hall med tapetserade väggar, laminatgolv och ett fint träpaneltak som ni även finner i två av sovrummen. Väggfast hatthylla samt två platsbyggda garderober med spegeldörrar för god förvaring.

På entréplan finner Ni köket, tvättstugan, ett av badrummen samt tre sovrum, varav ena idag nyttjas som matsal.

Köket från 2010 i härligt varma färger bjuder på goda arbetsytor för matlagning, bra förvaring och plats för matbord för ca 4-6 personer. Inrett med ljusa över- och underskåp, vackert italienkst kakel ovanliggande en bänkskiva i kompositsten. Nedfälld disko och spishäll, spisfläkt i rostfritt stål, integrerad kombinerad kyl och frys samt inbyggd mikro och ugn i bekväm arbetshöjd. Laminatgolv och målad pärlspont. Fönster i två väderstreck mot entrén och ingång till tvättstugan.

Tvättstuga med plastmatta på golv och väggar i ljus kulör. Tvättho i rostfritt stål med underliggande trådbackar och skåp. Ovan tvättho finner Ni väggfasta skåp för god förvaring. Tvättpelare med torktumlare samt tvättmaskin med intilliggande skåp med lådsystem. Varmvattenberedare. Altandörr med fönster mot den stenlagda uteplatsen på framsidan.

Badrum i kakel och klinker, här med golvvärme, duschhörna med skjutdörrar, väggfast badrumsspegel med belysning, två eluttag samt hylla i glas. Tvål- och glashållare ovan handfat. Väggfasta hyllplan i glas, handdukstork, WC samt två badrumsskåp.

Sovrum ett av tre används idag som kontor/gästrum gör sig även väl som tonårs-/barnrum. Fönster mot entrén och uteplatsen. Laminatgolv och väggar i ljus kulör.

Sovrum två av tre, master bedroom, är beklätt med ett massivt trägolv och tapetserade väggar. Goda förvaringsmöjligheter med sex garderober och ett fint ljusinsläpp från fönster mot balkongen och baksidan.

Sovrum tre av tre på entréplan används idag som matsal och bjuder in till en lantlig och harmonisk känsla med ett ljust robust trägolv, ett laserat träpanelstak och tapetserade väggar i ett fint mönster. Putsad murstock från vardagsrummet under, kanske se över möjlighet att ansluta en braskamin? Utgång till balkongen i ett härligt sydostläge med havsglimt.

En trappa ner har Ni ett stort vardagsrum, uterum, en walk-in-closet, klädkammare och badrum. Det generöst tilltagna vardagsrummet med enstavigt ekparkettgolv, tapetserade väggar och träpanelstak ger den goda möjligheten till att skapa ett extra sovrum. En given plats att umgås med nära och kära framför en sprakande eld i den praktfulla eldstaden på kyliga höst- och vinterkvällar. Som komplement tar ni klivet ut i det ljusa uterummet som glatt förlänger vår- och sommarhalvåret. Utgång till en grönskande trädgård med lagom yta att sköta om med gräsmatta och rabatter.

Stor och lyxig walk-in-closet med flera garderober med utanpåliggande belysning samt olika lösningar till klädförvaring. Bokhyllor till vänster med glasdörrar. Laminatgolv och tapetserade väggar.

Ytterligare klädkammare med god plats till att stuva undan diverse förvaring.

Badrum med målade golv och väggar i ljus kulör, luftigt och elegant. Inrett med badkar, infällda spotlights med dimmer ovan stor badrumsspegel, handfat, WC samt handdukstork.

Kortfakta:
- Fiber installerat
- Garageplats i p-hus finns tillhörande fastigheten.
- Gästparkeringar finns ovan p-hus.
- Kök, inkl kyl/frys, ugn, mikro samt spishäll år 2010.
- Diskmaskin år 2013.
- Torktumlare år 2011.
- Tvättmaskin år 2011.
- Luft/luftvärmepump år 2009. Servad år 2020.
- Fasad målad år 2017.
- Inglasning av altan år 2013.
- Balkong renoverad år 2012.
- Badrum nedre plan år 2008.
- Badrum övre plan från tidigare ägare.
- Ny elcentral år 2012.
- Ny ytterdörr och förrådsdörr år 2017.
- Mekanisk frånluft och kanaler rengjorda och genomgången 2020.
- Säljaren förvärvade fastigheten 2008.
- Eldstad med insats.

Fakta om bostaden

Hustyp
Radhus
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Briggen 71
Adress
Trossvägen 42
Postnummer
14935
Ort
Nynäshamn

Byggnad

Byggnadsår
1980
Byggnadstyp
2-plansradhus i suterräng
Boarea
97 kvm
Biarea
14 kvm
Antal sovrum
3 - 4
Antal rum
4
Fasad
Trä
Fönster
2-glas
Stomme
Trä
Tak
Betongpannor
Grund
Betongplatta på mark
Uppvärmning
Direkt El, luftvärmepump och eldstad
Ventilation
Självdrag + mekanisk frånluft köksfläkt

Fastighet

Tomtarea
170 kvm
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Plan
Stadsplan
Rättigheter
Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Briggen GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning

Taxering

Taxeringsår
2018
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
1 362 000 kr
Markvärde
576 000 kr
Värdeår
1980
Totalt
1 938 000 kr
Skatt/Avgift
8524

Driftkostnader

El
7 737 kr
Vatten och avlopp
6 632 kr
Sotning
1 000 kr
Väg/samfällighetsavgift
7 000 kr
Renhållning
1 852 kr
Försäkring
8 000 kr
Total driftkostnad
ca 32 221 kr/år
Antal i hushållet
1
Årlig elförbrukning
13 874 kwh
Kommentar
EL: avser uppvärmning samt hushållsel.

Pantbrev

Totalt
1 500 000 kr

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
01 April 2021
Energiklass
D
Energiprestanda Primärenergital
124 kwh/kvm och år
Fakta
  • Antal rum 4 rum varav sovrum 3 - 4
  • Hustyp Radhus
  • Boarea/Biarea 97kvm / 14kvm
  • Tomtarea 170 kvm
ALLA BILDER
Välplanerat radhus med eldstad och havsglimt. Balkong och uterum i sydost.Välplanerat radhus med eldstad och havsglimt. Balkong och uterum i sydost.Välplanerat radhus med eldstad och havsglimt. Balkong och uterum i sydost.Välplanerat radhus med eldstad och havsglimt. Balkong och uterum i sydost.Välplanerat radhus med eldstad och havsglimt. Balkong och uterum i sydost.Välplanerat radhus med eldstad och havsglimt. Balkong och uterum i sydost.Välplanerat radhus med eldstad och havsglimt. Balkong och uterum i sydost.Välplanerat radhus med eldstad och havsglimt. Balkong och uterum i sydost.Välplanerat radhus med eldstad och havsglimt. Balkong och uterum i sydost.Välplanerat radhus med eldstad och havsglimt. Balkong och uterum i sydost.Välplanerat radhus med eldstad och havsglimt. Balkong och uterum i sydost.Välplanerat radhus med eldstad och havsglimt. Balkong och uterum i sydost.Välplanerat radhus med eldstad och havsglimt. Balkong och uterum i sydost.Välplanerat radhus med eldstad och havsglimt. Balkong och uterum i sydost.Välplanerat radhus med eldstad och havsglimt. Balkong och uterum i sydost.Välplanerat radhus med eldstad och havsglimt. Balkong och uterum i sydost.Välplanerat radhus med eldstad och havsglimt. Balkong och uterum i sydost.Välplanerat radhus med eldstad och havsglimt. Balkong och uterum i sydost.Välplanerat radhus med eldstad och havsglimt. Balkong och uterum i sydost.Välplanerat radhus med eldstad och havsglimt. Balkong och uterum i sydost.Välplanerat radhus med eldstad och havsglimt. Balkong och uterum i sydost.Välplanerat radhus med eldstad och havsglimt. Balkong och uterum i sydost.Välplanerat radhus med eldstad och havsglimt. Balkong och uterum i sydost.Välplanerat radhus med eldstad och havsglimt. Balkong och uterum i sydost.Välplanerat radhus med eldstad och havsglimt. Balkong och uterum i sydost.Välplanerat radhus med eldstad och havsglimt. Balkong och uterum i sydost.Välplanerat radhus med eldstad och havsglimt. Balkong och uterum i sydost.Välplanerat radhus med eldstad och havsglimt. Balkong och uterum i sydost.Välplanerat radhus med eldstad och havsglimt. Balkong och uterum i sydost.Välplanerat radhus med eldstad och havsglimt. Balkong och uterum i sydost.Välplanerat radhus med eldstad och havsglimt. Balkong och uterum i sydost.Välplanerat radhus med eldstad och havsglimt. Balkong och uterum i sydost.Välplanerat radhus med eldstad och havsglimt. Balkong och uterum i sydost.
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Robin Agerstig

Robin Agerstig

Fastighetsmäklare

072-253 72 32

robin@hushemsodertorn.se

Extra kontakt