Om Hus & Hem på Södertörn

Hus & Hem på Södertörn drivs av två välrenommerade mäklarpar som alla fyra bor i och verkar främst i Nynäshamns Kommun.

Vi på Hus & Hem är inte bundna via tvingande avtal till någon kedja, bank eller annan part, utan erbjuder personlig kontakt och hjälp efter kundens behov, vilket har lett till stor framgång.

Vi tror på att bygga långsiktiga relationer med trygghet och familjär känsla i grunden.

Anna och Peter har båda jobbat på bank med lån och sparande, är sedan mer än 23 år tillbaka fastighetsmäklare och varit verksamma söder om söder. De har tidigare drivit franschisekontor för annan mäklarbyrå i Tyresö, Haninge, Västerhaninge och Nynäshamn, men fokuserar nu på sin hemmaplan Nynäshamn.

Sara och Robin har tidigare jobbat på en annan mäklarbyrå och har valt att fortsätta sitt mäkleri i egen regi tillsammans med Anna och Peter. Sara och Robin har sammanlagt över 15 år i branschen, med flera utmärkelser i bagaget

Varmt välkomna hem till oss på Fredsgatan 12 i Nynäshamn.

Vi hoppas och tror att vi kan ge Er bäst hjälp genom att vara oberoende av andra, vår styrka är personligt engagemang, kunskap om området och ett genuint intresse för människor och boende.

Det är en viktig del av livet, hur vi väljer att bo och det är med största ödmjukhet vi tar oss an uppgiften att försöka lösa boendet och göra säljare och köpare nöjda. Vi kan lotsa Er genom ”boendebytarresan” även när det blåser hårt. Känslan av att ha någon att hålla i handen, det är mycket att tänka på, stora, viktiga, avgörande val och beslut kräver kunskap, information och tydlighet. Lagar och regler, reavinstskatt, besiktningar, försäkringar, dolda fel. Det är mycket att ta in och det är ofta sömnlösa nätter, ”har jag missat något”, ”vad ska jag nu tänka på” ?

Vi kan hjälpa Er med svaren och strukturera.

Vi jobbar för att uppfylla Era förväntningar, kanske till och med överträffa dem. Vårt mål är inte att vara störst utan vara det bästa alternativet. Välj mäklare med omsorg. Vi strävar efter kvalitet inte kvantitet. Berätta för oss hur ni vill ha det, framför allt hur ni inte vill ha det så ska vi göra vårt bästa !